Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

baharcim rica etsem emre beye sorarmisin, burnumda tamponlarla birlikte yanlislikla cikan ve orada tekrar diktigi dikis hala dusmedi, ev doktorumami gidip aldirayim o dikisi??

ben sordum dikişleri kendiliğinden çkacagını söyledi benimde görünen 1 tane dikişim var hala düşmedi hiç ellemedim de kendisi düşecekmiş

Canlar, fotoğrafların herkese açılamaması, mesaj sayısı kotası gelmesi vs. üstüne şöyle bişi yapsak ne dersiniz? Hatta ben yapmaya çalıştım ama devamı sizle gelişecek bir şey.. katılması en fazla 1 dk.nızı filan alır..
Adım 1: Welcome to Flickr - Photo Sharing a üye oluyoruz.. (çok basit, bir mail adresiyle mümkün..fotoğraf yüklemeseniz bile gruba katılmak için üye olmak gerekiyor çünkü) üyelikten sonra isterseniz admin veya mod da olabilirsiniz
Adım 2: üye olduktan sonra group kısmında Op. Dr. A. Emre İlhan ismini aratırsanız grubu göreceksiniz.. veya şurdan bakabilirsiniz; Flickr: Op. Dr. A. Emre İlhan
Adım 3: artık Emre İlhan hastalarının fotoğrafları görebilirsiniz

üyelere not: profilinizi sadece arkadaşlarınıza görünecek şekilde düzenleyebiliyorsunuz..orda da arkadaş ekleme mantığı var yani.. herkese açık da yapabilirsiniz, ben yapmadım ama grup havuzuna attım şimdilik örnek olsun diye.. yani fotolarınızı özel grup içinde de görmesini istediğiniz kişiden başkası göremiyor (eğer gizlemek isterseniz..)

burdaki profiline foto ekleyen arkadaşlar, tek bırakmayın beni n'olur:78: şimdilik 1 member'lı grubumuzu çoğaltalım plss:))

merhaba arkadaslar
ben bundan yaklasik 10 ay aönce burnumdan avusturyada amilliyat oldum ve hic memnun degilim
ve revizyon icin emre ilhanida düsünüyorum
bu konuda emre beye revizyon olan arkadaslar varsa bana ne olur yardimci olun

Kizlar burnumda kücük piercing vardi amelyattan önce nezaman yine takabilirim delik gözüküyor cünkü...

6000 tl yani cene 1000 tlye geliyo bence cok cok uygun, ben burda yani hollandada arastirdim en ucuz yerde bile 1500 euro yani 3000 tlye falan geliyo

BitmeyenSarkı merhaba,
beni arkadaş olarak ekleye bilir misin? Sizlerin yorumlarını okudukça çok daha motive oluyorum. Ben araştırmaya çene için başlamıştım. Çenem gözüme oldukça küçük geliyordu ama şuan asıl sorunun burnum olduğu ortaya çıktı.:26:

merhaba arkadaslar
ben bundan yaklasik 10 ay aönce burnumdan avusturyada amilliyat oldum ve hic memnun degilim
ve revizyon icin emre ilhanida düsünüyorum
bu konuda emre beye revizyon olan arkadaslar varsa bana ne olur yardimci olun

Merhaba, ben 1 yıl evvel Emre beye revizyon ameliyatı oldum..Çok başarılı bir ameliyat geçirdim ve memnunum..İstersen beni arkadaş listene ekleyip fotoğraflarımı görebilirsin..Revizyon konusunda Emre bey çok başarılı..Yaptığı pek çok burnu görmüş biri olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim; ameliyatınızı ona olursanız pişman olmazsınız...

canim daha bekliyeceksin neyazikki,
onun yuzude benimkisi gibi hala cok sis
zaten biz ayni burunlari istemistik onunla haliyle sorunlarimizdan ayni:)
ben kensisine iletecegim soylediklerini
kimbilir belki fotograflarini ozelden gonderir sana

Gevens merhaba,
Sen burun ve çene bir arada yaptırdığın için bana yardımcı olabilir misin? Ben sadece çenemi yaptırmak istiyordum ve forumdaki bu konuyla ilgili yorumların çoğunu okumaya çalıştım. Naci bey ve Emre bey arasında kararsız kalmıştım. Emre beyden Nisan ayına randevu almama rağmen 3 gün önce gidip görüşme fırsatım oldu. Çok doğru bir karar vermişim harika bir insan güler yüzlü, samimi, çok içten bir doktor. Ama Emere beyin bana söylediği çeneden önce asıl sorun burun. Size çeneyle ilgili nasıl bir işlem yapıldı hangi yöntem kullanıldı. Sevgiler...

canim daha bekliyeceksin neyazikki,
onun yuzude benimkisi gibi hala cok sis
zaten biz ayni burunlari istemistik onunla haliyle sorunlarimizdan ayni:)
ben kensisine iletecegim soylediklerini
kimbilir belki fotograflarini ozelden gonderir sana

Gevens merhaba,
Sen burun ve çene bir arada yaptırdığın için bana yardımcı olabilir misin? Ben sadece çenemi yaptırmak istiyordum ve forumdaki bu konuyla ilgili yorumların çoğunu okumaya çalıştım. Naci bey ve Emre bey arasında kararsız kalmıştım. Emre beyden Nisan ayına randevu almama rağmen 3 gün önce gidip görüşme fırsatım oldu. Çok doğru bir karar vermişim harika bir insan güler yüzlü, samimi, çok içten bir doktor. Ama Emere beyin bana söylediği çeneden önce asıl sorun burun. Size çeneyle ilgili nasıl bir işlem yapıldı hangi yöntem kullanıldı. Bilgi verebilirseniz sevinirim. Sevgiler...

bende cok az kavis istedim canim ve bunun en dogru secim oldugunu o da düsündü.. ama cogu hastasi cok kavisli burun istiyorlarmis hastalarinin isteklerini önemsemek zorunda..

@yasemincik ve unicorn: ozaman korkmaya gerek yok degil mi? Ben kavis´li istemiyorum onun icin.

19.04. benim OP olcak

@yasemincik ve unicorn: ozaman korkmaya gerek yok degil mi? Ben kavis´li istemiyorum onun icin.

19.04. benim OP olcak

hayır cnm korkmana gerek yok, sadece sen bunu doktoruna belirt...kesinlikle kavis istemediğini, normal, doğal bir burun istediğini söyle...şimdiden geçmiş olsun...:)

Arkadaşlar salı gnü ameliyat oluorm.. olur olmaz sizle duygularımı paylaşıcam Allah izin verirse..Umarım hepimiz umduğumuz buruna yüze ,daha pozitif bir ruha sahp olablrz:86:

bende cok az kavis istedim canim ve bunun en dogru secim oldugunu o da düsündü.. ama cogu hastasi cok kavisli burun istiyorlarmis hastalarinin isteklerini önemsemek zorunda..
Yasemincikkk; senin burun ucunu sivri mi istedin yoksa yuvarlak mı birde tasarımda burun ucunu kaldıralım demişmiydi. ben minimum kavis minimum kalkıklık dedim senin ki gibi mi olur acaba ona bakıyordum

cevap icin cok tskler
arkadas listeme ekliyorum seni
sende neler yapildi kikirtak eklendimi
kulakdan veya kaburgadan

Son düzenleme:
bende de az kaldi (19.04)....onun icin eski burnum fotolarini ekledim.
Insallah Emre Ilhan burnum güzel yapar, korkuyorum artik biraz...

selam cevoo! ben de senin gibi ilk ameliyatlardan muzdarip olmuş şanssızlardanım. Sana sormak istediğim şey; kaburgadan kıkırdak alınması durumunda yaşadıkların ve kesi yapılan yerde ne derece bir iz olduğunu merak ettim. Ayrıca ilk ameliyatlarında açık ameliyat yapıldıysa, yani 2. kez açık ameliyat durumunda burnun ortasında tekrar bir dikiş izi oldu mu yoksa aynı yerden açabildi mi emre bey! Benim son ameliyatım açıktı ve düzgün de dikememiş doktor ne yazık ki kaş yapayım derken göz çıkarabiliyolar, prof. dahi olsa bu böleymiş anladım. :84:

çok geçmiş olsun canım. Burnundan rahat nefes alabiliyormusun.

daktilo merhaba, özelden gönderdiğiniz bilgiler için çookkk teşekkür ederim. Ama size oradan mesaj atamadığm için mecburen buraya yazıyorum. Emre bey'le burun ve çene hakkında görüşmeye başladım. Sizinde yazdığınız gibi polen mesh banada daha mantıklı gibi geliyordu ama şimdi eşimden dolayı sanırım çenemi yaptıramayacağım veya en iyi ihtimalle yağ enjeksiyonu olacak. Ayrıca armina85 arkadaşımızın çeneyle ilgili yaşadıklarıda beni ciddi ciddi düşündürüyor. Siz nedersiniz? Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…