- 10 Kasım 2009
- 687
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne kadar ödedin emre beye kanat hariç başka ne işlem yapıldı ki çok üzün sürmüş operasyon ama çok güzel olmuş
ne kadar ödediğimi söylemem şimdi burda hoş olmaz.. özelden yazarım istersen.. sadece burun kanatlarım küçültülmedi benim :) normalde 3 saat sürüyo ameliyatlar . tabi bu ortalama bi süre.. uzayabilirde dahada kısa olabilir.. ama şu var benim burnumda resmen hafriyat vardı :))) kemik eğriliği, burun etlerinin büyümesi ve burun etlerinden biri baloncuk yapmıştı e bide estetik.. yani bu kadar sürmesi normal.. alel acele üstün körü yapılmış bi operasyondansa, ince ince üzerinde çalışılmış bi ameliyatı tercih ederdim zaten :) Ameliyatı neden uzun tuttugunu (ki uzun değil bence gayet normal) Emre bey tek tek acıklıyo ama işte teknik terimleri anlamak zor :) ama tabi iyi bi sebeple oldugunu anlıyosun.. gerci ben hic sormadim niye uzun sürüyo ameliyat diye.. cunku sonuctan cokkkk memnunum.. ha 3 saat ha 5 saat.. sonuc olarak zaten uyuyosun :)
Puffcum çok güzel görünüyor Maşallah...Harika...kaydirigubbakcemile2
önden foto koyabılırmısın puff bıraz fazla oldum ama ne yapımm :))
cnm kırmaıdıgın için tşkr:))) tütütütütütütü maşallahhhhh mınıcıkk harika........