puffcum resimlerine baktımda senn burun deliklerinin büyüklüğü ne kadar cnm:=)
Selayhus simdiden hayirli olsun o zaman cnm :) inş hemencecik atlatırsın.. Evcadisi seninde haberlerini merakla beklicem cnm :) opuyorumnanaktan
Puffcugumun burun delikleri varmi ??? :)) dur birdaha bakayim
Evcadisi senin neyin vardi ? ne icin olacaksin saglikmi orasini kacirdim ben heralde resmin varmi bakayim
Kemerli burunlarda zaten sonuc nerdeyse hep mükemmel oluyor , koskocaman kk da benim gibi bir burunlu arkadas bulamadim kendime :))) Tekrardan sesleniyorum arkadaslar benim gibi kalin kemikli olupta emre beye ameliyat yaptiran varmi ??? zaten bende karar verdim simdi bir sekilde planlamaya calisiyorum insallah Evcadisi istedigin gibi olur senin burnunda
Ev cadisi özel albumde resimlerim var canim ordan görebilirsin resimlerimi .. arkadaslik teklifimi kabul edersen. gercekten karar vermek ve bu olayi gerceklestirmek zor asama o yüzden bütün arkadaslar icin dua edecegim herkesin istedigi gibi burnusu olsun diye :) Olan arkadaslarinkide düsmesin sismesin akmasin sarkmasin ... Öptüm
fotoğrafım bu kızlar....inşallah düzelecek...
ayhhh şöyle bişey cok yakışır sana yaa.. inş burnun uygundur böyle bişeye.. Emre bey herzaman tasarımdan daha güzel burun yapıyo valla..
puff petek dıncozun gıbı olmus burnun cok kibar zarif bi burun ucu
fındık koydu Emre bey burnumun ucuna :roflol: Ama Emre bey petek dinçözün burnunu hic begenmiyo.. realde gördum çok kötü olmuş dedi.. kimsenin burnunu o kadar oyup küçültmez, hersey limitinde guzel :) benim burnum kücük ama o kadar oyuk yada kalkık değil.. ama evet anımsatıyo biraz minikliği filan :) abimde bandajlarım acık gördüğünde tıpkı Cansu derenin burnu olmuş dedi..
gerçekten tasarımın çok güzel olmuş puff..bu konuda çok iyisin..mesela burun ucunu da küçültmüşsün..doktorlar da burun ucunu küçültebilir dimi? belki size saçma gelecek ama yaşadığım endişelerden biri de burun ucumun bir miktar kaldırılarak gene burnumun uzun ve büyük gözükmesi..çünkü burun ucum da büyük ve uzun benim ..sadece kaldırılarak çok ta hoş bir şey olmaz kanımca..
gerçekten tasarımın çok güzel olmuş puff..bu konuda çok iyisin..mesela burun ucunu da küçültmüşsün..doktorlar da burun ucunu küçültebilir dimi? belki size saçma gelecek ama yaşadığım endişelerden biri de burun ucumun bir miktar kaldırılarak gene burnumun uzun ve büyük gözükmesi..çünkü burun ucum da büyük ve uzun benim ..sadece kaldırılarak çok ta hoş bir şey olmaz kanımca..