Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Yasemincikkk; senin burun ucunu sivri mi istedin yoksa yuvarlak mı birde tasarımda burun ucunu kaldıralım demişmiydi. ben minimum kavis minimum kalkıklık dedim senin ki gibi mi olur acaba ona bakıyordum

bende minimum istedim cnm yani dogal olmasini istedim.. burun ucumu ne sivri ne de yuvarlak yapmasini istedim yani orta oranda bisey.. resimlerime de bakabilirsin :) gerci daha erken olabilir 3 ay oldu.. kalkikligi da fazla istemedim belki sonra burnu havada derler diye :P yok saka burun deliklerimin cok göze carpmasindan korktum ama simdi keske birazcik daha kalkik yapsaymis diyorum cünkü ameliyattan sonra zaman gectikce burun ucu biraz iniyor.. ve ben gülünce azcik asaga dogru iniyor bilmem anlatabildimmi :44: sen en iyisi bunlari tek tek konus emre beyle resimlerini ceksin ve bilgisayarda inceleyip ne isteyip istemedigini ve sana en cok yakisan sekli konusun :)

deniz akkayanin burnuna benzemis canim,harika....

Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.

resim613.jpg

aeii.jpg

picture17h.jpg

hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...

emre bey revizyonlarda cok güzel sonuclar elde ediyo canim..burda ona olupta cok cok güzel burunlara sahip olanlar var.darisi basina.....

merhaba arkadaslar
ben bundan yaklasik 10 ay aönce burnumdan avusturyada amilliyat oldum ve hic memnun degilim
ve revizyon icin emre ilhanida düsünüyorum
bu konuda emre beye revizyon olan arkadaslar varsa bana ne olur yardimci olun

selam cevoo! ben de senin gibi ilk ameliyatlardan muzdarip olmuş şanssızlardanım. Sana sormak istediğim şey; kaburgadan kıkırdak alınması durumunda yaşadıkların ve kesi yapılan yerde ne derece bir iz olduğunu merak ettim. Ayrıca ilk ameliyatlarında açık ameliyat yapıldıysa, yani 2. kez açık ameliyat durumunda burnun ortasında tekrar bir dikiş izi oldu mu yoksa aynı yerden açabildi mi emre bey! Benim son ameliyatım açıktı ve düzgün de dikememiş doktor ne yazık ki kaş yapayım derken göz çıkarabiliyolar, prof. dahi olsa bu böleymiş anladım. :84:

Canım ben 3 kere ameliyat oldum..İlk ameliyatım kapalıydı, ikincisi açık oldu ve üçüncüsü de öyle..İkincisi ile üçüncüsü yani Emre beye olduğum ameliyat arasında 7 ay gibi kısa bir süre vardı..Ve ne iz kaldı ne de başka bir sorun..Kulak ve kaburgadan kıkırdak alındı..Ve ne kulağımda görünür bir fark var ya da iz ne de kaburga alınan yerde..Kaburga sağ göğsümün hemen altından alındı..İzler çok kısa sürede kayboldu diyebilirim ki burun kanatlarımda da dikiş vardı..Yani izler konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım..Çok hızlı iyileşti hepsi..İnşallah en kısa zamanda sen de kurtulursun bu sorundan...İkinci ameliyatımda nerden açıldıysa aynı yerden tekrar açıldı burnum bu arada..Tam septumun altından..

Canım ben 3 kere ameliyat oldum..İlk ameliyatım kapalıydı, ikincisi açık oldu ve üçüncüsü de öyle..İkincisi ile üçüncüsü yani Emre beye olduğum ameliyat arasında 7 ay gibi kısa bir süre vardı..Ve ne iz kaldı ne de başka bir sorun..Kulak ve kaburgadan kıkırdak alındı..Ve ne kulağımda görünür bir fark var ya da iz ne de kaburga alınan yerde..Kaburga sağ göğsümün hemen altından alındı..İzler çok kısa sürede kayboldu diyebilirim ki burun kanatlarımda da dikiş vardı..Yani izler konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım..Çok hızlı iyileşti hepsi..İnşallah en kısa zamanda sen de kurtulursun bu sorundan...İkinci ameliyatımda nerden açıldıysa aynı yerden tekrar açıldı burnum bu arada..Tam septumun altından..

cevoocum ark. teklifimi kabul edermisin resimlerine bakmak istiyorum.

Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.

resim613.jpg

aeii.jpg

picture17h.jpg

hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...

ÇOKKK GUZEL OLMUS MASALLAH :nazar:

Canım merhaba,
Bir süre buradan yazmak zorundayım malum mesaj sayısı. Dün resimlerimi yüklemiştim ama olmamış az önce yeniden yükledim. Emre beyle randevum 4 Nisan idi. İzin günümde muayenehanesinin yakınında başka bir işim vardı. Asistanını aradım o da sağ olsun hemen gelin ama beklersiniz dedi ve o şekilde görüşe bildim. Emre bey gerçekten çok güvenilir, işini iyi bilen tecrübeli bir doktor gibi geldi bana. Muayenehanesindeki hastalarda oldukça memnunlardı. Üstelik egosu olmayan hümanist bir insana benziyor. Çok güzel bir iletişimimiz oldu. Doktor konusunda doğru karar verdiğimize inanıyorum canım. Şimdi benim önümde aşmam gereken tek sorun eşim kaldı. Onu da artık Emre beyle ikna edeceğiz inşallah. Ben de senin görüşmenin sonucunu merakla bekleyeceğim. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Sevgiler…

cevoo arkadaslık teklıfımı kabul edermısın? benımde 31 mart da on gorusmem var Emre bey ıle ve zaman durmus gıbı :))

cevoo arkadaslık teklıfımı kabul edermısın? benımde 31 mart da on gorusmem var Emre bey ıle ve zaman durmus gıbı :))

Canım kabul ettim:)) Hayırlısıyla sen de bir an evvel atlatırsın İnşallah..Az kalmış..Doktor beyle görüşünce oldukça rahatlarsın zaten..Herşey bir anda olup bitiveriyor valla..Ameliyat olduktan sonra zaman çok hızlı geçiyor..

Back