Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

evettt evett sunbulcummm.. senin burnunu hatırlıyorum minicikti zaten... :).. benimkide kücüktü ama işte öne olan düşüklüğü yokmuydu.. ona sinir oluyodum :)) anneme dedim ki ne kadar guzel olmus sunbulun burnu minicikkk.. ama cok yakışmış yaa... bana nazar poncukumu taktı emre bey.. :) Emre bey başarısına 3 yeni başarılı ameliyat daha ekledi :)) sunbul, puff, kellyr :)) şimdi sıraaa cevoomuzda :)

Son düzenleme:

evet Emre beyle ilk görüşmeye gittiğimde bunu sormuştum.. En cok revizyon ameliyatı için size geliyolar sanırım demiştim.. evet revizyon icin cok tercih ediyolar demişti.. yurt dışından bi sürü hastası var..

Memnunuz dıyorsunuz ama resim ben göremıyorum yardımcı olurmusunuz merak edıyorum burunlarınızı

Memnunuz dıyorsunuz ama resim ben göremıyorum yardımcı olurmusunuz merak edıyorum burunlarınızı

cnm memnunuz diyorum ilk günden beri ve ilk günden beride resim paylaşıyorum.. benim profilime girersen albüm var.. orda görürsün..

kellyr ve puff burunlarınız çok güzel gözüküyor kızlar
sunbul senin daha bandajsız fotoğrafın yok canım ama eminim o da çok güzeldir opuyorumnanaktan

puff bu hailyle bile cok güzel ilerleyen günlerde önden foto koyarmısın öncekı halı sorunlu degılmiş pek benım eskı buurnum gıbı ...

kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan zemuszemus İnşallah Puffcum çok yakında.....Burnun çok güzel görünüyor tatlım bu arada..Çok hoş olmuş valla...Ben de bol bol resimlerimi paylaşıcam İnşallah....boshayallersmile

tşk ederim arkadaslar.. darısı cok isteyenlerin başına inşş.. asminem bandajlarım cıksın onden de bol bol foto koyucam.. şimdi bandaj olunca pek belli olmuyo.. bide önden şişliklerim daha cok benim.. onlarda bi azalsin inş resme boğucam sizi :)

puffcum saol sersacım evt hiç resim çekmedim o kadar şişki bir iyileşsem gece çok zor geçiyo bir uyanıyorum boğazım dilim kupkuru hemen suya yapışıyorum septumum çok şişmiş dedi emrebey 2 büyük et ve kemiklerden sonra normalmiş ama beni çok sıkıştırıyor heralde sizden çok sonra burundan nefes almaya başlayabilecem sabır etmek zorundayım

mrb arkadaslar saatlerdir sayfa sayfa okuyorum emre beyden cok etkilendim gercekten :)
ameliyat olan arkadaslara gecmis olsn diyorum ins hep böyle memnun kalirsiniz darisi bizlerin basina
resimlerine bakabildiklerimin burunlarini gercekten cok begendim hepsi dogal özellikle derya nin burnuna bayildim dogaldanda dogal
benim merak ettigim yurt disindan emre beye ameliyat olanlar nekadar zaman gerekiyor yani tahminen nekadar kalmak gerekebilir? ve fiyat olarak 4500 tl gibi biseyler okudum daha fazla olmaz dimi?

emre bey asla yurtiçi yurtdışı fiyat ayrımı yapmadığını söylemişti 1 konuşmamızda sezen diye bir arkadaşımızda yanılmıyosam almanyadan gelip ameliyat olmuştu onunla irtibata geçersen daha sağlıklı bilgi alırsın filiz

Filizcigim ben az once kendisiyle telefonla gorustum ve fiyat sabit yani 4500 ytl bende yurtdisinda kaliorum ! Bu arada nezaman gitmeyi dusunuyorsun ?? Belki ayni zamana denk gelir :) Bu arada zaman isini sormayi unuttum mail attim eger haber alirsam sanada iletirim !!

Kızlar fotoğraflarınızı paylaştığınız için çok teşekkürler, karar verme sürecinde çok etkili oluyor. Benim sorunum daha çok burunların önden nasıl görüneceği ile ilgili. Eski ve yeni önden fotolarınızı da ekleyebilirseniz çok mutlu olurum çünkü benim karar vermemdeki en önemli faktör önden burnun görüntüsü. Emre bey'in başarılarını da çok taktir ediyorum, bütün ameliyat olmak isteyenlere Allah kolaylık versin şimdiden, herşey çok güzel geçsin..

teşekkürler puff burnun çok güzel olmuş maşallah daha da güzelleşecek inşallah, cevoocum ameliyat olsun da an an fotolarını paylaşıcam zaten, arkadaşımın dönüşü muhteşem olcak inşallah:)

tskr ederm fiyat bilgisi icin demek sabit fiyat hmmm :)
lola ben 6. ayin ortasinda düsünüyorum eger kismet olursa sen?

benim en büyük sorunum ön taraftandı yandan aşırı kalkıktı filan bir derece ama önden tam bir faciaydı, deviasyonla beraber çöküntü deliklerde asimetri ne ararsan vardı, şu an burnum şiş olmasına rağmen dümdüz , fotolarım çok net değil ama belli düzgünlüğü. emre beye bu konuda güvenmek lazım çünkü çok fazla revizyon yapıyor ve çoğu doktora göre el becerisi gelişmiştir artık. revizyonda bu kadar başarılı olan bir doktora ilk ameliyatını olan kişiler çok şanslı bence. önden yandan nerden istersen düzgün yapar. çünkü yaptığı iş kendi içine sinmeden başkasının içine sindirmeye çalışmıyor asla.

filiz burnum ve yüzüm çok şiş olduğu için arşatırma yapıyrum kadınlar klubunde bir topik açmışlar bununl ilgili imkanın varsa yaza kalma yazın çok zor oluyomuş şişlik morluk hemdaha fazla oluyomuş hemde daha geç iniyomuş hem şuan bile geceleri kabus gibi sırf ağızdan nefes aldığımız için uruyor suya zor yapışıyorum rahat 10 kere uyanıyorum yazın bu problemin alacağı hali düşünmek ble istemiyorum lütfen karar vermeden topiği inceleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…