- 1 Ağustos 2009
- 879
- 0
- 37
kkzzz pufff harika burnun yani buruncugunnn .....kücücük artik burun diyemem yaiiii mutluyum vallah cünkü eminim benimde burnum cok güzel olcakkk cidden emre ilhan güzel burular yapioo
hahahhaha eminim...senin burnunu gördükten sonrra benimde:) amaa hak ediorsun süper olmus...benim daha zamanim var ama daha 5 ayyy
Puff ne minik bir burun öyle, delikler minicik kız nasıl nefes alacaksın sen orda. Zaten minnacık yüzün var iyice bebek gibi olmuşsun. Havandan geçilmez artık bir iki haftaya kadar saçlar başlar açılır saçılır mis gibi olursun. Hadi bakalım sıra bende haftaya Cuma sıramı savıyorum. Benim eğri, kemikli, kemerli burnum ne hale gelecek bakalım.
kızlar kızlar çok mutluyum inşallah bir sorun olmazsa bugün bantlardan kurtuluyorum umarım bantlardan kurtulunca burnuşum çok şişmez en kısa zamanda resimleri çekip eklicem puff öndende çok şirin mini minicik emre beyin ellerine sağlık sen minik istemişsin valla yapmış daha nolsun çok şükür
Arkadaşlar burdan resimlere bakacağım diye çırpınmayın. Eğer aklınızda Emre Bey varsa ve resim görmek istiyorsanı, gidin muayehanesine bütün dosyalara ilk ve son hali olarak bakın. Sıkılmadan bıkmadan gösteriyor, üstüne birde ne yaptığını anlatıyor. ıstanbulda olan arkadaşlara tavsiyem attlayın gidin, birde doktor ile görüşün. Böylece muayene sırası beklerken en az 3 tane estetik olmuş, bandajlı hasta ile görüşmenizde mümkün olur.:) ben öyle yaptım da... Birde doktorun cebini ele geçirdim ha bire arıyorum. Sağolsun sıkılmadan konuşuyor. Benim pimpirikli biri olduğumu ve ameliyat tarihi aldığım halde hala içimde korkular olduğunu anlıyor, kafandaki soru ne ise ara diyor. BEn pek doktor öövmesini sevmem, burda yazdığımdan biri etkilenir gider ameliyat olur sonra beğenmez mazallah. Ama sadece şuana kadar dialogumuz budur.
tşk ederim arkadaslar.. darısı cok isteyenlerin başına inşş.. asminem bandajlarım cıksın onden de bol bol foto koyucam.. şimdi bandaj olunca pek belli olmuyo.. bide önden şişliklerim daha cok benim.. onlarda bi azalsin inş resme boğucam sizi :)
Canım arkadaşım benimm....İnşallah öyle olucak..Sıkıntılı günler bitecek..olumunekankayizsmile
sabır sabır emre bey her zamn bana bunu söyledi sabırlı olmak gerekiyor. ben zaten 1. amlytta da sabırlıydım ama doktorun söylediği hiç birşey olmadı düzelecek dediği şeyler düzelmedi, emre bey beklediğimden daha güzel bir iş çıkardı sabırlı ol dedi ve sabrederim sonuna kadar hiç sorun yok çünkü yapılan iş belli. doktorumun hakkını maddi olarak ödeyebilmiş olabilirim ancak bana verdiği psikolojik destek ve olumlu yaklaşımından dolayı manevi yönden hakkını ödeyemem. inşallah onu çoook daha güzel yerlerde göreceğiz ben eminim...