Yasemincikkk; senin burun ucunu sivri mi istedin yoksa yuvarlak mı birde tasarımda burun ucunu kaldıralım demişmiydi. ben minimum kavis minimum kalkıklık dedim senin ki gibi mi olur acaba ona bakıyordum
Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.
hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...
merhaba arkadaslar
ben bundan yaklasik 10 ay aönce burnumdan avusturyada amilliyat oldum ve hic memnun degilim
ve revizyon icin emre ilhanida düsünüyorum
bu konuda emre beye revizyon olan arkadaslar varsa bana ne olur yardimci olun
cnm çok tşk ederimmmm :)) olur tabi daha da güzel olur cnm bence bekleme bak herkes çok mutlu D
ben 4 defa oldum artik 5.sinden hic umudum yok canim....
selam cevoo! ben de senin gibi ilk ameliyatlardan muzdarip olmuş şanssızlardanım. Sana sormak istediğim şey; kaburgadan kıkırdak alınması durumunda yaşadıkların ve kesi yapılan yerde ne derece bir iz olduğunu merak ettim. Ayrıca ilk ameliyatlarında açık ameliyat yapıldıysa, yani 2. kez açık ameliyat durumunda burnun ortasında tekrar bir dikiş izi oldu mu yoksa aynı yerden açabildi mi emre bey! Benim son ameliyatım açıktı ve düzgün de dikememiş doktor ne yazık ki kaş yapayım derken göz çıkarabiliyolar, prof. dahi olsa bu böleymiş anladım. :84:
Canım ben 3 kere ameliyat oldum..İlk ameliyatım kapalıydı, ikincisi açık oldu ve üçüncüsü de öyle..İkincisi ile üçüncüsü yani Emre beye olduğum ameliyat arasında 7 ay gibi kısa bir süre vardı..Ve ne iz kaldı ne de başka bir sorun..Kulak ve kaburgadan kıkırdak alındı..Ve ne kulağımda görünür bir fark var ya da iz ne de kaburga alınan yerde..Kaburga sağ göğsümün hemen altından alındı..İzler çok kısa sürede kayboldu diyebilirim ki burun kanatlarımda da dikiş vardı..Yani izler konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım..Çok hızlı iyileşti hepsi..İnşallah en kısa zamanda sen de kurtulursun bu sorundan...İkinci ameliyatımda nerden açıldıysa aynı yerden tekrar açıldı burnum bu arada..Tam septumun altından..
yarn ameliyt oluorm kızlaaaaaaaaaaaaaar :=)
Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.
hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...
emre bey revizyonlarda cok güzel sonuclar elde ediyo canim..burda ona olupta cok cok güzel burunlara sahip olanlar var.darisi basina.....
cevoocum ark. teklifimi kabul edermisin resimlerine bakmak istiyorum.
emre bey revizyonlarda cok güzel sonuclar elde ediyo canim..burda ona olupta cok cok güzel burunlara sahip olanlar var.darisi basina.....
cevoo arkadaslık teklıfımı kabul edermısın? benımde 31 mart da on gorusmem var Emre bey ıle ve zaman durmus gıbı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?