kızlar merhababundan 15güün önce ameliyatt oldum dinlendim toparlandım geldım bende burdaki paylaşımlarla cesaretlenip bu yola girdim birçok arkadasımın koydugu fotograflarla gaza geldım.. sıra bende artık.. albüm yaptım kızlar bakabilirsiniz.. umarım bende yardımcı olabilirim size bu konuda.
kucak dolusu sevgiler
esocum bende yazcam dayanamiorum:))agrim var diyenler botox yaptirmadiniz ki burun ameliyati burunn bende agri aci olmadi ama belki alisik olduumdandiragrimioda acimioda eskindendi o agrilar pat kut girisiolardi simdi hersey farklii..ayrica nesterin degdii heryer acir yani benim oyle myom ameliyati oldum yagmurllu havalarda souk havalarda acio napiim simdi ne bicim kesmisiniz agri yapio mu diim:S hersey normaldir korkmayin olun ameliyatinizi memnun kalcaksinizzz:))
4.kez revizyon olmuş biri olarak sonuna kadar katılıorum ağrı sızı bunlar geçici şeyler sonuca bakmak lazım çok güzel anlatmışsın esocum tşk :)
tramola senden naber :) sisler ne durumda canim
kızlar merhababundan 15güün önce ameliyatt oldum dinlendim toparlandım geldım bende burdaki paylaşımlarla cesaretlenip bu yola girdim birçok arkadasımın koydugu fotograflarla gaza geldım.. sıra bende artık.. albüm yaptım kızlar bakabilirsiniz.. umarım bende yardımcı olabilirim size bu konuda.
kucak dolusu sevgiler
kucak dolusu sevgiler
Hazalcım çok tşk:) Hem senin, hem bugünlerde özelden msj atan ama hala korkuları olan, hem de forumu okuyan diğer arkadaşlar için -bi kaç sayfa geride de bahsetmişsiniz- herkesin endişe duyduğu sorularla ilgili bi kaç şey yazayım dedim.. Hepimizin korkuları hemen hemen aynı ve hepsinin de mantıklı bi açıklaması var aslında.. Yazdığım şeyler zaten Emre Bey'in söylediği, ondan öğrendiğim şeyler..
Öncelikle arkadaşlar ameliyatımızın kaçıncı ameliyat olduğu çok önemliymiş.. Yani daha yeni ameliyat olacak birinin, kendini revizyon ameliyatı olan bir hastayla kıyaslamaması gerekiyor.. Bi kaç ay önce sizin gibi çook endişe edip çok korkan ama şimdi tüm o korkuların boşa çıktığını gören biri olduğum için yazmak istedim.. Zira hepimiz, canımız acıyacak mı, ya sonradan pişman olursak, ya yamulursa, eski halimi ararsam diye korkuyoruz.. çok da haklısınız endişe duymaktan, yüzünüzün en önemli bölgesini teslim edeceksiniz sonuçta bu doktora..
İşte zaten tam da bu yüzden eğer ilk ameliyatınızda doğru eli, bu işi en iyi, en sağlam yapan doktorlardan birini seçerseniz 2. 3. ameliyata gerek kalmıyor. Ve yine ilk ameliyatta (bunu söylediğimde ya olur mu öyle şey illa acımış ağrımıştır diyenler oluyor ama yok öyle bişey) kesinlikle zerre ağrımadı ya da acımadı canım.. inanması zor biliyorum ama A-CI-MI-YOR!! :)
Bu arada şöyle düşünebilirsiniz; burnunuz şuan problemli, şeklinde ve siz farketseniz veya etmeseniz de o şekil bozukluğundan kaynaklı nefes almakta probleminiz de var muhtemelen.. zaten problemli olan bir burnun, ameliyat sonrasında eski halinden daha kötü olabileceği ihtimalini de silin kafanızdan.. öyle bir ihtimal yok çünkü.. size sahip olduğunuzdan daha kötü bir burnu veremez doktorunuz.. Şuanki durumunuzdan emin olun hem güzellik hem de fonksiyonel anlamda çok daha iyi bir burnunuz olacak.
Revizyon ameliyatı ilk ameliyattan biraz daha farklıymış tabii arkadaşlar, yani revizyon hastaları daha önce bu durumu yaşadıkları için psikolojileri daha hassas oluyor.. Daha önce ameliyat olup mutsuz olan hastaları memnun etmek tahmin edersiniz ki ilk ameliyata göre daha zor bir durum.. çünkü teknik anlamda da daha zor bir operasyon geçiriyorlar, kaburga veya kulaktan kıkırdak alınıyor vs. tüm bu zor işlemden sonra iyileşme sürecinde yaşanacak bi takım zorluğun olması da çok çok normalmiş.. ki bu ağrım var diyen arkadaşlar eski hallerini düşündüklerinde, yani o düzelmeden önce ve düzeldikten sonraki hallerini karşılaştırınca ortaya çıkan başarıyı yazmak yerine sadece ağrısını yazıyorsa bu hem kendi hem de doktoru için çok adil bir değerlendirme değil aslında.. çünkü iyileşme sürecinde bir sıkıntı yaşanıyorsa bu kısa süre sonra geçiyor, ama ameliyat hakkında bilgi almak isteyen biri onu görünce aslında muhtemelen hiç yaşamayacağı bir şey için üzülüp sıkıntı yapıyor..
Burda o kadar çok örnek gördüm ki kızlar, ilk zamanlarda iyileşmesini bekleyemeden burada yorum yapıyoruz ama bilmiyoruz ki kimler bizden ne şekilde etkileniyor.. Eşitsizlik var diyen arkadaşlar oluyor mesela, zaten yüzün iki tarafı, ameliyat öncesinde de ameliyat sonrasında eşit olamaz ki:) illa ki küçük farklılıklar vardır ve operasyon geçirmiş geçirmemiş tüm insanlarda böyledir..
Çok yazdım yeter
görüşürüz
geçmiş olsun feverand, zaman nasıl hızlı geçiyor:)) herşey istediğin gibi olsun canım.
resim eklerken sorun çıkıyor ise imaj boyutunu azaltarak yükleme yapmaya çalış,fotoğrafının bir kopyasını paint ile aç, resize et o şekilde den. hata mesajları yeterince açık değil, ama genelde imaj boyutu ile ilgili hata veriyor çünkü. bekliyoruz güzel fotoğraflarını:)
ooo demek bantlar cikti canim hadi gözün aydin , umarim istedigin gibi olmustur hersey ve sislerinde cabucak iner..
albüme baktim ama göremedim demek olmamis..
sabirsizlikla bekliyorum ..
tramola senden naber :) sisler ne durumda canim
canım çok geçmiş olsun..hele bir 1 aylık olsun bak nasıl rahatlıcaksın..iyi günlerde mutlulukla kullan burnuşunu
Moonshine canım ben resimlerine baktım..o kadar küçük bir ayrıntı ki bahsettiğin..bence çok hassassın ..:)) burun otururken..kemikler kıkırdaklar kaynarken olabilir bunlar..bu şeklide kusur aranırsa herkesi burnunda neler neler bulunur..
iyidir canım ya, çok dikkat edemiyorum bu aralar yediklerime, haliyle değişim yavaş:) zaten artık dışarıdan kimse şişlikleri anlamıyor, bir tek ben ve çok yakınımdakiler, ki geçeceğini bilmek güzel.
sende durumlar nasıl? çok güzel yorumlar alıyorsundur eminim zaman geçtikçe, muntazam olmuştu burnun:)
kızlaar selam,
feverand, moonshine, eso fotolarınıza baktım mükemmel görünüyorsunuz :) maşallah çook güzelsiniz yaa, Allah burunlarınızı da sizleri de korusunbenim de bugün 12. günüm toparlıyorum artık ama çok burnumu çekiyorum tik oldu yaa bu hareketi yapmamam gerekiyor değil mi?
burnumda bantlar var hala, bu bantlar 14 gün mü kalacaktı yoksa alçı ile beraber mi 14 gün kalıyordu? Emre Bey'i arııcaktım ama ameliyattadır şimdi akşamı bekliicem artık :18:
bi deee bantlarınızı siz kendiniz mi çıkarmıştınız yoksa Emre Bey mi çıkarmıştı? ben Ankaradayım kendim çıkarmaya korkuyorumm:18:
huff bi de hapşurup duruyorum nezle oluyorum galiba, her hapşurduğumda burnumu tutuyorum yerinde mi diye eheh şaka gibi yaa
canim beni uzun zamandan beri görmeyenler degisikligi anlamaya calisiyorlar :) öyle diyeyim sana .. buda benim hosuma gidiyor ama daha baslardayiz sanirim insallah cabucak gecer bu süre haftaya 2 ay olacak..
Moonshine resimlerine baktim ve hicbirsey anliyamadim canim ve sen bendende bir hafta sonra ameliyat oldun . Cökme baslangici terimi nerden aklina geldi bilmiyorum ama ben emre bey kadar saglam burun yapan kimseyi görmedim duymadim.. ve dedigim gibi böyle birseyi görmek icin cok erken bir süre..
bak benim kendi kullandigim bir yöntemi anlatayim sana , belki icini rahatlatir..
olaki burnumuzda istemeyiz ama bir terslik oldu buna 6 ay 1 seneden önce zaten müdahele edilemez ve böyle birsey cikacak olursa bu süre icinde kendimizi yer bitiririz .. biliyorum söylemesi zor olacak ama fazla takinti haline getirme burnunu zamana birak ve inmesini (asimetrik sisliklerin) gecmesini bekle.., zaten doktorunda bunu söylemistir canim sana
ilk negatif olmayan resimdeki asimetri herkeste olan ve zamanla düzelen birsey diye düsünüyorum..
asimetri sismeler bendede var ama bunu asla bir tarafi cöküntü olarak düsünmedim..
ben kendim çıkarmıştım korkma:) çok kirlenmişti bantlar zaten ama gününü hatırlamıorum tam geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?