baharcim rica etsem emre beye sorarmisin, burnumda tamponlarla birlikte yanlislikla cikan ve orada tekrar diktigi dikis hala dusmedi, ev doktorumami gidip aldirayim o dikisi??
handemelek senin burnun favorim vallla...seninki gibi olacagini bilsem hic beklemem aninda olurdum...
6000 tl yani cene 1000 tlye geliyo bence cok cok uygun, ben burda yani hollandada arastirdim en ucuz yerde bile 1500 euro yani 3000 tlye falan geliyo
merhaba arkadaslar
ben bundan yaklasik 10 ay aönce burnumdan avusturyada amilliyat oldum ve hic memnun degilim
ve revizyon icin emre ilhanida düsünüyorum
bu konuda emre beye revizyon olan arkadaslar varsa bana ne olur yardimci olun
canim daha bekliyeceksin neyazikki,
onun yuzude benimkisi gibi hala cok sis
zaten biz ayni burunlari istemistik onunla haliyle sorunlarimizdan ayni:)
ben kensisine iletecegim soylediklerini
kimbilir belki fotograflarini ozelden gonderir sana
canim daha bekliyeceksin neyazikki,
onun yuzude benimkisi gibi hala cok sis
zaten biz ayni burunlari istemistik onunla haliyle sorunlarimizdan ayni:)
ben kensisine iletecegim soylediklerini
kimbilir belki fotograflarini ozelden gonderir sana
bende cok az kavis istedim canim ve bunun en dogru secim oldugunu o da düsündü.. ama cogu hastasi cok kavisli burun istiyorlarmis hastalarinin isteklerini önemsemek zorunda..
@yasemincik ve unicorn: ozaman korkmaya gerek yok degil mi? Ben kavis´li istemiyorum onun icin.
19.04. benim OP olcak
Yasemincikkk; senin burun ucunu sivri mi istedin yoksa yuvarlak mı birde tasarımda burun ucunu kaldıralım demişmiydi. ben minimum kavis minimum kalkıklık dedim senin ki gibi mi olur acaba ona bakıyordumbende cok az kavis istedim canim ve bunun en dogru secim oldugunu o da düsündü.. ama cogu hastasi cok kavisli burun istiyorlarmis hastalarinin isteklerini önemsemek zorunda..
Merhaba, ben 1 yıl evvel Emre beye revizyon ameliyatı oldum..Çok başarılı bir ameliyat geçirdim ve memnunum..İstersen beni arkadaş listene ekleyip fotoğraflarımı görebilirsin..Revizyon konusunda Emre bey çok başarılı..Yaptığı pek çok burnu görmüş biri olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim; ameliyatınızı ona olursanız pişman olmazsınız...
cevap icin cok tskler
arkadas listeme ekliyorum seni
sende neler yapildi kikirtak eklendimi
kulakdan veya kaburgadan
Her ikisi de eklendi...Hem kulak hem kaburga kıkırdağı eklendi..Fotoğraflara bakabilirsin kabul ettim.. http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/350305-cevoo-burun-estetigi-ameliyati.html buradan da okuyabilirsin..Oldukça uzun bir süreçti..
çok geçmiş olsun canım. Burnundan rahat nefes alabiliyormusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?