bantlar cikinca avatar gibi olmustum ben iki kasimin arasi öyle sis büyük genis gözüküyorduki burnumda cabasi.. bu seni sakin korkutmasin.. sonra hizla inmeye basliyor canim
selayhus'A katılıyorum canım aynen sakın ürkme hemen kendini duşa at
Tsk ederim kizlar, Feverand sana arkadaslik teklifi gonderdim :)
kabul ettim canım...
yaa bu akşam çıkarıcam ben de duşta iyice ıslanınca :) sonraki halimi sizi güldürmek için foto çekip koyabilirim
kızlar benim içinde geri sayım başladı pazartesi ameliyatım var bu işi ben acayip stres yaptım anlatamam forumdaki her yazıyı okuyorum sürekli pc başındayım eşim de yeter kafanı karıştırma iyice diyor ama napıyım ben ameliyat sonrasından çok korkuyorum kızlar ya yazıları okuyorum bazıları hiç ağrı sızı duymadım diyor bazılarıda çok eziyet çektim böyle olacağını bilse kimse ameliyat olmaz diyor işin içinden çıkamadım ya ağrı oluyormu olmuyormu ya da oluyorsa ne ağrısına benziyor bir de bu tamponlar 5 gün kalıyorsa 5 gün boyunca nefes alınamıyormu sağolsun eso msjlarıyla bana çok destek oldu kızlar sizde bu açıdan yaşadıklarınızı anlatırmısınz biraz 5 gün kalmış ben hale vazgeçmeyi düşünüyorum offff.:18:
kızlar benim içinde geri sayım başladı pazartesi ameliyatım var bu işi ben acayip stres yaptım anlatamam forumdaki her yazıyı okuyorum sürekli pc başındayım eşim de yeter kafanı karıştırma iyice diyor ama napıyım ben ameliyat sonrasından çok korkuyorum kızlar ya yazıları okuyorum bazıları hiç ağrı sızı duymadım diyor bazılarıda çok eziyet çektim böyle olacağını bilse kimse ameliyat olmaz diyor işin içinden çıkamadım ya ağrı oluyormu olmuyormu ya da oluyorsa ne ağrısına benziyor bir de bu tamponlar 5 gün kalıyorsa 5 gün boyunca nefes alınamıyormu sağolsun eso msjlarıyla bana çok destek oldu kızlar sizde bu açıdan yaşadıklarınızı anlatırmısınz biraz 5 gün kalmış ben hale vazgeçmeyi düşünüyorum offff.:18:
Canım başa gelen çekiliyor. Eğer çok zor bir burnun yoksa çok ağrın sızın olucanı sanmıyorum. Benim hiiç olmadı.
Herkes ameliyat sonrası ilk günü olmasamıydım değermiydi demiştir. Ama güzel burunlu günlerini düşün ve sadece ömründe 2 3 gün dişini sıkarak sonrasında şahane bir burunla, daha güzel olarak geçiriceksin. Bu yüzden kesinlikle değer!!! Nasılsa günler öylede böylede geçicek. Emre İlhan çok iyi bir doktor. Haftaya bugün herşey bitmiş olucak
kızlar bende az önce aradım .görüşmek için randevu aldım.2martta görüşme.büyük ihtimal 16 martta da ameliyat olacağım.... ayyyy çok heyecanlıyım .. çok değişik bir duygu heyecan endişe korku...kimse bana destek olmuyo ailemden çok korkuyorummm:18:
hazal_k gsd için söylediklerimin aynı senin içinde geçerli.heyecan korku bunlar olmazsa olmaz zaten:) Eminim emre beyle görüşünce çok daha rahatlamış olucaksın.Bende ameliyat öncesi nasıl olur şöyle mi böyle mi derken bak 5 ay geçmiş bile. seni çok iyi anlıyorum en zor süreç ameliyat öncesi dönem.Herşey dilediğin gibi geçsin inşallah..
benimkini aile hekimim cikartmisti canim ben yurt disindayim, tonikler falan fayda etmedimi ???temizleme jeli veyada..
ee hadi gözün aydin artik bantsizsin sende hemencecik insin sislerin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?