• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

peki kızlar kaç gün kalınıyor otelde sanki 3 gün diye duymuştum çok diilmi ya:18:

Herkese günaydınnnnnn:kkk:

Kızlar diyelim ameliyat olmaya gidiyoruz sizce yanımıza almamız gereken eşyalar neler,yani olmazsa olmaz dediginiz şeyler var mı?

canım eğer şehir dışından geliosan yanına önden fermuarlı veya düğmeli veya geniş boğazlı giyecekler al... kalın olsun montun çünkü dışarıya çıktığında üşütmemen gerek; atkında olsun yanında...... yüz temizleme losyonu veya jelini al yanına temiz bi bez de alırsan iyi olur. çünkü temizleme jelini bez ile beraber kullanarak yüzünü temizlemen daha iyi olur canım, ben öyle yaptım...eğer otelde kalırsan da gerçi onu ameliyattan 1 hafta 10 gün sonra yapabilirsin ama kulak temizleme çubuğu.. burnunu hafiften nazikçe temizlemen için, ama bunu sonradan da alabilirsin... başka haa bide küçük diş fırçası hani çocuklar için olanlardan yumuşak olsun... çok ii olcak bu... hee bide hastaneye yatmadan meyve suyu kek veya başka böle çiğnemesi kolay yumuşak sevdiğin şeylerden alabilirsin... yemek zamanından önce veya geç saatlerde acıkınca yersin...unicornun dediği gibi de çok rahat 2 pijama veya eşofman da çok ii olur... başka ne olabilir bi düşüniim; haa bide dudaklarını nemlendirecek iyi bi balm çok iyi olcak senin için ben almamıştım daha dooğrusu akıl edememiştim benim dudaklar fena çatladı.. hep ağızdan alıosun ya nefesi o bakımdan.. bunun dışında aklma gelenler şimdilik bunlar canım... ama aklıma gelen başka şeyler olursa yazarım sana... acıbadem hastanesi iyi, orası rahat ve herşey var zaten... eğer sen de ameliyat olacaksan şimdiden bol şanslar canım...

canım eğer şehir dışından geliosan yanına önden fermuarlı veya düğmeli veya geniş boğazlı giyecekler al... kalın olsun montun çünkü dışarıya çıktığında üşütmemen gerek; atkında olsun yanında...... yüz temizleme losyonu veya jelini al yanına temiz bi bez de alırsan iyi olur. çünkü temizleme jelini bez ile beraber kullanarak yüzünü temizlemen daha iyi olur canım, ben öyle yaptım...eğer otelde kalırsan da gerçi onu ameliyattan 1 hafta 10 gün sonra yapabilirsin ama kulak temizleme çubuğu.. burnunu hafiften nazikçe temizlemen için, ama bunu sonradan da alabilirsin... başka haa bide küçük diş fırçası hani çocuklar için olanlardan yumuşak olsun... çok ii olcak bu... hee bide hastaneye yatmadan meyve suyu kek veya başka böle çiğnemesi kolay yumuşak sevdiğin şeylerden alabilirsin... yemek zamanından önce veya geç saatlerde acıkınca yersin...unicornun dediği gibi de çok rahat 2 pijama veya eşofman da çok ii olur... başka ne olabilir bi düşüniim; haa bide dudaklarını nemlendirecek iyi bi balm çok iyi olcak senin için ben almamıştım daha dooğrusu akıl edememiştim benim dudaklar fena çatladı.. hep ağızdan alıosun ya nefesi o bakımdan.. bunun dışında aklma gelenler şimdilik bunlar canım... ama aklıma gelen başka şeyler olursa yazarım sana... acıbadem hastanesi iyi, orası rahat ve herşey var zaten... eğer sen de ameliyat olacaksan şimdiden bol şanslar canım...

Helbestcim çook saol düşünemedigim şeyleri yazmışsın canım,tekrar teşekkür ederim.

Arkadaşlar yarın saat 10:25 te Dr.Emre İlhan tgrt haberde canlı yayında olacakmış.İlk kez kendisini tv de izleme şansım olacak.facebook ta ki sayfasından gelen mesajla öğrendim bende.daha yakından gözlemleyebileceğim.bende ona ameliyat olmayı düşünüyorum çünkü.ne zormuş karar vermek.

izledim:))sanki bi yakınımı görmüş gibi oldum:))

poff kızlar ne zormuş bu karar aşaması kafam çok karışık internetten resmimi yollamaya bile çekiniyorum :26::26:

yaa bide burası yeri deil ama arkadaş listemdekilerin bile resimlerini göremiyorum nerden çıktı şimdi buu:47::47:

pınar86 ... sana özelden mesaj attım fakat özel mesaj listen dolmuş silmen gerekiomuş gönderemedim.. temizlersen sana özelden bikaç sorum olacaktı..sana başka nerden ulaşabileceğimi bilemiyorum..

arkadaslar son kez resim ekledim 8.ayını doldurdu bundan sonra pek deısceını dusunmuorum..gayet memnunum..doktorumun duacısıyım:)kendınıze ıı bakın..mcxx

darısı benim başıma burnum hala 23 günlük.6 ayı doldurmayı sabırsızlıkla bekliyorum bu sabah burnumun daha fazla inceldiğini gördüm.ödemler çabuk geçiyor bende.

Herkese günaydınnnnnn:kkk:

Kızlar diyelim ameliyat olmaya gidiyoruz sizce yanımıza almamız gereken eşyalar neler,yani olmazsa olmaz dediginiz şeyler var mı?

merhaba ben koca bir valiz götürmüştüm ama çok gereksiz olmuştu.şampuan ve kişisel bakım eşyalarınızı alın.ben ameliyata girmeden duş alma isteği duymuştum.malum ölüm var::34:işin espirisi ama içimden gelmişti.rahat bi pijama takımı,özellikle önden düğmeli yada fermuarlı.bir takım yeter.oda ısısı iyi olduğu için tşört daha sık değiştirirsinizfazla alabailirsiniz.ve yanınıza bir sevdiğinizi alın tercihiniz kız olsun.ben erkek kardeşimi götürmüştüm ama bana çok güldü.hele ameliyat sonrası buzlu haldeyken kız kardeşimle gitmediğime pişman olmuştum.ameliyat sonrası morale ve elinizin önünde size yardımcı olacak dil dökecek birine ihtiyaç duyuyorsunuz.sağlıklı günler dilerim hepinize

Arkadaslar aranizda yurtdisindan veya istanbul disindan yanliz giden oldumu ameliyat icin?

Acaba yanliz gitmek sorunlumu oluyor, ameliyat sonrasi bir hafta istanbulda kalinirsa?

Merhaba,eğer zorunlu değilsen yalnız gitmeni önermem.En önemlisi psikolojik olarak kesinlikle desteğe ve ilgiye ihtiyaç duyuyor insan.İkinci olarak burun hassas olduğundan hareketlerini kısıtlıyor.ben ameliyat sabahı banyo yapmak istemiştim.şçünkü ameliyattan çıktığımda saçıma sanki limonlu su dökmüşlerdi sert ve yapış yapıştı.tek başına yıkanmakta zorlanırsın.diz çökerek oturup başımı arkaya verip yüzümü hafifçe örtüp su almasını engellemiştim yıkama işini kuzenime bıraktım.ayrıca kol çantanızın ağırlığı bile burnunuzun dengesini etkiler.bu yazdıklarım ilk 3 gün için geçerlidir.sonrasında tek başınıza alış verişe bile çıkarsınız tabi yüzünüz ün morluk ve şişliklerine güveniyorsanız::61:

Back