Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hazal bugun bende ordaydım hatta sen sanırım kadınlar klubune uyemısın dıye sormustun.o ara anlamadım kalabalıktan hayır dedım sonra farkettım :) oncelıkle emre beyle olan ılk gorusmemde bende aynı senın gıbıydım ama2.inci gorusmemde daha tatmin ediciydi benim için emın ol kı yaptıgı burunlardanda gormussundur herkez bende dahil olmak uzere memnun problemlerını beklentılerını kesınlıkle ıyı anlat.
senınde ınsallah ıstedıgın gıbı olur canım ya ınsallah sende herkez gıbı mutlu cıkarsın cok ısterım ne zaman amelyatın
ayın 16 sında amelıyatım . Tabı 2 cı gorusmeye baglı hersey...
Merhaba kizlar
Simdi randevumden hotele yeni geldim..Emre bey dikislerimi aldi ve bantlarimi degisdi..bi hafta sonra kendim cikarmam gerekiyor.. Burun ve dudak arasindaki mesafeyi sordum, zamanla inecek hemde gozun alisacak dedi:)) insallah oyle olur..
Ayrica size bir msj iletmemi istedi:
Emre Ilhana ameliyat olmak bir ayricalikmis
Allah var gercekten cok iyi,espirili ve ilgili bir doktor..Hersey icin Emre beye ve ekibine tsk ederim![]()
kac TL toplam tutdu??
evet bende hazalı cok merak edıyorum acaba gorusmesı nasıl gectı dıye cok heycanlıydı kendısı :)
bende aynı bak senın gıbı gıttım 2.ıncı gorusmeye gıderken aynı seylerı soyledım 2.ıncı gorusmeye baglı dıye ama gercekten cok ılgılı bı doktor dunku yogunluktan dolayı bekledıgın sonucu alamamıs olabılırsın