• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ben emre ilhanın yaptıgı burunları hiç begenmiyorum hepsi aynı torna makinasından cıkmıs gibi sokakta gorsem bu emre ilhanın yaptıgı burun derim herkezi siyam ikizine benzetmiş kafasında bir şablon var artık elindede vardır sanırım yapıştır çek hepsi aynı :19: yuvarlak yuzdede oval yuzdede aynı burun sert yuzede yumusak yuzede aynı yaşlıyada gencede aynı :S

Bu kim yahuuu, amma komik bir yazıdır bu. Çok güldüm. Hadi itiraf et, hangi dr. nin asistanısın sen ??? 100 mesaja tamamlama hakkımı tamamen seninle yazışarak kullanabilirim bak

ben emre ilhanın yaptıgı burunları hiç begenmiyorum hepsi aynı torna makinasından cıkmıs gibi sokakta gorsem bu emre ilhanın yaptıgı burun derim herkezi siyam ikizine benzetmiş kafasında bir şablon var artık elindede vardır sanırım yapıştır çek hepsi aynı :19: yuvarlak yuzdede oval yuzdede aynı burun sert yuzede yumusak yuzede aynı yaşlıyada gencede aynı :S

Bizde seni beğenmiyoruz ne olacak şimdi :27:

bence medical bı destek sart ani patlamalar yasıor ıı deıl:))ayrıca cnm burnun super otesı masallah övunmek gıbı olsun cok basarılı rev.larız ne mutlu bıze:)))darısı tuuum rev.ların basına

ehehe öle cnm ayrıca bazı ilginç düşünceleride var nese :))ahahah çok tşk ederim cnm walla bende seninkine bakmıştım önceden seninkide çok güzel nazar değmesin hiçbirimizee :)) aynen darısı dier revizyonların başına ;))

Ben daha iyisini daha güzelini yaparım diyorsan sana gelseydik canım, niye daha önce söylemedin, neyse kızlar hepbirlikte harakiri ye revizyonaaaa, haydeeeeee:27:

Mesala ben, şuanki görüntüden vazgeçtim ve burnumu tıpkı senin ki gibi kocaman istiyorum. Üzerinde de kocaman siyah bir ben nasıll ?? Önerebileceğin bir Dr. var mı minnoşum ???

harakiri, seninle tanıştığım için çok mutluyum. Arada çık çık gel, takıl bize, mutluluklarımızı oku, sen de keyiflen... sağlıcakla kal.:76:

arkadaşlar ilk ameliyat 5000 lira revizyon ameliyatları yani 2. 3. 4. değişmio 8 500.

canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, gecen sene farklıydı 2. ,3. 4. revizyon fiyatları farklı ödeniyordu şimdi yine değişmiş sanırım ,ama böylesi daha mantıklı olmus bence hayırlısı olsun bakalım herkes için.... :70:

Eki Görüntüle 154555 Kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun... $images.jpg
:46::46::46::46::46::71:

Son düzenleme:
kızlar benımde aklıma takılıyo sadece hersey ıcın 5 mılyrmı vercez (eskı parayla tabı hala yenı tabırlere alısamadım:27:) hastane muayne amelıyttn sonrakı kontrller fln hepsı buna dahıl mı acaba cnku ben kredı cekmeyı dusunuyorm amelıyt ıcın:53:

cevo bendede benzer sorunlar var, benim doktorum emre bey degildi.bende 4 defa oldum ama hala aynalara bakamiyorum..bence sen son ameliyatindan sonra cok güzel bi sonuc elde ettin ve güzellestin.hic moralini bozma,sen yine kurtulmussun benim hic umudum yok:-((((5.ameliyati göze alamiyorum ama böylede yasayamiyorum,napicagimi sasirdim..

Kızlar Emre beyle uzun uzun konuştuk..Benim onu, onunda beni yanlış anladığı pek çok konu oldu ne yazık ki son günlerde..Revizyon zor bir süreç ve ben neredeyse 7 ay ara ile iki kere ameliyat oldum aynı yılın içinde..İlk ameliyatımı da bundan yıllar evvel olmuştum..Yani aşağı yukarı 12 yıldır burnumla ilgili problemlerden tamamen kurtulamadım..Ben en büyük hatayı ikinci ameliyatımda yaptım ama bazı şeylerin önüne geçilemiyor hayatta..Sonrasında ise Emre beyi buldum ve iki ay gibi kısa bir sürede ameliyata karar verip oldum..Benim durumumda vakit kaybetmemem de gerekiyordu..Hemen olup daha fazla zarara yol açmasını engellemek durumundaydık..Yani oldukça uzun bir süredir yürüyorum bu yolda ve daha yolumuz var..Ben başından beri her konuda olumlu oldum, güçlü durmayı başardım..Ama sanırım ben de yoruldum artık..Bir de dolgu falan o süreçte yaşadıklarım beni daha da güçsüz düşürdü..Karamsarlığa kapıldım...Doktordan çok uzakta yaşıyorum ve aslında sık görebilsem herşey daha farklı olurdu..Çok güzel oldu burnum ben çok da beğeniyorum..Ama benim defalarca operasyon geçiren burun derim artık gerçekten çok ince ve altını ister istemez gösteriyor..Zaten başından beri inceymiş yani doğuştan böyle..Şimdi doktorumun söylediği daha ince dolgularla daha iyi görünmesini sağlamak durumundayız.. 1 yıl sonra ise derimin beslenmesini, güçlenmesini sağlamak için oraya yeniden doku koymak gerekecekmiş..Yağ enjeksiyonu ya da başka dışarıdan müdahaleler durumu daha da kötü hale getirebilirmiş...Benim durumumda bu yapılması gereken ve beni uzun yıllar götürebilecek bir çözümmüş..Doktor bana bunları uzun uzun anlattı..Ameliyatta neler yapıldığını ve bunun beklenen bir sonuç olduğunu..
Burada bir arkadaş yazmıştı, burun odaklı yaşamak diye..Aynen öyle işte..Ne yazık ki böyle yaşıyoruz çoğumuz..İnşallah 1 sene sonra 30 dk sürecek küçük bir operasyonla derimin daha iyi gözükmesini sağlanacak..Benim için uzun vadede bir çözümün olması daha işime gelecek bir durumdu..Çünkü dolgu pürüzsüz durmuyor ve geçici çözüm.. Ben yağ enjeksiyonu hakkında bir şeyler okuyup, araştırıyordum ama Doktor bey yağın da pütürlü bir madde olduğunu ve bu kadar ince bir deride istenilen sonucu veremeyebileceğini söylüyor..Ben ona güveniyorum ve çok daha iyi olacağına inanıyorum..
İnanın doğuştan çok güzel burunları olan insanlara gıpta ile bakıyorum ve tanıdıklarıma kıymetini bilmelerini söylüyorum hep..Oğlum 3 yaşında hamileyken ve o büyürken hep dua ettim ediyorum, burnu babasına benzesin diye..Onun böyle sıkıntılar yaşadığını hayal etmek bile içimi bunaltıyor..Tamam Emre bey var ama ben ondan kan alınırken bile bayılıyorum yani gerisini düşünemiyorum..
Doktorumun beni yalnız bırakmayacağını elbette biliyorum..O hep yanımda ve ne yapılması gerekiyorsa yapacak..Ama yine de İstanbul'da ona daha yakın olmayı isterdim..Hem buradan gitmem zor ve uğraştırıcı oluyor, çünkü küçük çocuğum var hem de kısıtlı bir zamanda insan soracaklarını da unutuveriyor..
Şimdilik gelişmeler bu kadar..Benim ameliyatım zaten çok sıradışıydı..O yüzden bunları okuyup sıkıntılı şeyler yaşayabileceğiniz zannına kapılmayın..Bunu ameliyat olmayı düşünenler için söylüyorum..Çünkü Emre beyin ilk ameliyatları herkesce malum..Biz bir sene evvel birlikte risk aldık ve bu işin içine girdik..Gerçek şeklini almasına burnumun az kaldı..6-7 ay kadar..Sonrasında ise bir küçük dokunuşla İnşallah çok daha iyi gözükmesini sağlayacak Emre bey..Allah ameliyat olmuş ve olacak herkesin yardımcısı olsun..

hepımızın kadınlar gunu kutlu olsun canım... Canım burnun hayırlı ugurlu olsun... Bır omur boyu burnunla sorunsuz bır yasam dılerım sana...

tesekkur ederim canım. sargılarım acıldı bu arada cook coooooooook fazla şiş sanki yüzüme maket burun tkmışlar gibi gorunuyor çokkk şişlik var zamanla geçicek dedi emre bey ama kötü bi burun asla degıl şu an sadece gözüm alışmadıgından olsa gerek.

Bende heponizin hepimizin gununu kutlarim ve birgunle yetinmeyelim derim :1:

Bahar hayirli olsun bandajlarin cikmis ...cok kisa zananda alismaya baslarsin .. Ilk 1 ay insan cok zorlaniyor ..

Back