Bende heponizin hepimizin gununu kutlarim ve birgunle yetinmeyelim derim
Bahar hayirli olsun bandajlarin cikmis ...cok kisa zananda alismaya baslarsin .. Ilk 1 ay insan cok zorlaniyor ..
ben okuyamadım ama sabrım yetmedi.emre ilhan ne kadar fiyat veriyormus acaba
kızlar çok kötüyüm, grip oldum yaaaaaa... :2:burnumu silemiyorum da üfff..(( :84: ölcem nerdeyse ya....:2: :84:
kızlar çok kötüyüm, grip oldum yaaaaaa... :2:burnumu silemiyorum da üfff..(( :84: ölcem nerdeyse ya....:2: :84:
kızlar bandajlarım cıktı ama burnumda cok cokkk fazla şişlik var( 2:
kizlar bugun benim 2ay 10. gunum ama sisliler azalacaguna artiyor sanki
burnumun kalkikligi gecti ve burun ucu daha da bir yuvarlaklasti(
yaeni resimler koydum
Gevenscim bence Emre Beyi arayıpta bu konuda bilgi almalısın..umarım bi sorun yoktur
Geçmiş olsun,kaçıncı gününde bandajların alındı bahar??
canim bugun mail attim bende bekliyorum cavabi......
bana tekrar ameliyat yolu gozukuyor gibi geliyor
Emre bey bana merak etme gerekirse kucuk bir islem ile duzeltilir gerekirse demisti ama ben lokal anesteziye dayanamam(((
canim bugun mail attim bende bekliyorum cavabi......
bana tekrar ameliyat yolu gozukuyor gibi geliyor
Emre bey bana merak etme gerekirse kucuk bir islem ile duzeltilir gerekirse demisti ama ben lokal anesteziye dayanamam(((
15inci günde alındı bandajlar dün yani bandajlar cıkınca daha fazla şişti
kizlar yaz yada kis farkedermi hangi ay daha iyi ameliyat icin..
kizlar yaz yada kis farkedermi hangi ay daha iyi ameliyat icin..
Hımm anladım canım sıkma canını büyük kısmını atlattın sayılır benim yarın dokuzuncu günüm yarın randevum var fakat ben 15 gün gidemicem çünki yurt dışına çıkıcam bazı işlemler için ankarada olucam umarım yarın çıkarır benim bandajları anca 1.ayımda gidebilirim . .
Hımm anladım canım sıkma canını büyük kısmını atlattın sayılır benim yarın dokuzuncu günüm yarın randevum var fakat ben 15 gün gidemicem çünki yurt dışına çıkıcam bazı işlemler için ankarada olucam umarım yarın çıkarır benim bandajları anca 1.ayımda gidebilirim . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?