aynen tatlım yaa ben de mesaj atamıyorumm
Herkese günaydınnnnnn
Kızlar diyelim ameliyat olmaya gidiyoruz sizce yanımıza almamız gereken eşyalar neler,yani olmazsa olmaz dediginiz şeyler var mı?
Herkese günaydınnnnnn
Kızlar diyelim ameliyat olmaya gidiyoruz sizce yanımıza almamız gereken eşyalar neler,yani olmazsa olmaz dediginiz şeyler var mı?
Herkese günaydınnnnnn
başından rahat bir şekilde geçirebileceğin bir ya da iki pijama yeter...şu anda aklıma gelen bu...
canım eğer şehir dışından geliosan yanına önden fermuarlı veya düğmeli veya geniş boğazlı giyecekler al... kalın olsun montun çünkü dışarıya çıktığında üşütmemen gerek; atkında olsun yanında...... yüz temizleme losyonu veya jelini al yanına temiz bi bez de alırsan iyi olur. çünkü temizleme jelini bez ile beraber kullanarak yüzünü temizlemen daha iyi olur canım, ben öyle yaptım...eğer otelde kalırsan da gerçi onu ameliyattan 1 hafta 10 gün sonra yapabilirsin ama kulak temizleme çubuğu.. burnunu hafiften nazikçe temizlemen için, ama bunu sonradan da alabilirsin... başka haa bide küçük diş fırçası hani çocuklar için olanlardan yumuşak olsun... çok ii olcak bu... hee bide hastaneye yatmadan meyve suyu kek veya başka böle çiğnemesi kolay yumuşak sevdiğin şeylerden alabilirsin... yemek zamanından önce veya geç saatlerde acıkınca yersin...unicornun dediği gibi de çok rahat 2 pijama veya eşofman da çok ii olur... başka ne olabilir bi düşüniim; haa bide dudaklarını nemlendirecek iyi bi balm çok iyi olcak senin için ben almamıştım daha dooğrusu akıl edememiştim benim dudaklar fena çatladı.. hep ağızdan alıosun ya nefesi o bakımdan.. bunun dışında aklma gelenler şimdilik bunlar canım... ama aklıma gelen başka şeyler olursa yazarım sana... acıbadem hastanesi iyi, orası rahat ve herşey var zaten... eğer sen de ameliyat olacaksan şimdiden bol şanslar canım...
Arkadaşlar yarın saat 10:25 te Dr.Emre İlhan tgrt haberde canlı yayında olacakmış.İlk kez kendisini tv de izleme şansım olacak.facebook ta ki sayfasından gelen mesajla öğrendim bende.daha yakından gözlemleyebileceğim.bende ona ameliyat olmayı düşünüyorum çünkü.ne zormuş karar vermek.
yaa bide burası yeri deil ama arkadaş listemdekilerin bile resimlerini göremiyorum nerden çıktı şimdi buu
arkadaslar son kez resim ekledim 8.ayını doldurdu bundan sonra pek deısceını dusunmuorum..gayet memnunum..doktorumun duacısıyım:)kendınıze ıı bakın..mcxx
Herkese günaydınnnnnn
fotoğrafları göremiyoruz artık.50 mesaj yazmamız gerekliymiş.10 haftalik resim ekledim
Arkadaslar aranizda yurtdisindan veya istanbul disindan yanliz giden oldumu ameliyat icin?
Acaba yanliz gitmek sorunlumu oluyor, ameliyat sonrasi bir hafta istanbulda kalinirsa?
fotoğrafları göremiyoruz artık.50 mesaj yazmamız gerekliymiş.
izledim:))sanki bi yakınımı görmüş gibi oldum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?