Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

eski köye yeni adetmi gelmis bol bol yazmaya bakin kizlar o zaman

Sitenin trafiğini düşürecekler bence böyle yaparak.. zaten herkes örnek fotoğraf bakmaya geliyor buraya, daha paylaşımcı olunacağına git gide kısıtlamalar gelmeye başladı.. önceden ark listesine ekli olmadan görebiliyoduk fotoları.. sonra yasak dediler, ok dedik özel albüm yaptık, şimdi bu msj sayısı olayı nedir anlayamadım.. insanların araştırma yapmasında ve birbirinin fotoğrafına bakmasında ne sakınca olabilir ki
isteyen msj sayısı beklemesin msn e ekleyin ben kendi fotolarımı atıcam size,xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

söylediklerinde çok haklısın canım ayrıca bizi düşünüp böyle bi paylaşımda bulunman çok güzel bişey dünden beri her konuya bişeyler yazmaya çalıştım sırf 50 mesajı doldurabilmek için..

Son düzenleyen: Moderatör:
esoooo senin burnun ne durumdaaaa? merak ettimmmm menunmusunnn halaa

benim canım bayağı iyi oldu ya kendi burnum diye demiyorum:) ucundaki şişlikler de indi galiba, elime çok çok küçük geliyo artık.. insanlar da hala değişiklik görüyo sanırım, gördükçe "daha da güzelleşmiş, aa daha da küçülmüş" filan demeye devam ediyolar.. Ben sana sormuyorum memnun musun diye:)) eminim o hayranlıkla baktığım burnunla çok mutlusundur :)

hazal_k canım galiba rizede oturuyosun bende rizede oturuyorum emre beyin topiginde gördüm seni bide üstüne rize yazınca ekliyim dedim 2 martta görüşmem var yazmıssın artı bide ailemdende kimse destek olmuyo demişsin benimde aynı bende bayadır araştırıyorum ve en son emre beyde karar kıldım ama daha görüşmedim kendisiyle sen telefondanmı arayıp randevu aldın artı bide sitesine resim yollanıyo tasarım için öyle birşey yaptın mı bide aynı yaştayız acaba tanışıyomuyuzdur malum rize küçücük yer:)belkide tanıdık çıkarız birbirimize destek oluruz.. kızlar kusura bakmayın burdan yazmak zorunda kaldım özelden mesaj atamıyomuşum 100 msj yazmam gerekiyomuşş

canimm yapimdan menunum hemde cokkk ama derim ince oldugu icin bazi kisimler beni rahasiz etmeye basladi isikler indigi icin yazin doldurmam gerekioo

canimm yapimdan menunum hemde cokkk ama derim ince oldugu icin bazi kisimler beni rahasiz etmeye basladi isikler indigi icin yazin doldurmam gerekioo

hımm bizim gibi ince derililerde olabiliyomuş canım bazen.. ama rahatsız olma yaw:) senin burnun hakikaten burda da herkesin bayıldığı süper bi şekilde düzelmiş en iyi revizyon örneklerinden biri.. hiiç üstünde durma yani öyle bişeyin:)
hatta belki de zamanla geçecek birşeydir.. bana bi ara millet gözlük mü taktın burnunda kırmızılıklar var diyodu ilk 2. ayımda filan, sonra geçti gitti onlar bişi yapmadan..
umarım senin de yaza kadar geçer, sen takılmamaya çalış geçmezse de çözümü çok basit bişeymiş zaten halledersin..

ohooo vallah gecicek bir sey degil malesef yooo cok takintiliyim herseyyy dört dörtlük olmasi gerekio bende:) ama memnunum kesinlikle harika yaptiii sadece derim ince oldugu icin belli olio ama sen menun olduguna sevindim:)

evt canım ıkı martta gorusmem var. Ve salı sabahı ınsallah ucuyorum. Istersen yarın goruselım... Neva parkın onunde.. ben randevumu telefonla aldım. Bıde 1 sene once doktor beye resım yollamıstım sadece yorum yapmıstı. Canım ben neredeyse ıkı senedır sadece emre beyı arastırıyorum. Insallah deger:

evt canım ıkı martta gorusmem var. Ve salı sabahı ınsallah ucuyorum. Istersen yarın goruselım... Neva parkın onunde.. ben randevumu telefonla aldım. Bıde 1 sene once doktor beye resım yollamıstım sadece yorum yapmıstı. Canım ben neredeyse ıkı senedır sadece emre beyı arastırıyorum. Insallah deger:

Ya varya dundn beri sana ulaşmaya calisiyorm birbirimize destek olurz die aksi bu sabh bilgsyrm çoktu teldn girdm kaç kere belki cvp yazmissndr die valla bana uyar nasıl tanicz birbirimzi bn yakama kırmak Gül takiym saka bı yana goruseblrz gercktn bn ozeldn msj atamiyrm sen yazablrsn yazarsn canim teldn çok zor yazDm kusura bakma canım:26:

merhaba ameliyatımın 26. günü bantlar çıktıktan sonra benim de burnumun üzerinde sanki gözlük sonrası gibi mor gölgemsi lekelenme oluştu.benim revizyon ilk ameliyatta sağ tarafta az bişeydi geçmedi.şimdi burnumun üzerinde köprü gibi.derinin inceliğinden kaynaklanan bir durum mu

arkadaşlar önceki gün albümlere tıkladığımda 50 mesaj uyarısı veriyordu.şu an yok.çok ilginç.üstelik 50 mesajım yok henüz.ama paylaşımlara kota koyulması hiç hoş bir durum değil.insanlar örnekleri görmek istiyor.ben sizlerin fotoğraflarını gördüm de karar verdim ilerleyen zamanlarda bende albüm oluşturmayı düşünüyorum burnum henüz şiş ve asimetrik bi görüntü var.26. günüm

kızlar merhaba, öncelikle herkese çook güzel bir hafta dilerim :)

ameliyattan sonra cilt bakımı yaptıran oldu mu? olduysa ne kadar süre sonra yaptırdınız :97:

Tmm canım 1de nevada bulusablirz bnm adımda bircan istersn özelden telini yaz gelince ararım seni olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…