eski köye yeni adetmi gelmisbol bol yazmaya bakin kizlar o zaman
Sitenin trafiğini düşürecekler bence böyle yaparak.. zaten herkes örnek fotoğraf bakmaya geliyor buraya, daha paylaşımcı olunacağına git gide kısıtlamalar gelmeye başladı.. önceden ark listesine ekli olmadan görebiliyoduk fotoları.. sonra yasak dediler, ok dedik özel albüm yaptık, şimdi bu msj sayısı olayı nedir anlayamadım.. insanların araştırma yapmasında ve birbirinin fotoğrafına bakmasında ne sakınca olabilir ki
isteyen msj sayısı beklemesin msn e ekleyin ben kendi fotolarımı atıcam size, xxxxxxxxx
esoooo senin burnun ne durumdaaaa? merak ettimmmm menunmusunnn halaa
canimm yapimdan menunum hemde cokkk ama derim ince oldugu icin bazi kisimler beni rahasiz etmeye basladi isikler indigi icin yazin doldurmam gerekioo
hazal_k canım galiba rizede oturuyosun bende rizede oturuyorum emre beyin topiginde gördüm seni bide üstüne rize yazınca ekliyim dedim 2 martta görüşmem var yazmıssın artı bide ailemdende kimse destek olmuyo demişsin benimde aynı bende bayadır araştırıyorum ve en son emre beyde karar kıldım ama daha görüşmedim kendisiyle sen telefondanmı arayıp randevu aldın artı bide sitesine resim yollanıyo tasarım için öyle birşey yaptın mı bide aynı yaştayız acaba tanışıyomuyuzdur malum rize küçücük yer:)belkide tanıdık çıkarız birbirimize destek oluruz.. kızlar kusura bakmayın burdan yazmak zorunda kaldım özelden mesaj atamıyomuşum 100 msj yazmam gerekiyomuşş
hazal_k canım galiba rizede oturuyosun bende rizede oturuyorum emre beyin topiginde gördüm seni bide üstüne rize yazınca ekliyim dedim 2 martta görüşmem var yazmıssın artı bide ailemdende kimse destek olmuyo demişsin benimde aynı bende bayadır araştırıyorum ve en son emre beyde karar kıldım ama daha görüşmedim kendisiyle sen telefondanmı arayıp randevu aldın artı bide sitesine resim yollanıyo tasarım için öyle birşey yaptın mı bide aynı yaştayız acaba tanışıyomuyuzdur malum rize küçücük yer:)belkide tanıdık çıkarız birbirimize destek oluruz.. kızlar kusura bakmayın burdan yazmak zorunda kaldım özelden mesaj atamıyomuşum 100 msj yazmam gerekiyomuşş
evt canım ıkı martta gorusmem var. Ve salı sabahı ınsallah ucuyorum. Istersen yarın goruselım... Neva parkın onunde..ben randevumu telefonla aldım. Bıde 1 sene once doktor beye resım yollamıstım sadece yorum yapmıstı. Canım ben neredeyse ıkı senedır sadece emre beyı arastırıyorum. Insallah deger:
söylediklerinde çok haklısın canım ayrıca bizi düşünüp böyle bi paylaşımda bulunman çok güzel bişey dünden beri her konuya bişeyler yazmaya çalıştım sırf 50 mesajı doldurabilmek için..
evt canım ıkı martta gorusmem var. Ve salı sabahı ınsallah ucuyorum. Istersen yarın goruselım... Neva parkın onunde..ben randevumu telefonla aldım. Bıde 1 sene once doktor beye resım yollamıstım sadece yorum yapmıstı. Canım ben neredeyse ıkı senedır sadece emre beyı arastırıyorum. Insallah deger:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?