• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

e61 byotellín fiyatlarina baktim da pahali yahu. emre bey'in calistigi otelin 2 kati. kizlar sehir disindan gelenler hangi otellerde kaldi? bir de onu paylassak faydali olur belki. emre bey'in calistigi otelde kalan var mi? sanirim orada kahvalti yok.

evet dıger bır onemlı nokta kalıcak yerr:(

Emre beyin calistigi hotelde kahvalti fln yok dogru, o hoteli bi ev olarak dusunun kizlar..oturma odasi yatak odasi,mutfak banyo fln var, yemeginizide kendiniz yapiyosunuz..gayet guzel bir hotel, yer var ise orada kalmanizi tavsiye ederim bence daha rahat edersiniz.

kızlar emre bey ameliyat tarihinden sonra ne zaman duş almayı öneriyor,yani burunda alçı falan tanpon bişiy olmaz mı yada çıkarmadan olmayı önermiyor mu?cevap....:))

kızlar emre bey ameliyat tarihinden sonra ne zaman duş almayı öneriyor,yani burunda alçı falan tanpon bişiy olmaz mı yada çıkarmadan olmayı önermiyor mu?cevap....:))

3. günden itibaren ılık suyla, burna dikkat ederek, duş alınabiliyordu sanırım...aradan bayağı bi zmn geçince unutuo insan..:)
alçıya tampona fln bir şey olmuyor mrk etmeyin...:)

kızlar herkese merhaba....
:nazar::41 gün olmuş bile :nazar:kızlar maşallah baya bi zaman çabucak geçmiş valla... ben 19 ocakta oldum ameliyatımı....ve sonunda resimlerimi de eklemeyi başardım.... albümüm herkese açık belli bi süre... yardımcı olmak içim arkadaşlar... bu formda araştırma yapan arkadaşlarımıza ve ameliyat olacaklara yardımcı olmak babında aşama aşama fotolarımı da eklemeye çalıştım... ben de bu süreçleri geçirdiğim için ne kadar sıkıntılı ve sancılı dönemler olduğunu çok iyi biliyorum...
eğer yardımcı olursam ne mutlu bana... yine de sorusu veya sorunu olan varsa elimden geleni yaparım kızlar...
benim burun hala şiş... eee malum daha 41 günlük... çok yeni daha... ama gitgide değişiyor, küçülüyor, inceliyor.. bunu farkediyorum... bu arada ben kalın deriliymişim...
şimdiden herkese geçmiş olsun ve tabiki bol şanslar...:16:

Helbest, burnunu çookkkk beğendim. Harika olmuş canım maşallah :nazar:

Emre beyin calistigi hotelde kahvalti fln yok dogru, o hoteli bi ev olarak dusunun kizlar..oturma odasi yatak odasi,mutfak banyo fln var, yemeginizide kendiniz yapiyosunuz..gayet guzel bir hotel, yer var ise orada kalmanizi tavsiye ederim bence daha rahat edersiniz.

fotolarını gördüm, bandajlı bile çok iyi gözüküyor, geçmiş olsun...:nazar:

arkadaslar doktor bey su anda burun duzeltme(2.) amelşıyatları ne kadar ucretle yapıyor bılen var mı ben de para bırıktırmeye baslayım:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):1:

ben 6500 diye biliyorum ama siz yine de sitesinde canlı msn diye bir yer var ordan bir sorun isterseniz :)

merhaba arkadaşlar
ben bu konuyla ilgili olan 570 sayfayı bıkmadan usanmadan okudum :)
bir çok şeyi öğrendim haliyle.
ben de emre beye ameliyat olmak istiyorum hayırlısıylaa.:8:

:66: merhaba hepınıze gunaydın... Kızlarrrrrrrr gorusmem cokkk guzel gectııı...:62: gercekten cok mutlu oldum. Doktorumuz cok guzel ılgılendı. Abım olsa oyle ılgılenmezdı yanı.. Buradan herkese sunu soylemek ıstıyorum .. Sızde benım gıbı ılk gorusmem guzel gecmedı doktor benı tersledı bekledıgım gıbı cıkmadı hayal ettıgım gıbı olmadı olumsuz dusuncelerle umıtsızlıge kapılmayın cunku doktor bey kendınce haklı nedenlerden dolayı musterılerını tanımak ıcın oyle yapıyormus .. Ben doktor beye cok guvenıyorum. Insallah hepınız gıbı memleketıme mutlu bısekılde gerı donerım... Hepımıze boool sanslar.

Son düzenleme:
:66: merhaba hepınıze gunaydın... Kızlarrrrrrrr gorusmem cokkk guzel gectııı...:62: gercekten cok mutlu oldum. Doktorumuz cok guzel ılgılendı. Abım olsa oyle ılgılenmezdı yanı.. Buradan herkese sunu soylemek ıstıyorum .. Sızde benım gıbı ılk gorusmem guzel gecmedı doktor benı tersledı bekledıgım gıbı cıkmadı hayal ettıgım gıbı olmadı olumsuz dusuncelerle umıtsızlıge kapılmayın cunku doktor bey kendınce haklı nedenlerden dolayı musterılerını tanımak ıcın oyle yapıyormus .. Ben doktor beye cok guvenıyorum. Insallah hepınız gıbı memleketıme mutlu bısekılde gerı donerım... Hepımıze boool sanslar.

canım senın adına cok sevındım guzel gecmesıne:16: ayın 16sındydı heralde amelıyatn amelıyt olup mu donceksın hakkında hayırlısı olur ınsallah bende canlı canlı gormus olcam bıraz sanslı olcam galıba:66::66::46:

gorusmenın ıyı gecmesıne cok sevındım canım... ee bızde aynı yollardan gectık klassık olucak ama ben demıstım :) tanısma gorusmesıydı ilk gorusme... 2 gorusme daha farklı oluyor...insallah sende ıstedıgın burna sahıp olursun bızım gıbı mutlu olursun canım benımde salı gunu dıkıslerımın bır kısmını daha alıcak salı gunu randevum var bakalım artık 14 gun olucak bandajlarım tamamen acılacak ınsallah sabırsızlanıyorum acılması ıcın :)

off fiyatlar çok yüksek yaa...peki arkadaşlar ilk ameliyatı kaça yapıyo acaba bilgisi olan yada son günlerde emre beye ameliyat olanlar söyleyebilirmi.?...

pazarlıksız 5 mılyara yapıyoms eskı parayla tabı bende amelıyat olan arkadasların yazdıklarından bılıyoruum

hazal_k taze taze emre beyle görüşmüş biri olarak ne kadar fiyat veriyo sölermisin.:)..ilk ameliyat için yani..

Back