puff burnun yüzüne gerçekten cuk oturmuş tabiri caizse, küçük küçük dedin al sana küçücük burun, bir de resmime yaptığın yorum için teşekkürler:)
günaydın kızlar kellycim çok haklıymışsın ufak ufak şişler inmeye başladı çok mutluyum hihoyyytgörenlerden çok güzel tepkiler alıyorum:sm_cool: darısı tüm isteyenlerin başına bu arada herkese sevdikleriyle beraber mutlu güzel bir sevgiler günü dilerim:asigimpuyorumnanaktan
günaydın kızlar kellycim çok haklıymışsın ufak ufak şişler inmeye başladı çok mutluyum hihoyyytgörenlerden çok güzel tepkiler alıyorum:sm_cool: darısı tüm isteyenlerin başına bu arada herkese sevdikleriyle beraber mutlu güzel bir sevgiler günü dilerim:asigimpuyorumnanaktan
selam kızlar...ben de emre beyin methini çok duydum aslında 2 kere amleiyat geçirmiş biri olarak..ameliyathaneden ameliyattan narkozdan çok korkuyorum..cesaret edemeyişimin bir nedeni bu diğeri ise ameliyattan sonra çekilen acılar...ben çok korkuyorum...deneyimli birileri azcık aydınlatır mı beni..
puff burnun gerçekten çok fındık bir burun olmuş çok beğendim zemuszemus ama hastanedeki fotoları görünce ameliyattan korkmaya başladım şuana kadar hiç öyle bir korkum olmamıştı :)) bu arada bende emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum
cnm korkulcak hicbisey yok.. ameliyattan sonra ve once herhangi bi acı yada agrı duymuyosun.. ben ameliyata giderken sakinlestirici igne bile istemedim.. ameliyathaneyi görmek icin.. iyikide yaptırmamısım.. cok neseli bi ortamdı :))) hatta oraya inene kadar korku vardı icimde.. ameliyathane ortamını görünce cok rahatladim :))) muzik filan caliyodu.. hemsireler filanda şıkır şıkırdı :)) hic ameliyathane gibi deil.. korkma bence..
ben 2 kez ameliyat oldum birinde 7 yaşındaydım...yaşadığım travmayı düşün yani...o yzden çok istesem de sorun oluyor benim için...korkuyorum...şişlikler çok olur diye korkuyorum bide..hastanede kaç gün geçiriyorsunuz..ben izmirde yaşıyorum ve ameliyat olduktan sonra izmire dönmem gerekiyor..kaç gün sonra dönebilirim o da önemli...izmirde mi olsam acaba..ama o zaman da doktor kısmı sorun oluyor..bilmiyorum ya...mafoldumben
cnm bir gece kalıyosun hastanede.. eğer Emre beye ameliyat olursan sanıyorum ki hemen dönmene müsade etmez.. cünkü 3. ve 5. gün kontroller var.. 3.gün alcına tamponlarina bakıyo ve bi temizlik yapıyo.. herhangi bi sorun varmı diye kontrol ediyo.. 5. günde tamponlar alci filan cikiyo .. en azindan 1 hafta kalman gerekebilir..
canım ilgine çok teşekkr ederim....bana istanbul yolu göründü gibime geliyor..bilmiyorumkismile
rica ederim cnm .. Emre beyi tanıyınca bütün endişelerin gidicektir zaten :)