Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

çokkkk geçmiş olsun canım ya inşallah en kısa zamanda ileşirsin darısı benim başıma artık

Kiizlarrr suan acibadem hastanesindeyim, saat 1'de ameliyata alinacagim..dun emre beyle gorusmemvardi, iki tane tasarim yaptik..korkuyorum kizlar yaa:d off

Geçmiş olsun.o duyguyu iyi biliyorum.ameliyat sabahı acıbadem in banyosun da korkudan neredeyse bayılıyordum.neden öyle oldum hiç bilmiyorum ama çok panik yapmıştım bugün 20. günümü doldurdum.ayna elimden düşmüyor genelde iyi olmakla beraber biraz problemleri var burnumun üzülüyorum.

Bende burun ve cene oldum iki ay oldu simdi ve bende inanilmaz memnunum acayip mutluyum, cok guzel tepkiler aliyorum birden dikkat cekmeye basladim herkez soruyo aaa ne kadar guzel olmussunnnn naptin falan, tek burnumu soyluyorum cenemden bahsetmiyorum kimseye..

Bende burun ve cene oldum iki ay oldu simdi ve bende inanilmaz memnunum acayip mutluyum, cok guzel tepkiler aliyorum birden dikkat cekmeye basladim herkez soruyo aaa ne kadar guzel olmussunnnn naptin falan, tek burnumu soyluyorum cenemden bahsetmiyorum kimseye.
Annemden tek burnum icin izin almistim ceneme ameliyat gunu karar verdim, boyle bisey hic dusunmuyordum. Emre bey teklif etti bende dusundum aslinda iyi fikir ve korkumdan anneme hic soyleyemedim..

ayak topuklarindaki agri bendede olmustu, uyanir uyanmaz felaket bi agri hissettim ve bir gun boyu acayip agridi topugum, kaynagi giydirdikleri seyden dolayi, topugumu biraz SIKMIs ve 4 saat oyle kalmis..

Selamlar herkese

ameliyat olan arkadaslara bi kac sorum olacak, kizlar benim surekli midem bulaniyo ve midemde bi agri var..gece boyunca agri nve mide bulantisi cektim, ayrica dik yatmakdan sirtim kirilcak yaknda birde sitma tutuyor beni sonra birden sicaklaniyorum falan.. sizinde bu tarz agrilariniz oldumu..ha birde surekli hapsurasim var kendimi zor tutuyorum hapsurmamak icin..bunlar gecirdigim ameliyatlami alakali yoksa ben baya gripmi oldum anlamadim.. hicbiseyde yiyemiyorum, dun tumgun tek bi kase corba ictim..istahim falan hic kalmadi.. bu arada sislerimde ceneme kadar indi..baya cileli bi is mis bu ya

moonshine benide eklermisin listene bende olmayı düşünüyorum emre beye fikir olur

Geçmiş olsun...Mide ile ilgili bir şikayetim olmamıştı benim ama herkesin bünyesi farklı..belki sana narkoz dokunmuş olabilir...ya da ameliyat olmak seni daha çok etkilemiştir...ama korkulacak bir durum değildir mrk etme...iştah kimse de kalmıyor, bende de öyle olmuştu, herkes kilo veriyor ameliyattan sonra..:))o yüzden ne yapıyoruz endişe etmiyoruz...:) Tekrar çok geçmiş olsun...:)

bünyemin zayif olmasina ragmen sirf ameliyattan uyandiktan yarim saat sonrasina kadar bulantim oldu sonra gecti, ve istahim gayet iyiydi... demekki her bünyede farkli oluyor .. sirti üstü yatma konusunda ben yan tarafima yatmistim sirtimda cok agri oldugu icin , ama kafami dik tutmaya calismistim orda hemsirelerde yatabilirsin demislerdi bana tabi hastane yataginda o kadar dikey pozisyonda zor oluyordu ama yinede bir nebze sirtim dinleniyordu..
hapsurmamak icin bende kendimi zor tutuyordum o anda en büyük kabusumdu hapsurmak .. kuzenime bak simdi hapsurcam ve burnum duvariniza her tarafa dagilarak yapisak diye espri bile yapiyordum .1: ..

cok gecmis olsun tekardan

Arkadaşlar yarın saat 10:25 te Dr.Emre İlhan tgrt haberde canlı yayında olacakmış.İlk kez kendisini tv de izleme şansım olacak.facebook ta ki sayfasından gelen mesajla öğrendim bende.daha yakından gözlemleyebileceğim.bende ona ameliyat olmayı düşünüyorum çünkü.ne zormuş karar vermek.

Ama ben arkadaşlarımın resimlerine bakamıyorumayrıca önceden özelden yazabiliyordum kızlar şimdi 100 mesaja tamamlamak gerekli oldugunu yazıyor..
nasıl bir iş bu

evet demekki bunyeden bunyeye farkli oluyor, belkide antibiotic flnmi agir geldi bilmiyorum.suan 3uncu gunumdeyim ve midemde hala bi agri var..mide bulantisida arada gidip geliyor, hala ara ara kaniyorda burnum..yarin doktorda gorusmem var, soylicem emre beye bunlari.. sislerim baya azaldi cok sukur..

Çenene hangi işem yapıldı?

arkadaslar son kez resim ekledim 8.ayını doldurdu bundan sonra pek deısceını dusunmuorum..gayet memnunum..doktorumun duacısıyım:)kendınıze ıı bakın..mcxx

canım çok geçmiş olsun. bence de narkoz dokunmuş olabilir. ameliyatımın ilk günü bende de mide bulantısı hat safhadaydı, hemşire bulantım için iğne yapmıştı kusmaktan korktum çünkü burnuma bişi olursa diye endişe etme olabilir bu tür şikayetler kolay değil narkoz aldık ameliyat olduk :) sen yine de sıkı giyin üşütmemeye çalış, bir terliyorum bir üşüyorum demişsin terliyken sırtını filan açma sıcak tut yine de. canım bak ben meyveli yoğurt, danone filan yiyordum sen de denesen? oo çeneye indiyse iyi bak ne güzel geçiyoo

Herkese günaydınnnnnn

Kızlar diyelim ameliyat olmaya gidiyoruz sizce yanımıza almamız gereken eşyalar neler,yani olmazsa olmaz dediginiz şeyler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…