Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kkzzz pufff harika burnun yani buruncugunnn .....kücücük artik burun diyemem yaiiii mutluyum vallah cünkü eminim benimde burnum cok güzel olcakkk cidden emre ilhan güzel burular yapioo

kkzzz pufff harika burnun yani buruncugunnn .....kücücük artik burun diyemem yaiiii mutluyum vallah cünkü eminim benimde burnum cok güzel olcakkk cidden emre ilhan güzel burular yapioo

inş cnmm seninde cok güzel olucağına eminim.. Emre bey bu konuda benim gözümde ve tüm hastalarının gözünde 1. numara :)

hahahhaha eminim...senin burnunu gördükten sonrra benimde:) amaa hak ediorsun süper olmus...benim daha zamanim var ama daha 5 ayyy

kızlar kızlar çok mutluyum inşallah bir sorun olmazsa bugün bantlardan kurtuluyorum umarım bantlardan kurtulunca burnuşum çok şişmez en kısa zamanda resimleri çekip eklicem puff öndende çok şirin mini minicik emre beyin ellerine sağlık sen minik istemişsin valla yapmış daha nolsun çok şükür

ayyyy evettt....ama su an iii bekliyebiliorum.....sonucta olicam bu benim icin önemliii..ama daha aramadim acikcsi...dedim 4 ayda felan ararim daha iidirrr

Puff ne minik bir burun öyle, delikler minicik kız nasıl nefes alacaksın sen orda. Zaten minnacık yüzün var iyice bebek gibi olmuşsun. Havandan geçilmez artık bir iki haftaya kadar saçlar başlar açılır saçılır mis gibi olursun. Hadi bakalım sıra bende haftaya Cuma sıramı savıyorum. Benim eğri, kemikli, kemerli burnum ne hale gelecek bakalım.

evet kırmızı mercimek kadar burun deliklerim :)))))))))))) ya benim büyük burun deliklerine karşı acayip bi antipatim vardı.. Emre beye ısrarla kücük olsun burun deliklerim demiştim.. tam istedigim gibi oldu yaaa.. Erkek arkadasım bayıldı :))))) ama kücük burun deliği nefes almada sorun yaratmıyo :) normalde tam verimli nefes almam 8 haftayı bulucak olmasina ragmen, eski büyük burun deliklerimden almış olduğum nefesten daha fazla nefes alıyorum ki doktorumun söyledigine göre henüz tıkalıyım :) Bu arada inş ameliyatın sorunsuz gecer cnm.. Dualarim tüm ameliyatını bekleyen arkadaslarımla.. inş kolaycacık atlatırsınız..

Arkadaşlar burdan resimlere bakacağım diye çırpınmayın. Eğer aklınızda Emre Bey varsa ve resim görmek istiyorsanı, gidin muayehanesine bütün dosyalara ilk ve son hali olarak bakın. Sıkılmadan bıkmadan gösteriyor, üstüne birde ne yaptığını anlatıyor. İstanbulda olan arkadaşlara tavsiyem attlayın gidin, birde doktor ile görüşün. Böylece muayene sırası beklerken en az 3 tane estetik olmuş, bandajlı hasta ile görüşmenizde mümkün olur.:) ben öyle yaptım da... Birde doktorun cebini ele geçirdim ha bire arıyorum. Sağolsun sıkılmadan konuşuyor. Benim pimpirikli biri olduğumu ve ameliyat tarihi aldığım halde hala içimde korkular olduğunu anlıyor, kafandaki soru ne ise ara diyor. BEn pek doktor öövmesini sevmem, burda yazdığımdan biri etkilenir gider ameliyat olur sonra beğenmez mazallah. Ama sadece şuana kadar dialogumuz budur.

evet cnmmm minik olsun diye diye kafasını şişirmiştim :))) şu bantlardan bide ben kurtulsam.. senin resimlerinide sabırsızlıkla bekliyorum cnm.. herkes cok begenicek garanti cünkü senin purnuşunda minicik olmuşş :)

Valla görüşmeye gittim, ameliyat oldum, üstünden 10 gün gecti daha 1 kere aramadim :)))))))) çok pimpirikliyim diyodum ama değilmişim :))))

güzel resimlerini bekliyoruz cnm ama şimdiden süperr görünüyorsun maşallah

inş cevoocum ben ve dertliler hepimiz de kurtulacağız,

slm herkese bantlar çıktı baya şiş burnum yüzüm resimleri ekledim bundan gerisi SABIR

harika görünüyorsun şişlerin büyük çoğunluğu iner bi kaç güne benim fotolarımdan feyzalıp bekle canım:)

kellycim saol cnm hakikaten senin şişlerin yok denecek kadar azaldı süper oldu inşallah bende senin hızına yetişirim

sabır sabır emre bey her zamn bana bunu söyledi sabırlı olmak gerekiyor. ben zaten 1. amlytta da sabırlıydım ama doktorun söylediği hiç birşey olmadı düzelecek dediği şeyler düzelmedi, emre bey beklediğimden daha güzel bir iş çıkardı sabırlı ol dedi ve sabrederim sonuna kadar hiç sorun yok çünkü yapılan iş belli. doktorumun hakkını maddi olarak ödeyebilmiş olabilirim ancak bana verdiği psikolojik destek ve olumlu yaklaşımından dolayı manevi yönden hakkını ödeyemem. inşallah onu çoook daha güzel yerlerde göreceğiz ben eminim...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…