hım bilemiyorum çıkarmayabilir senin bandajlarını 15 günden önce çıkarmıyor çünkü bildiğim kadarıyla bi hasta vardı oda senin gibi yurt dısına dönecekti ona 15inci günde kendin çıkar demişti sanırım...
canım ya sendede şişlikler varmı? gerçi bandajlıyken benim burnum daha iyi görünüyordu bandajlar çıkınca şişlik oldu. sıkı sıkı bandajlıydı ya güzel görünüyordu( şimdi çok şişti:2:
ya 1.ameliyati yazin olmustum cok zor olmamamisti hatta ben doktordan habersiz tatile gittim ay ne cahillik ya..2.ciyi dusunuyorum kisin donar burun diye cekiniyorum:))
Benim yüzümde şiş var yanı yüz hatlarım acayip degişti şişko oldum binevi ama iki kaş arası bende patates gibi görünüyor bendede var canım anlıycagın..
normal yani şişlikler... mucize beklemiyorum da hani bandaj cıktı şişlik falan hepsi geçsin diye beklemedim ama bandajla daha güzel görünüyordu bandaj cıkınca dahada şişti( bu kadarını beklemıyordum hiç geçmeyecek gibi :2:
Canım sıkma canını allah aşkına eline takılan damar yoluna dikkat ettin mi onun morlugu ve hafif şiligi bile benim elimde tam 4 gün kaldı,sonuçta etinden et gidiyo şiş olması düzelmesi biraz zaman alıcak kendini kasmanın moralini bozmanın bi anlamı yok ama sakın tuz kulanma ve soda yani tuzu çok az kullanabilirsin tabi de ödeme neden oluyor suratın ve burnun dahada şiş olur dikkat et kendine sık dişini tamam mı canım..
merhabalar ben de kocaelinde yaşıyorum ve bu şehirde doktor arıyorum ama bir türlü bulamadım siz de mi aynı sorunu yaşadınız benin kemik eğriliği problemim de var içi ile dışını güzelleştirecek doktora ihtiyacım var Bir şey daha sormak istiyorum 5000tl öddikten sonra ne zamana kadar muayene ücreti ödemiyorsun
kızlar çok kötüyüm, grip oldum yaaaaaa... :2:burnumu silemiyorum da üfff..(( :84: ölcem nerdeyse ya....:2: :84:
kizlar bugun benim 2ay 10. gunum ama sisliler azalacaguna artiyor sanki
burnumun kalkikligi gecti ve burun ucu daha da bir yuvarlaklasti(
yaeni resimler koydum
15inci günde alındı bandajlar dün yani bandajlar cıkınca daha fazla şişti
kizlarrr bandajlarim cikardim bugunyeni resimler ekledim bandajsiz haliyle..Profilden cok hosuma gitti ama onden yeni goruntume alismam gerekiyor.. birde burun deliklerim ikiside birbirinden cok farkli kizlar, biri anyaya bakiyo biri konyaya, bunlar sisliklerden dolayimi??
Ekledigim resimlere bakabilirmsiniz kizlar, burun deliklerim duzelicek dimi insallah zamanla?
Arkadaşlar o şişler iner hiç mrk etmyin...şişlerle ilgili bir şey olunca dayanamayıp hemen yazıorum, ama bizzat yaşadığım için yazıorum...2 aylık burnunuzla 4 aylık burnunuz bir olmuyor...tecrübeyle sabittir. içiniz rahat burunlarınız güzel olsun..:)))
kizlarrr bandajlarim cikardim bugunyeni resimler ekledim bandajsiz haliyle..Profilden cok hosuma gitti ama onden yeni goruntume alismam gerekiyor.. birde burun deliklerim ikiside birbirinden cok farkli kizlar, biri anyaya bakiyo biri konyaya, bunlar sisliklerden dolayimi??
Ekledigim resimlere bakabilirmsiniz kizlar, burun deliklerim duzelicek dimi insallah zamanla?
Gözün aydın:)bence çok hoş görünüyor.resimlerine baktım bence şişlikten canım,yüzün görünmüyor ama sanki gördüm emre beyin yerinde seni en son hangi gün gittin oraya??
canim benim 2 ayi gecti ama bendeki farklilik coook buyuk
keske seninkisi kadar kucuk olsay burun delikleri arasindaki farklilik
burnun coook guzel olmus bence
cok yakismis
tsk ederim cnm , Insallah sisliktendir ya:26:Gecen hafta carsamba gunu gitmisdim, sende ordamiydin??
Aslında 28 şubatta ordaydım hani senin rengine benzettigim biri vardı hatta biri avusturyadan 2 si almanyadan(alman)kızlar vardı bende o gün hasteneye yatıcaktım.yüzünü tam göremedigim için burda hani belki dedim?bu arada bandajlarını kendin mi çıkardın sanırım bende gidemicem ve 15.gün kendim çıkarmak zorunda kalıcam emre bey nasıl çıkarman konusunda bilgi veriyor mu?
Ben belcikadan geldigim icin 2 hafta istanbulda kalamadim ve bandajlarimi kendim cikarttim
gayet kolay hic merak etme
en kolayi dusa gir ve bantlar islakken cikarmayi dene
ben onu bile yapmamistim
canim senin burnunun sekli nezaman belli olmaya basladi
Ben burun ucumu mumkun oldugu kadar sivri istemistim ama hala yuvarlak ucu
ve bende hissizlik falan olmadigi icin sislerle ilgili olmadigini dusunmutum
birde sende de iki burnun sag ve sol tarafi bukadar farkli miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?