Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

sen ne kadar ödedin emre beye kanat hariç başka ne işlem yapıldı ki çok üzün sürmüş operasyon ama çok güzel olmuş

ne kadar ödediğimi söylemem şimdi burda hoş olmaz.. özelden yazarım istersen.. sadece burun kanatlarım küçültülmedi benim :) normalde 3 saat sürüyo ameliyatlar . tabi bu ortalama bi süre.. uzayabilirde dahada kısa olabilir.. ama şu var benim burnumda resmen hafriyat vardı :))) kemik eğriliği, burun etlerinin büyümesi ve burun etlerinden biri baloncuk yapmıştı e bide estetik.. yani bu kadar sürmesi normal.. alel acele üstün körü yapılmış bi operasyondansa, ince ince üzerinde çalışılmış bi ameliyatı tercih ederdim zaten :) Ameliyatı neden uzun tuttugunu (ki uzun değil bence gayet normal) Emre bey tek tek acıklıyo ama işte teknik terimleri anlamak zor :) ama tabi iyi bi sebeple oldugunu anlıyosun.. gerci ben hic sormadim niye uzun sürüyo ameliyat diye.. cunku sonuctan cokkkk memnunum.. ha 3 saat ha 5 saat.. sonuc olarak zaten uyuyosun :)

Son düzenleme:
misserable sende emre beyemi ameliyat oldun ne zaman memnunmusun resimlerini göremedim profilinde

anladım bu konuda pek bilgi sahibi değilim sen bana özelden ücreti yazarmısın ben de de burun eti var inş en kısa zamanda ben de senin gibi ameliyat olurum

arkadaşlar bu akşm 19. gün fotolarımı koydum burnumun üzerinde daha önceki ameliyatta neşterle delinme sonucu dikiş izi var tek kötü görüntü o ama inanın o bile batmamaya başladı gözüme, o iz için 1 yıl sonra estetik bir işlem yapılınca büyük ölçüde düzeleceğini söyledi emre bey.

bugun 9. günüm kızlar.. yüzümdeki iğrenç şişlikler nerdeyse bitti diyebilirim.. dudakla burun arasından endişe ettiğimi söylemiştim size.. şişlerim inince cok guzel oldu oda.. Emre bey merak etme ayarladım demişti ama tabi insan şişken cok kötü görünüyo gözüne :) şimdi süper tam istedigim gibi.. burnumun şekli yüzümün hatlarına cok uydu diye düşünüyorum .. Canim doktorum :)):):):)

Puffcum çok güzel görünüyor Maşallah...Harika...kaydirigubbakcemile2

Puffcum çok güzel görünüyor Maşallah...Harika...kaydirigubbakcemile2

ya çok yadırgıcam diye düşünmüştüm ama sanki doğduğumdan beri böyle gibi geliyo :))))) o kadar doğru duruyoki yüzümde olması gereken sanki buymuşda onceki burnum emanetmiş gibi :)) çok mutluyum ve gercekten cok memnun kaldım.. heleki 9 gün gibi kısa bi sürede böyle bi sonuc.. Allah Emre beyi başımızdan eksik etmesin :))))

Puff burnuna bayıldım, harika maşallah. Şimdi senin burnundan istiyorum diycem ama olmayacak çünkü benim burnumda bu kemikler bu kıkırdak bu endam varken biraz zor ama yine de eskisinden daha bir şekle girer diye düşünüyorum. Emre bey gerçekten çok başarılı bir dokrtor, okudukça ve araştırdıkça daha çok güveniyorum ve inşallah hayırlısıyla benim de sıram gelir.boshayallersmile

puff burnun şimdiden harika görünüyor. daha da güzelleşecektir eminim. senin adına çok sevindim.

önden foto koyabılırmısın puff bıraz fazla oldum ama ne yapımm :))

cnm bandajlar oldugu icin gercekten önden hicbişey belli olmuyo.. ama seni kırmıcam.. bandajlıda olsa bi resim yükledim.. :) biliyorum tereddütleriniz oluyo, bol bol resim görmek istiyosunuz.. azcik sabredin.. cidden bandajlarım cıkar cıkmaz size yardımcı olması icin bi sürü resim paylaşıcam..

cnm kırmaıdıgın için tşkr:))) tütütütütütütü maşallahhhhh mınıcıkk harika........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…