Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Bu kim yahuuu, amma komik bir yazıdır bu. Çok güldüm. Hadi itiraf et, hangi dr. nin asistanısın sen ??? 100 mesaja tamamlama hakkımı tamamen seninle yazışarak kullanabilirim bak

Bizde seni beğenmiyoruz ne olacak şimdi

bence medical bı destek sart ani patlamalar yasıor ıı deıl:))ayrıca cnm burnun super otesı masallah övunmek gıbı olsun cok basarılı rev.larız ne mutlu bıze:)))darısı tuuum rev.ların basına

ehehe öle cnm ayrıca bazı ilginç düşünceleride var nese :))ahahah çok tşk ederim cnm walla bende seninkine bakmıştım önceden seninkide çok güzel nazar değmesin hiçbirimizee :)) aynen darısı dier revizyonların başına )

Ben daha iyisini daha güzelini yaparım diyorsan sana gelseydik canım, niye daha önce söylemedin, neyse kızlar hepbirlikte harakiri ye revizyonaaaa, haydeeeeee

Mesala ben, şuanki görüntüden vazgeçtim ve burnumu tıpkı senin ki gibi kocaman istiyorum. Üzerinde de kocaman siyah bir ben nasıll ?? Önerebileceğin bir Dr. var mı minnoşum ???

harakiri, seninle tanıştığım için çok mutluyum. Arada çık çık gel, takıl bize, mutluluklarımızı oku, sen de keyiflen... sağlıcakla kal.:76:

arkadaşlar ilk ameliyat 5000 lira revizyon ameliyatları yani 2. 3. 4. değişmio 8 500.

canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, gecen sene farklıydı 2. ,3. 4. revizyon fiyatları farklı ödeniyordu şimdi yine değişmiş sanırım ,ama böylesi daha mantıklı olmus bence hayırlısı olsun bakalım herkes için....

fotolarını bekliyoruz:)

emre beye 5000 verdikten sonra birkaç defa daha kontrole gitmeniz gerekiyomuş sanırım sonrasında da muayene ücreti alıyor mu yani ameliyattan sonra ne sıklıkta gitmeniz gerekiyor ve ne kadar ödemeniz gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim

kızlar benımde aklıma takılıyo sadece hersey ıcın 5 mılyrmı vercez (eskı parayla tabı hala yenı tabırlere alısamadım) hastane muayne amelıyttn sonrakı kontrller fln hepsı buna dahıl mı acaba cnku ben kredı cekmeyı dusunuyorm amelıyt ıcın

cevo bendede benzer sorunlar var, benim doktorum emre bey degildi.bende 4 defa oldum ama hala aynalara bakamiyorum..bence sen son ameliyatindan sonra cok güzel bi sonuc elde ettin ve güzellestin.hic moralini bozma,sen yine kurtulmussun benim hic umudum yok:-((((5.ameliyati göze alamiyorum ama böylede yasayamiyorum,napicagimi sasirdim..

hepımızın kadınlar gunu kutlu olsun canım... Canım burnun hayırlı ugurlu olsun... Bır omur boyu burnunla sorunsuz bır yasam dılerım sana...

tesekkur ederim canım. sargılarım acıldı bu arada cook coooooooook fazla şiş sanki yüzüme maket burun tkmışlar gibi gorunuyor çokkk şişlik var zamanla geçicek dedi emre bey ama kötü bi burun asla degıl şu an sadece gözüm alışmadıgından olsa gerek.

Bende heponizin hepimizin gununu kutlarim ve birgunle yetinmeyelim derim

Bahar hayirli olsun bandajlarin cikmis ...cok kisa zananda alismaya baslarsin .. Ilk 1 ay insan cok zorlaniyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…