hastane masrafı dahil 5000 dimi. hangi hastane olduğu farkeder mi? acil cvppp
gerçektende sabit mi fiyatı . ve muane ücreti ne kadar ? kaç kere gorusuldukten sonra karar verdiniz ameliyat olmaya ?
değişiklik yok arkadaşlar aynen böyle ben az önce görüştüm 5000 tl. acıbadem ataşehir.. zaten görüşmeden ücret alınmıyor.. tasarım 200.. git görüş derim. bende olucam bu ay inş.evet sabit ben ilk görüşmede karar verdim ameliyat olmaya. ikinci görüşmede zaten muayene ve tasarım yapıldı. muayane ücreti 200 lira ama 5000 liranın içinde bu yani daha sonra ameliyat ücretini öderken 4 800 vericeksiniz. En son böyleydi değişiklik yoktur sanırım .
hande burnun süper olmuşş.. önceki hali nasıldı ki tam istediğim gibi çok kavisli değil doğalevet sabit ben ilk görüşmede karar verdim ameliyat olmaya. ikinci görüşmede zaten muayene ve tasarım yapıldı. muayane ücreti 200 lira ama 5000 liranın içinde bu yani daha sonra ameliyat ücretini öderken 4 800 vericeksiniz. En son böyleydi değişiklik yoktur sanırım .
hande burnun süper olmuşş.. önceki hali nasıldı ki tam istediğim gibi çok kavisli değil doğal
tşk ederim cnm :)) eski burnumunda resmi var aslında ilerki resimlerde burnumun ucu düşüktü eğrilik vardı nefes problemim vardı falan benim zaten 4. ameliyatımdı diğer ameliyatlarda çok hasar görmüştü her seferinde yazıorum bunu ama doktorumun ne kadar başarılı olduğunun bi kanıtı bence)
ben emre ilhanın yaptıgı burunları hiç begenmiyorum hepsi aynı torna makinasından cıkmıs gibi sokakta gorsem bu emre ilhanın yaptıgı burun derim herkezi siyam ikizine benzetmiş kafasında bir şablon var artık elindede vardır sanırım yapıştır çek hepsi aynıyuvarlak yuzdede oval yuzdede aynı burun sert yuzede yumusak yuzede aynı yaşlıyada gencede aynı :S
sen nie beğenmediğin için bu sözleri yazıosan bende beğendiğim için bu kadar övüorum herkesin fikri kendine fazla övmenin bana ne gibi bi yararı olabilirki ben yaptırdım işim bitti. Mutluyum paylaşıorum övüorum bana kalmış...
ben emre ilhanın yaptıgı burunları hiç begenmiyorum hepsi aynı torna makinasından cıkmıs gibi sokakta gorsem bu emre ilhanın yaptıgı burun derim herkezi siyam ikizine benzetmiş kafasında bir şablon var artık elindede vardır sanırım yapıştır çek hepsi aynıyuvarlak yuzdede oval yuzdede aynı burun sert yuzede yumusak yuzede aynı yaşlıyada gencede aynı :S
"nil fer" tekrarliyorum mutlulugun daim olsun...
he bu arada serenadese sevgiler baya meşgul sanırım ortalarda görünmüyorda artık
he bu arada serenadese sevgiler baya meşgul sanırım ortalarda görünmüyorda artık
ben varım canım olur mu:))sen baya bı takmısın Emre ılhan'a hayırdır derdın ne:)))sen ıstedııını de begen begenme amelıyat olanlar memnun ayrıca varsın emre ılhanın yaptıı bellı olsun ona amelıyat olmak gercekten ayrıcalık ılerde butun rev.lar ona gıtcek hatta yalvarcak benıdee amelıyat edııın dıe belkı senın bıle yolun duser:)))bu kadar sinir yapma relax takıl
yok yok cnm onun siniri fena ben söliym sana geçmez kolay kolay ben öle anladım..
aaaa... merhaba canım .. çok ama çok teşekkür ederim... sen ki beni ameliyat olmadan önce yakından görmüş birisin ve gerçekten de beğenmene çok sevindim.... ben seni gördüğümde 10 günlük bandajlıydı burnun inşallah senin de çok iyi olmuştur... öptüm güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?