tamam cok tesekkürler, bu forumda bi kiz iki sene önce mi ne yazmistiki bayilmis tamponlar cikinca, o yüzden korktum
haa bisey daha sorcaktim, ameliyattan önce akciger röntgen cektinizmi, bizim burda cünkü her ameliyattan önce röntgen cekilip öyle ameliyata gidiliyo
kac gece hastanede kaldin?
tanpon ciktimi? ciktisa agridimi?
barış çakır ile emre ilhan arasında kaldım :))))))
tamam cok tesekkürler, bu forumda bi kiz iki sene önce mi ne yazmistiki bayilmis tamponlar cikinca, o yüzden korktum
haa bisey daha sorcaktim, ameliyattan önce akciger röntgen cektinizmi, bizim burda cünkü her ameliyattan önce röntgen cekilip öyle ameliyata gidiliyo
ameliyattan 1 hafta sonra alis verise ciksam yorucu biseymi? cünkü yurt disindan geliyorum mutlaka alis veris yapmaliyim :)
kizlar dikislerin erimesi ve düsmesi ne zaman basliyor 1 ay oldu ameliyat olali kulak pamugu ile temizlerken dikislerde geliyor bazen :18:
Ahh sorma canım bu dediklerini bire bir uyguluyorum zaten,bakalım vücut yapımızlada ilgili biraz,annem tek bir şey yaptırmıyor sürekli dinlenme modundayım saglıklı beslenmeye geçiş yaptırdı banada 2 kilo almışım 20 günde ee sürekli oturup yiyince böyle oluyor:)ben şişliklerin hemen geçmesini beklemiyorum ama 5 aya geçer inşallah dügünümde şiş olmak bana ölüm oluur
barış çakır ile emre ilhan arasında kaldım :))))))
hiç sorma ya bende aynı senin gibiyim.. ye iç yat başka inanki bişey yok ya 59 kilo geldim türkiyeye şu an oldum 61 kilo :) yatmaktan istirahat etmekten bunaldım walla yaşu an benim tam 1 ay oldu tam bugun şu an senin şiş oldugunu tahmin edebiliyorum.. ama inecek zamanla bende inmeyecek diye korkuyordum ama günden güne azar azar hissizlikler koybolacak şu an sağ burun kanadımda bayağı bi şişlik inmeye başlamış ama sol taraf mandalla sıkmışssın gibi şiş umarım kısa zamanda geçer seninde ama düğününe bişey kalmaz inşallah :)
cnm bnde 2si arasinda kalmistim ama baris beyde karar kildim.18 nisanda ameliyat olucam.cok arastirdim.baris bey kapali ameliyat yapio artik acik cok tercih edilmio.bide emre bey herkse ayni burnu yapio ben baris beyi oneriyorum.
Aynen bende sıkıldım:)kilo 53 iken 55 oldum:)şişler hissediyorum iniyo yavaş yavaşda şu burun delikleride umarım eşitlenir yüzde yüz bi eşitlik olmasada çok fazla bi belirginligi kalsın istemiyorum umarım geçer bir an önce,sende var mı bu durum?
var ama çok farkedilir bi eşitsizlik yok şu anda maşallah diyim bak ben onu emre beye sordum dedi ki her burun deliğine ayrı işlemler yapıyoruz dedi o derecede şişlikle ödemler oluyor dedi şişlikler indikçe onların eşitkeneceğini söyledi bana endişelenme şimdilik zaman bırak
Anladım sabır diyerek beklicez artık,yapıcak bişiy yok..
açık teknik amelyat daha garantili bi amelyat kapalı teknik amelyatta milim milim işlem yapıldıgını sanmıyorum sonuç itibariyle adı amelyat açık kapalı fark edecegini sanmıyorum.. kapalı teknik amelyat aslında çok fazla tercih edilmiyor.. yalnısınız var emre bey ayrıca herkesin yüzüne uygun burun yapıyor yapılabilecek en iyi burnu yapıyor.
cnm kapali hasta icin iyi ameliyat.acik ise doktor icin.artik acik tercih edilmiyo.kapali ameliyatta ne dikis izi ne morluk nede sislik oluyo.kolaya kacan doktorlar acik yapio.hastayi dusunense kapali yapio.baris bey bayagi bi ugrasio.ayrica baris bey plastik cerrah emre bey kbb uzmani.senin ameliyatin ne kadar surmustu
benimde aynı 1 ay oldu tam amelyat olalı dikişlerim zaman zaman kendisi düşüyor.. emre bey kendiliğinden düşeceğini söyledi son görüşmemde o yüzden hiç ellemiyorum ben
emin ol ki benim açık teknik oldu daha 1 ay olmasına ragmen iz kalmadı diyebilirim sana benim amelyatım 5 saat sürdü resimlerime ayıraca bakarsanız bendede başka arkadaşlarımdada 3 yada 4 günden sonra morluk oldugunu sanmıyorum emre bey evet kbb uzmanı burun estetiği ve yüz estetiği yapıyor plastik cerrahlar gibi her yere estetik yapmıyor o yüzden bana göre benim fikrim bu emre bey burun konusunda gayet başarılı ve herkese aynı burun yapmıyor... emre beyi beğenmiyor olabilirsiniz burası emre bey topiği farkındaysanız.. iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?