• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Bende heponizin hepimizin gununu kutlarim ve birgunle yetinmeyelim derim :1:

Bahar hayirli olsun bandajlarin cikmis ...cok kisa zananda alismaya baslarsin .. Ilk 1 ay insan cok zorlaniyor ..

sagol tesekkur ederım ama cok tuhaf su anda cooook fazla olması gerekenden daha fazla şişliğim oldugunu söyledı emre bey gercektende öyyle çok şişlik var aynaya bile bakmıyorum su anda ama kötü bi burun asla degil sadece çok fazla şişlik var

kızlar çok kötüyüm, grip oldum yaaaaaa... :2:burnumu silemiyorum da üfff.. :((( :84: ölcem nerdeyse ya....:2: :84:

Son düzenleme:
kızlar çok kötüyüm, grip oldum yaaaaaa... :2:burnumu silemiyorum da üfff.. :((( :84: ölcem nerdeyse ya....:2: :84:

Ay canım ya çok gecmis olsun. Geçmemiş ama yimese gecmis olsun. Kaçıncı gunün bugün senin bol bol sıcak seyler iç c vitamini al istirahat et canım ya kotu olmuş. 45 gün falandi senin burnunu hala silemiyormusun ya :19:

kizlar bugun benim 2ay 10. gunum ama sisliler azalacaguna artiyor sanki
burnumun kalkikligi gecti ve burun ucu daha da bir yuvarlaklasti:((
yaeni resimler koydum

Gevenscim bence Emre Beyi arayıpta bu konuda bilgi almalısın..umarım bi sorun yoktur

canim bugun mail attim bende bekliyorum cavabi......
bana tekrar ameliyat yolu gozukuyor gibi geliyor
Emre bey bana merak etme gerekirse kucuk bir islem ile duzeltilir gerekirse demisti ama ben lokal anesteziye dayanamam :((((

Emre bey bana merak etme gerekirse kucuk bir islem ile duzeltilir gerekirse demisti ama ben lokal anesteziye dayanamam :((((

Nasıl bir sorunun vardı ki tekrar şişme oldu ve küçük bi operasyon daha gerekli oluyor . .

ama daha cok yeni şişlik olmasıda bi o kadar normal değil mi??

15inci günde alındı bandajlar dün yani bandajlar cıkınca daha fazla şişti :(

Hımm anladım canım sıkma canını büyük kısmını atlattın sayılır benim yarın dokuzuncu günüm yarın randevum var fakat ben 15 gün gidemicem çünki yurt dışına çıkıcam bazı işlemler için ankarada olucam umarım yarın çıkarır benim bandajları anca 1.ayımda gidebilirim . .

Hımm anladım canım sıkma canını büyük kısmını atlattın sayılır benim yarın dokuzuncu günüm yarın randevum var fakat ben 15 gün gidemicem çünki yurt dışına çıkıcam bazı işlemler için ankarada olucam umarım yarın çıkarır benim bandajları anca 1.ayımda gidebilirim . .

hım bilemiyorum çıkarmayabilir senin bandajlarını 15 günden önce çıkarmıyor çünkü bildiğim kadarıyla bi hasta vardı oda senin gibi yurt dısına dönecekti ona 15inci günde kendin çıkar demişti sanırım...

canım ya sendede şişlikler varmı? gerçi bandajlıyken benim burnum daha iyi görünüyordu bandajlar çıkınca şişlik oldu. sıkı sıkı bandajlıydı ya güzel görünüyordu :(( şimdi çok şişti:2:

ya 1.ameliyati yazin olmustum cok zor olmamamisti hatta ben doktordan habersiz tatile gittim ay ne cahillik ya..2.ciyi dusunuyorum kisin donar burun diye cekiniyorum:))

Back