- 11 Mayıs 2007
- 737
- 29
- 39
Kizlar ya ben Emre beye email attim iki gun once.. ama cevap yok (biliorum sabirsizimmmmm) sizde teli olanlar varmi bana ozelden atabilirmisinizzzz??
cnm ben sana ozelden gonderiyim nosunu.. ordan ulaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ya ben Emre beye email attim iki gun once.. ama cevap yok (biliorum sabirsizimmmmm) sizde teli olanlar varmi bana ozelden atabilirmisinizzzz??
puff cum hakikaten harika maşallah baya benziyo yandan duruşu burunlarımızın ama bence şundan kaynaklanıyor olmadan önceki burunlarımızda birebir aynı nerdeyse ilginç bende bugün kontroldeydim tkrar baktım aynada gerçekten çok hoşuma gitti emrebey nazar boncuğumuda taktı inşallah diğer isteyenlerde bizim gibi mutlu olur şükürler olsun:lepi::teytey:
Misserable'in söylediği anladığım kadarıyla, Emre bey ne kadar çok revizyon ameliyatı yapmış derken, ilk ameliyatını başka doktorlarda olmuş ve başarısız geçmiş ameliyatları revizyonla düzelttiği. Yani revizyonda iyi bir doktor olduğu. Ben böyle anladımboshayallersmile. Emre beyin kadınlar klübü eski sayfasından ben takip ediyordum yurtdışında ameliyat olmuş ama revizyon için Emre beye gelmiş bazı kişıler vardı, tam hatırlayamıyorum ama..Eski kadınlar klübü sayfasında bulabilirsiniz sanırım.
Memnunuz dıyorsunuz ama resim ben göremıyorum yardımcı olurmusunuz merak edıyorum burunlarınızı
evettt evett sunbulcummm.. senin burnunu hatırlıyorum minicikti zaten... :).. benimkide kücüktü ama işte öne olan düşüklüğü yokmuydu.. ona sinir oluyodum :)) anneme dedim ki ne kadar guzel olmus sunbulun burnu minicikkk.. ama cok yakışmış yaa... bana nazar poncukumu taktı emre bey.. :) Emre bey başarısına 3 yeni başarılı ameliyat daha ekledi :)) sunbul, puff, kellyr :)) şimdi sıraaa cevoomuzda :)
mrb arkadaslar saatlerdir sayfa sayfa okuyorum emre beyden cok etkilendim gercekten :)
ameliyat olan arkadaslara gecmis olsn diyorum ins hep böyle memnun kalirsiniz darisi bizlerin basina
resimlerine bakabildiklerimin burunlarini gercekten cok begendim hepsi dogal özellikle derya nin burnuna bayildim dogaldanda dogal
benim merak ettigim yurt disindan emre beye ameliyat olanlar nekadar zaman gerekiyor yani tahminen nekadar kalmak gerekebilir? ve fiyat olarak 4500 tl gibi biseyler okudum daha fazla olmaz dimi?
evettt evett sunbulcummm.. senin burnunu hatırlıyorum minicikti zaten... :).. benimkide kücüktü ama işte öne olan düşüklüğü yokmuydu.. ona sinir oluyodum :)) anneme dedim ki ne kadar guzel olmus sunbulun burnu minicikkk.. ama cok yakışmış yaa... bana nazar poncukumu taktı emre bey.. :) Emre bey başarısına 3 yeni başarılı ameliyat daha ekledi :)) sunbul, puff, kellyr :)) şimdi sıraaa cevoomuzda :)
Kızlar fotoğraflarınızı paylaştığınız için çok teşekkürler, karar verme sürecinde çok etkili oluyor. Benim sorunum daha çok burunların önden nasıl görüneceği ile ilgili. Eski ve yeni önden fotolarınızı da ekleyebilirseniz çok mutlu olurum çünkü benim karar vermemdeki en önemli faktör önden burnun görüntüsü. Emre bey'in başarılarını da çok taktir ediyorum, bütün ameliyat olmak isteyenlere Allah kolaylık versin şimdiden, herşey çok güzel geçsin..