Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cnm nie sinirleniosun ki ben burda bi arkadas 2 dr arasinda kaldi die ona cevap vermistim.sen bi anda avukat kesildin.sanada ii aksamlar.

niye sinirleneyim ki siz emre beyi kötülüyorsunuz sonuçta babamın oğlu değil ama işininde hakkını veriyor ne doğruysa onu söylüyorum sizde sanırım barış beyin asistanısınız

cnm bnde 2si arasinda kalmistim ama baris beyde karar kildim.18 nisanda ameliyat olucam.cok arastirdim.baris bey kapali ameliyat yapio artik acik cok tercih edilmio.bide emre bey herkse ayni burnu yapio ben baris beyi oneriyorum.

herkese ayni burun mu? arastircam benim burnumun aynisindan bulamazsam dava acicam size bu nasil bi iddia ya adam gibi yorum yapin ayni burunmus gidiim bende baris cakirin topiine yaziim emre ilhani oneriorum die vallahi tuhafsiniz

Son düzenleme:
Glorias bence sen once ameliyat ol bir sonra resimlerini goruruz ... Daha ameliyat olmadan nedir bu fanatizm ... Ayrica tavsiye etmek ayri bir sey bir doktorun topigine girip onu kotulemek ayri sey ...

ben gecen carsamba ameliyat oldum...birsey sormak isterseniz seve seve cevaplarım...benim burnum egriydi emre bey bayagi büyük bir darbe vardı dedi ama simdi sis olmasına ragmen cok begendim burnumu nazar degmesın :129:

tifani benim de burnum baya eğri küçükken darbe almışım herhalde ya burnunu görmem mümkün mü? eski ve yeni haliii

resimlere bakarak her burun ayni diye iddaa etmek cok yanlis herkes bilir ki resim ve real arasinda cok fark var. bir burunu yakindan cek ve uzaktan cek ozaman bile cok farkli görünebiliyor. üstelik baska bir doktorun topigine böyle sacmalamak cok kalitesiz bir davranis.

Son düzenleme:

eşim arıza çıkaracak diye çok korkuyorum.2 gün önce para yok dedi. ameliyat olmamı kesinlikle istemiyor.bende annemden alırım dedim.halbuki annem zırnık koklatmaz.ameliyat olma diye önüme yatacak annem neredeyse.

inşallah hayırlısı olur canım umarım herşey yolunda gide

canım ya kusuruma bakma ama ne zaman nickini görsem çok gülüyorum.

cevoo bir tane resmin var yandan çekilmiş harika görünüyor.sanırım son hali değil mi ?

öncelikle şunu belirtmeliyim kız arkadaşımın nickinden yazıyorum bayan değilim....ama bazı yersiz eleştirilere sadece yaşamış olduğum bir olayı yazayım....okumanızı tavsiye ederim....

GÜZEL BURUN YOKTUR, GÜZEL GÖRÜNEN BURUN VARDIR.!

Yapmacık davranmadan, karşınızdaki kişinin başarılarını takdir ederseniz güçlü bir iletişim ağı oluşturmuş olursunuz... Başarının anahtarlarından biri, başarılı ilişkiler kurmaktır

Estetik;

İnsanın dış dünyaya gösterdiği, “güzel” ve “çirkin” sözcükleriyle dile gelen tepkileriyle ilgilidir. Ama “güzel” ve “çirkin” terimlerinin kapsamları belirsiz, anlamları da öznel ve görelidir.

Üstelik, etkileyici bir doğa görünümüyle ilgili gözlemlerde ya da sanat eleştirilerinde kullanılan nitelemeler yalnızca güzel ve çirkinle sınırlı değildir; anlamlı, dengeli, uyumlu, ürpertici, yüce gibi bir dizi başka kavram da değerlendirmeye girer. Estetik kuramı, bir yandan güzelin yalnızca öznel olmayan, nesnel bir içerik de taşıyan bir tanımını yapmaya, bir yandan da bu değişik terimler arasındaki bağıntıları belirlemeye çalışır.

Temel sorunları ise estetiğin öznesine, estetiğin nesnesine ve estetik yaşantıya ilişkindir.

İnsan estetiği yüzüyle başlar dolayısıyla yüzün en önemli unsuru da burundur.
Yüzün en dikkat çeken noktalarından biri olan burnun büyük, kemerli ya da deforme olması çoğu kez kişide psikolojik sıkıntı yaratır. Burun şekli ırksal ve yöresel özellikler gösterir. Aşırı büyük ve kemerli bir burnun dışında burun şeklinin çirkin olduğunu söyleyebilmek genelde zordur. Zaman ve moda, toplumun genel estetik düşünceleri de güzel burun anlayışında etkilidir.
Güzel burun, yüz oranlarına uyumlu olması gerektiği gibi; kişinin sosyal ve kişisel özelliklerine de uyumlu olmalıdır.

Burun konusunda benimde sıkıntılarım vardı. Önden bakınca ortası geniş,kalın derili ve ucu kıkırdaktan yoksun geniş bir burun..Ve burun estetiği olmaya karar vermiştim.

Ama kime yaptıracaktım? Beklide en önemli soru buydu.

Bu ameliyatı kulak, burun, boğaz uzmanına mı yoksa plastik cerrahına mı yaptırmalıydım? Sonuçta bir yandan güzel bir burna sahip olmak isterken bir yandan da burnumun işlevsel özelliklerini kaybetmemeliydim…Çok araştırdım önce plastik cerrahlardan başladım. Nede olsa internet ortamında hep onların reklâmı vardı hep onlar methediliyordu.

Beş ay önce soluğu en ünlü plastik cerrahların birinin polikliniğinde aldım hemen büyük bir heyecanla tabi. Yaklaşım ve misafirperverliklerini hiç beğenmedim, reklamların verildiği havayla yolunacak bir kaz gözüyle bakıyorlardı bana ve ben bunu hissediyordum.

‘‘ Senin burnun çok zor bir burun çok uğraşmamız gerekir.’’ diyecek kadar hasta psikolojisini kendi maddi çıkarlarının gerisine bıraktılar. Fiyat şişirme adına yapılan bu tavır benim piskolijimi altüst etmiş, oraya geldiğime bin pişman olmuştum.Ama bir türlü de doktor değiştirmek istemiyordum sonuçta baya adından söz edilmiş tavsiye edilen bir doktordu…Tekrar görüşmek dileğiyle ordan ayrıldım. Aradan dört ay geçmişti okullar sömestri tatiline girmişken kesin karar almıştım ameliyat olmak için randevu istedim aynı doktordan ve İstanbul”a vardım.. Bir resmimi çekip mirror programında bana burnumun düzelmiş halini gösteren bir tasarım çizdiler. İnanın içime sinmeyen bana göre çok kötü bir tasarımdı ama esas şoku sadece o fotoğraf için 200 TL vermekle yaşadım.Bu para gerçekten önemli bir şey değil ama insanda yarattığı resmen soyuluyorum psikolojisi oluyor.. Burun estetiği için benden talep ettikleri para baya fazla idi çünkü burnum çok problemli ve her doktorun yanaşamayacağı tarzda bir şeymiş öyle olmasa bile bilinçaltıma öyle yerleşti artık. Büyük bir hayal kırıklığıyla ayrıldım ordan.Ve yapacak bir şey yok diyordum en azından eskisinden az da olsa iyi olurdu düşüncesiyle tamam deyip ameliyat olmak için gün aldım ..
Tıp Fakültesinde okuyan kardeşim bu üzüntümü görünce abi istersen başka doktorlara da bakalım hem bence sen bir KBB uzmanına danış öncelikle dedi.. Önceleri bana anlamsız geliyordu açıkçası Estetik Cerrah varken Kulak Burun Boğaz Uzmanına Burun estetiği yapmak.

Ama yaptığım araştırmalar sunucunda Burun estetik ameliyatının yüz estetiği (Fasial Plastik) branşının bir ameliyatı olduğunu. Amerikan Yüz Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Cemiyeti üyelerinin (American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery) %60 ini Kulak Burun Boğaz uzmanları oluştuğunu. Kulak burun boğaz uzmanı bir baş boyun cerrahı ve temel eğitiminde burun cerrahisi olan tek branş KBB uzmanlığı olduğunu öğrenmek beni hem şaşırttı hem de mutlu etmişti.

Ve daha önce mail çektiğim Opr.Dr. Emre İlhan Bey” in kaldığı Göztepe deki bürosuna gittik..İnanın orda ki insanlardan tutun hemen hemen sorduğumuz herkes doktorun gerçekten bu alanda kendini kanıtlamış ve çok güzel burunlar yaptığını söylüyordu..

Personelin gülümseyen yüzüyle karşılanmak beni mutlu etmişti.
Çok beklemeden uzman doktorumuzun yanına aldılar. Ses tonu yaklaşımı müthiş motive etmişti ilk defa müşteri değil hasta olduğumu orda anlamıştım.Bir kaç tasarım çizildi benim için aslında tasarımın çizilme amacı benim nasıl bir burun istediğimin farkına varılmasıydı yani tasarımın aynısını yapmak değil.. Tasarım gerçekten çok güzeldi ama her nedense önceki doktorun gösterdiği tasarımdan öte bir şey olamaz deyişi hep kulaklarımda çınlıyor böyle bir şey olacağına pek inanmıyordum.. Fiyat konusunu hiç konuşmadım . Tüm şartları önüme koyarak bana düşünme ve karar şansı bırakmaları ayrı bir güzellikti tabi.

Kısa bir süre düşündükten sonra kararımı verdim ve Opr.Dr. Emre Bey” e ameliyat oldum.Gözümü kapatıp açana kadar her şey bitmişti..Burnumun üstü bantlı ve ben yatakta uzanmış kendime geliyordum…Yeni burnumu çok merak etmiştim gerçekten tasarım kadar iyi olmuş mu diye (Hasta psikolojisi hemen sonucu görmek ister) …Üstünde atel olan bir burnun ne kadar iyi olduğunu inanın bir tek doktorsunuz anlar …Bu arada en zor burunlardan birine sahip olmamın yanı sıra operasyondan sonra 1 gr dahi morarma şişme olmadı gerçekten bu da doktorun operasyonda buruna ne kadar titiz davrandığının bir göstergesi olsa gerek…Hastahaneden ertesi gün taburcu oldum …Eve vardığımda hafif yüzüm şişti onlarda 3 günde geçti bir tek burun şiş kaldı…15 gün içerisinde burnumun üstünde ne varsa sırasıyla gittiğim görüşmelerde tek tek alındı…Şimdi heyecanla aynaya bakmak istiyordum..Ve her şey çözüldükten sonra aynanın karşısına geçtim şok oldum aman Allah ım bu ne eski burnumun iki misli bir burun kocaman olmuş ama hatları bariz şekilde düzdü…Doktor bey burnun her gün daha da ödemleri inecek her gün daha da güzelleşecek dedi ve o şekilde ordan ayrıldık…Şimdi ameliyattan tam 41 gün sonra ve burnum için söyleyeceğim tek şey var sonuç mükemmel oldu. İnanın kendimi yeniden dünyaya gelmiş gibi hissediyorum.

Doktoruma minnettarım özgüvenim yeniden yerine geldi.Bunları neden yazıp paylaşmak istedim derseniz bazen birinin yaptığı güzel bir şeye karşılık vermek istersin ama onun yaptığınaın karşılığı maddiyat ile ölçülmez ve nasıl ne ile ile vereceğini bilemezsin ben de gün gittikçe artan mutluluğumu bu güzel insana borçlu olarak yazıp teşekkürlerimi dile getirmek istedim…Ayrıca dünya tatlısı personellerine de sevgilerimi yolluyorum…

Unutmayın ki;

Güzel burun yoktur, Güzel görünen burun vardır.?

böyle güzel yazilari okuduktan sonra icim rahatliyo, kararimdan dahada emin oluyorum.

gloria heralde pek fazla resimlere bakmamis, o kadar farkli burunlar varki bu forumda.
hem ayni tarzda burun yapsa bile güzel yapiyor, isine diyecek hic bisey yok bence

Fotoğraflarınızı neden göremiyorum acaba?

benim bir akrabam kapalı ameliyatı tercih ettı yakup avsarda ve bır bucuk sene gectı ameliyattan bu yana,hic hos görünmüyor burnu ve bu dr pcde göstermemıs sıze nasıl bır burun yakıssır nasıl olsa iyi olur gıbı birsey göstermemıs ama emre bey de süperdı ıstedıgın burnu anlatıyorsun oda pcde ona göre yapıp gösteriyor. Amelıyat olalı 1 hafta oldu morluk falan yok insandan insana degısıyor bu herkesde aynı degil...

ben gecen carsamba ameliyat oldum...birsey sormak isterseniz seve seve cevaplarım...benim burnum egriydi emre bey bayagi büyük bir darbe vardı dedi ama simdi sis olmasına ragmen cok begendim burnumu nazar degmesın :129:

Burun fotoğraflarınızı görebilirmiyim?

Yakup Avsar sadece mesajima tasarim yapti gonderdi arkadasin doktor isminde eminmi ?? tasarimda muhtesemdi ama bana pahali geldi..Tercih etmeidm acikcasi ..
Isterseniz tasarimi yayinlarim ..

bende yurt disindan geliyorum, istanbula 29 temmuz ucuyorum, 30 temmuz randevum var, 31 temmuz gece hastaneye yatiracaklar, 1 agustos ameliyat. 1 hafta istirahat kesin gerekli cünkü sicakta gezersen burnun iyice siser

Derya ,Sedahas cevaplar icin cok tesekkurler ciddi bir planlama yapmam gerek alasilan hemen dusunmeye baslicam kisacik gunlere sigdiricam gelmisken bir sonraki turkiye yolculugum 6 ay sonra olucak o zamana kalsin istemiyorum..Aklimda varken cesaretimde varsin ciksin aradan..

Yakup Avsar sadece mesajima tasarim yapti gonderdi arkadasin doktor isminde eminmi ?? tasarimda muhtesemdi ama bana pahali geldi..Tercih etmeidm acikcasi ..
Isterseniz tasarimi yayinlarim ..

Evet arkadasımı ameliyat eden Yakup Avsar ama tasarım yapmadıgından bahsetti bana ve 5000€ vermis ameliyatına, arkadasım kendisi burnunu begeniyor ama hos görünmüyor ön taraftan bakınca eskisinden hiç bir fark yok burnu erkek burnu gibi onun icin bende onu gördükten sonra kararımı hemen degistirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…