• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

hım bilemiyorum çıkarmayabilir senin bandajlarını 15 günden önce çıkarmıyor çünkü bildiğim kadarıyla bi hasta vardı oda senin gibi yurt dısına dönecekti ona 15inci günde kendin çıkar demişti sanırım...

O problem degil çıkarırımda sorun olması açısından düşünmüştüm teşekkürler canım..

canım ya sendede şişlikler varmı? gerçi bandajlıyken benim burnum daha iyi görünüyordu bandajlar çıkınca şişlik oldu. sıkı sıkı bandajlıydı ya güzel görünüyordu :(( şimdi çok şişti:2:

Benim yüzümde şiş var yanı yüz hatlarım acayip degişti şişko oldum binevi ama iki kaş arası bende patates gibi görünüyor bendede var canım anlıycagın..

Benim yüzümde şiş var yanı yüz hatlarım acayip degişti şişko oldum binevi ama iki kaş arası bende patates gibi görünüyor bendede var canım anlıycagın..

normal yani şişlikler... mucize beklemiyorum da hani bandaj cıktı şişlik falan hepsi geçsin diye beklemedim ama bandajla daha güzel görünüyordu bandaj cıkınca dahada şişti :(( bu kadarını beklemıyordum hiç geçmeyecek gibi :2:

normal yani şişlikler... mucize beklemiyorum da hani bandaj cıktı şişlik falan hepsi geçsin diye beklemedim ama bandajla daha güzel görünüyordu bandaj cıkınca dahada şişti :(( bu kadarını beklemıyordum hiç geçmeyecek gibi :2:

Canım sıkma canını allah aşkına eline takılan damar yoluna dikkat ettin mi onun morlugu ve hafif şiligi bile benim elimde tam 4 gün kaldı,sonuçta etinden et gidiyo şiş olması düzelmesi biraz zaman alıcak kendini kasmanın moralini bozmanın bi anlamı yok ama sakın tuz kulanma ve soda yani tuzu çok az kullanabilirsin tabi de ödeme neden oluyor suratın ve burnun dahada şiş olur dikkat et kendine sık dişini tamam mı canım..

Canım sıkma canını allah aşkına eline takılan damar yoluna dikkat ettin mi onun morlugu ve hafif şiligi bile benim elimde tam 4 gün kaldı,sonuçta etinden et gidiyo şiş olması düzelmesi biraz zaman alıcak kendini kasmanın moralini bozmanın bi anlamı yok ama sakın tuz kulanma ve soda yani tuzu çok az kullanabilirsin tabi de ödeme neden oluyor suratın ve burnun dahada şiş olur dikkat et kendine sık dişini tamam mı canım..

merhabalar ben de kocaelinde yaşıyorum ve bu şehirde doktor arıyorum ama bir türlü bulamadım siz de mi aynı sorunu yaşadınız benin kemik eğriliği problemim de var içi ile dışını güzelleştirecek doktora ihtiyacım var Bir şey daha sormak istiyorum 5000tl öddikten sonra ne zamana kadar muayene ücreti ödemiyorsun

merhabalar ben de kocaelinde yaşıyorum ve bu şehirde doktor arıyorum ama bir türlü bulamadım siz de mi aynı sorunu yaşadınız benin kemik eğriliği problemim de var içi ile dışını güzelleştirecek doktora ihtiyacım var Bir şey daha sormak istiyorum 5000tl öddikten sonra ne zamana kadar muayene ücreti ödemiyorsun

Öylemi,hayır ben açıkcası burada bi doktor aramadım Emre Bey benim için tekti kararım netti yani.İçi ve dışı problemsiz olsun diyorsanız Emre Beyi gerçekten önerebilirim,ben bu konuda hiç bi bilgi almadım yani aklıma dahi gelmedi ne zaman sonra ücret vermeye başlarım bilmiyorum benim bu ameliyatımdan sonra 3.gidişim.

kizlar bugun benim 2ay 10. gunum ama sisliler azalacaguna artiyor sanki
burnumun kalkikligi gecti ve burun ucu daha da bir yuvarlaklasti:((
yaeni resimler koydum

Arkadaşlar o şişler iner hiç mrk etmyin...şişlerle ilgili bir şey olunca dayanamayıp hemen yazıorum, ama bizzat yaşadığım için yazıorum...2 aylık burnunuzla 4 aylık burnunuz bir olmuyor...tecrübeyle sabittir. içiniz rahat burunlarınız güzel olsun..:)))

kizlarrr bandajlarim cikardim bugun:64::64: yeni resimler ekledim bandajsiz haliyle..Profilden cok hosuma gitti ama onden yeni goruntume alismam gerekiyor.. birde burun deliklerim ikiside birbirinden cok farkli kizlar, biri anyaya bakiyo biri konyaya, bunlar sisliklerden dolayimi??:50:

Ekledigim resimlere bakabilirmsiniz kizlar, burun deliklerim duzelicek dimi insallah zamanla?

kizlarrr bandajlarim cikardim bugun:64::64: yeni resimler ekledim bandajsiz haliyle..Profilden cok hosuma gitti ama onden yeni goruntume alismam gerekiyor.. birde burun deliklerim ikiside birbirinden cok farkli kizlar, biri anyaya bakiyo biri konyaya, bunlar sisliklerden dolayimi??:50:

Ekledigim resimlere bakabilirmsiniz kizlar, burun deliklerim duzelicek dimi insallah zamanla?

Gözün aydın:)bence çok hoş görünüyor.resimlerine baktım bence şişlikten canım,yüzün görünmüyor ama sanki gördüm emre beyin yerinde seni en son hangi gün gittin oraya??

Arkadaşlar o şişler iner hiç mrk etmyin...şişlerle ilgili bir şey olunca dayanamayıp hemen yazıorum, ama bizzat yaşadığım için yazıorum...2 aylık burnunuzla 4 aylık burnunuz bir olmuyor...tecrübeyle sabittir. içiniz rahat burunlarınız güzel olsun..:)))

canim senin burnunun sekli nezaman belli olmaya basladi
Ben burun ucumu mumkun oldugu kadar sivri istemistim ama hala yuvarlak ucu
ve bende hissizlik falan olmadigi icin sislerle ilgili olmadigini dusunmutum
birde sende de iki burnun sag ve sol tarafi bukadar farkli miydi?

canim benim 2 ayi gecti ama bendeki farklilik coook buyuk
keske seninkisi kadar kucuk olsay burun delikleri arasindaki farklilik
burnun coook guzel olmus bence
cok yakismis

Gözün aydın:)bence çok hoş görünüyor.resimlerine baktım bence şişlikten canım,yüzün görünmüyor ama sanki gördüm emre beyin yerinde seni en son hangi gün gittin oraya??

tsk ederim cnm , Insallah sisliktendir ya:26:Gecen hafta carsamba gunu gitmisdim, sende ordamiydin??

canim benim 2 ayi gecti ama bendeki farklilik coook buyuk
keske seninkisi kadar kucuk olsay burun delikleri arasindaki farklilik
burnun coook guzel olmus bence
cok yakismis

tsk ederim cnm, emre bey'le hic gorustunmu, bukadar fark olmasi normalmiymis canim?

tsk ederim cnm , Insallah sisliktendir ya:26:Gecen hafta carsamba gunu gitmisdim, sende ordamiydin??

Aslında 28 şubatta ordaydım hani senin rengine benzettigim biri vardı hatta biri avusturyadan 2 si almanyadan(alman)kızlar vardı bende o gün hasteneye yatıcaktım.yüzünü tam göremedigim için burda hani belki dedim?bu arada bandajlarını kendin mi çıkardın sanırım bende gidemicem ve 15.gün kendim çıkarmak zorunda kalıcam emre bey nasıl çıkarman konusunda bilgi veriyor mu?

Son düzenleme:
Aslında 28 şubatta ordaydım hani senin rengine benzettigim biri vardı hatta biri avusturyadan 2 si almanyadan(alman)kızlar vardı bende o gün hasteneye yatıcaktım.yüzünü tam göremedigim için burda hani belki dedim?bu arada bandajlarını kendin mi çıkardın sanırım bende gidemicem ve 15.gün kendim çıkarmak zorunda kalıcam emre bey nasıl çıkarman konusunda bilgi veriyor mu?

Ben belcikadan geldigim icin 2 hafta istanbulda kalamadim ve bandajlarimi kendim cikarttim
gayet kolay hic merak etme
en kolayi dusa gir ve bantlar islakken cikarmayi dene
ben onu bile yapmamistim

Ben belcikadan geldigim icin 2 hafta istanbulda kalamadim ve bandajlarimi kendim cikarttim
gayet kolay hic merak etme
en kolayi dusa gir ve bantlar islakken cikarmayi dene
ben onu bile yapmamistim

Öyle mi canım çok saol cevapladıgın için,yarın gittigimde senden yani şikayetinden bahsetmemi ister misin emre beye?tabi o vakte kadar sana dönmedilerse?

canim senin burnunun sekli nezaman belli olmaya basladi
Ben burun ucumu mumkun oldugu kadar sivri istemistim ama hala yuvarlak ucu
ve bende hissizlik falan olmadigi icin sislerle ilgili olmadigini dusunmutum
birde sende de iki burnun sag ve sol tarafi bukadar farkli miydi?

öncelikle gavens burnun çok güzel olmuş, küçücük hem de....:nazar:
benim burnumun şu anki şekli, 3. ya da 4. ayda fln belirginleşmeye başladı diyebilirim ...daha önceleri hep çok şişti...özellikle de burun ucum öyleydi...sivrilik zamanla oluştu burun ucumda..( ama şiş olduğu zmnlar yine de çok yuvarlak bir burun ucum yoktu...)
gavenscim deliklerde de asimetrilik biraz vardı ama çok da farkedilir değildi...
Sen bu farklılığı Emre Bey'e söylemelisin, ztn kontrole gittiğinde kendisi de görür ve muhakkak nedenini ve çözümünü söyler....halledilmeyecek bir şey değildir ama mrk etme...:)

Back