bısı cım ınsallah rızeye geldıgımde gorusuruz... Ooo ben daha ne cok arkadasımla gorusecegım onlar benden daha heyecanlı..baharcım tsk ederım cok destek oldum bıtanem . Aynen dedıgın gıbı oldu ıkıncı goorusme cok daha farklıydı... Neyse suanlık mutluyum.ınsallah amelıyatan sonrada burada cok guzel yorumlar yaparım .. Insallahhhhhhhhhhh
bısı cım ınsallah rızeye geldıgımde gorusuruz... Ooo ben daha ne cok arkadasımla gorusecegım onlar benden daha heyecanlı..baharcım tsk ederım cok destek oldum bıtanem . Aynen dedıgın gıbı oldu ıkıncı goorusme cok daha farklıydı... Neyse suanlık mutluyum.ınsallah amelıyatan sonrada burada cok guzel yorumlar yaparım .. Insallahhhhhhhhhhh
ben okuyamadım ama sabrım yetmedi.emre ilhan ne kadar fiyat veriyormus acaba
Helbest, burnunu çookkkk beğendim. Harika olmuş canım maşallah
ınsallah gorusuruz canım sen amelıytını olup oyle donceksın heralde emre beye soylersın rızeden bı hastası daha olcak
mutlu olmana cok sevındım canım ya... umarım amelyatında cok ıyı gecer sende benım gıbı şişmez morarmazsın inşallah canım..
Tsk canım.evet canım amelıyat tarıhım 16 mart .cok heyecanlı bır bekleyıs gercekten.hayal gıbı gelıyo yaa . Degısık bır duygu hem sevınc hem korku:84:hazal_k gorusmenin iyi gecmesine sevindim cnm ya, simdi ameliyat tarihin tam kesinlestimi? 16 si diyordun sanirim?
ben de doktor beye dun ulastım sordum 8500 lıra(
canım ben amelıyattan 1 ay sonra donecegım nasıpse bıraz beklemek ıstıyorum . Insallah unutmazsam soylerım senı emre beye.
masallahh...........Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.
hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...
merhaba samara 8500 tl ikinci ameliyat mı,üçüncü ameliyat için mi yoksa revizyon ameliyatlarının standart fiyatımı cnmm!!
benımkı ıkıncısı oalcakstandartsanırım yanı tum duzeltmeler ıcın ....revızyon
emre bey 5.000 ytl ye yapıyor burun amelyatını
evt guzel gorunuyoaaaa... merhaba canım .. çok ama çok teşekkür ederim... sen ki beni ameliyat olmadan önce yakından görmüş birisin ve gerçekten de beğenmene çok sevindim.... ben seni gördüğümde 10 günlük bandajlıydı burnun inşallah senin de çok iyi olmuştur... öptüm güzel...
standartsanırım yanı tum duzeltmeler ıcın ....revızyon
arkadaşlar ilk ameliyat 5000 lira revizyon ameliyatları yani 2. 3. 4. değişmio 8 500.
Tsk canım.evet canım amelıyat tarıhım 16 mart .cok heyecanlı bır bekleyıs gercekten.hayal gıbı gelıyo yaa . Degısık bır duygu hem sevınc hem korku:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?