Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Canım arkadaşım benimm....İnşallah öyle olucak..Sıkıntılı günler bitecek..olumunekankayizsmile

Önden düzgün olacağı konusunda zaten Emre beye güveniyorum ben, yıllardır araştırıyorum bu burun olayını artık her türlü burnu gördüm diyebilirim. Benim sorunum düzgünlükten ziyade önden de burnun doğal görünmesi. Burnum bugüne kadar gördüklerimden çok farklı yani kemik falan olayını geçtim de doktorların dediğine göre ben doğarkenki bir baskı sonucunda burun kıvrılmış bir tarafa ve önden çok da kalın. Yıllardır insan aynı burunla yaşayınca düzeleceğine inanması zor oluyor, o yüzden fotoğraf peşindeyim. Özellikle de önden. Bugüne kadar önden gördüğüm çok guzel Emre Ilhan burunları var, yine de daha çok görmek beni mutlu ediyor. İstanbulda olsam zaten 1 dakika düşünmez yaptırırdım ama maalesef uzaktayım..
Lola cup cake iki doktor arasında kaldım demiştin karar aşamasında mısın, yoksa karar verdin mi? Bir kere karar verince devamı çok cabuk geliyor, hepimiziin burunlari çok güzel olacak insallah alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Bende Emre Bey burun ameliyati olucam. yarim seneden beri KK'da arastiriyorum, biktim :-DDD
Baska iyi diktorlarda var ve eminim onlarda güzel buruncuklar yapiyor, ama ben en cok Emre Beye güveniyorum.

Son düzenleme:
hayırlı olsun magen inşallah herşey istediğin gibi olur emre bey ii bir dr ve ii bir insan

hayırlı olsunn cnmmm.. inş hersey istedigin gibi sonuclanır :) ayhh heycanlandım :)

götürmene gerek yok hayatım puffun burnu de Emre bey anlar :)))))))) Biz kadınlarin nedense küçük burun takıntısı var :)) Ama burun estetiği görüşmesine giderken şu gerçeği göz ardı etmeyin kızlar.. Burnun kücük yapılabilmesi icin derinizin buna uygun olmasi gerekir.. Etli ve kalin derili burunlarda küçük burun yapmak pek mümkün olmuyomuş.. Ben şanslı olanlardandım.. çünkü küçük burun istiyorum dedim, sana kücük burun olur cünkü derinde burnunda müsait buna dedi.. Ama herkese olmuyo.. Bu yüzden oraya tabiki fikirlerinizide alarak gidin.. Ama doktorunuzu iyi dinleyin.. o en doğrusuna karar vericektir.. inş herkesin istediği gibi olur hersey..

Son düzenleme:
slm emre bey e sadece burun kanatları daraltmak için amaeliyat olamk istiyorum önden burnun görüntüsü nasıl oluyor fotolar hep yandan önden de foto eklermisin bir de sadece kanat için nekadar istiyor

slm emre bey e sadece burun kanatları daraltmak için amaeliyat olamk istiyorum önden burnun görüntüsü nasıl oluyor fotolar hep yandan önden de foto eklermisin bir de sadece kanat için nekadar istiyor

buna emre bey karar verir bişey dememiz saçma olur :) ama benim burun kanatlarimda bayağı küçültüldü.. önden cok hoş duruyo.. çıtı pıtı yani :) bandajlar alınınca resim koyucam..

buna emre bey karar verir bişey dememiz saçma olur :) ama benim burun kanatlarimda bayağı küçültüldü.. önden cok hoş duruyo.. çıtı pıtı yani :) bandajlar alınınca resim koyucam..

sen ne kadar ödedin emre beye kanat hariç başka ne işlem yapıldı ki çok üzün sürmüş operasyon ama çok güzel olmuş

sen ne kadar ödedin emre beye kanat hariç başka ne işlem yapıldı ki çok üzün sürmüş operasyon ama çok güzel olmuş

zaten normal bir burun estetiği ameliyatı 2-3 saat sürer diye biliyorum ben ve böyle bilgilendirildim ..yanlışmıyım? yani puff un arkadaşımızın ameliyat sürersi normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…