Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

geçmiş olsun feverand, zaman nasıl hızlı geçiyor:)) herşey istediğin gibi olsun canım.
resim eklerken sorun çıkıyor ise imaj boyutunu azaltarak yükleme yapmaya çalış,fotoğrafının bir kopyasını paint ile aç, resize et o şekilde den. hata mesajları yeterince açık değil, ama genelde imaj boyutu ile ilgili hata veriyor çünkü. bekliyoruz güzel fotoğraflarını:)

ooo demek bantlar cikti canim hadi gözün aydin , umarim istedigin gibi olmustur hersey ve sislerinde cabucak iner..
albüme baktim ama göremedim demek olmamis..
sabirsizlikla bekliyorum ..

tramola senden naber :) sisler ne durumda canim

Son düzenleme:

4.kez revizyon olmuş biri olarak sonuna kadar katılıorum ağrı sızı bunlar geçici şeyler sonuca bakmak lazım çok güzel anlatmışsın esocum tşk :)

Siz sağolun arkadaşlar Özellikle sizin onaylamanız çok çok önemli.. 3. kez 4. kez yaşadınız..herkesten çok daha tecrübelisiniz

tramola senden naber :) sisler ne durumda canim

iyidir canım ya, çok dikkat edemiyorum bu aralar yediklerime, haliyle değişim yavaş:) zaten artık dışarıdan kimse şişlikleri anlamıyor, bir tek ben ve çok yakınımdakiler, ki geçeceğini bilmek güzel.
sende durumlar nasıl? çok güzel yorumlar alıyorsundur eminim zaman geçtikçe, muntazam olmuştu burnun:)

Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba..girememedim bi süre kk'ya bu süre içerisinde ameliyat olmuş herkese çok çok geçmiş olsun diyorum..umarım mutludur herkes yeni görüntüsünden..
Bana gelince bugün taaaaam 5 ay doldu :) ilk zamanlar burnum benim değilmiş hissi vardı şimdi sanki doğuştan böyleymiş gibi hissediyorum aynaya bakınca.En önemlisi de keşke yaptırmasaydım demiyorum..
VE 5. ay resimlerini yükledim albüme.Hala alt tarafı baya bi şiş ve sert..ama tabiki inceliyo burun zamanla.elimle dokundukça hissedebiyorum gelişmeyi..bakın bakalım durum nasıl:)

Cok gecmis olsun canim, iyi olduguna cok sevindim. Resimlerini bekliyoruz merakla

canım çok geçmiş olsun..hele bir 1 aylık olsun bak nasıl rahatlıcaksın..iyi günlerde mutlulukla kullan burnuşunu

sevgili arkadaşım yazdığımız iletileri öncelikle iyi bir şekilde okuyup ve sonra ona göre yorum yapmanız gerekmiyor mu?2. ameliyatım da görüntüm çok kötü değildi ama eski bakışlarım yoktu ve nefes alma problemm vardı bnn için hmn ameliyat olmm gerekiyordu ve emre beye güvenip oldm inşllh çok ii bir karar vermişimdr çünkü insan kime güveneceğini bilmiyor ama bana sorarsan o kadar araştırmalarım için de türkiyede tek güvendğim dr emre bey oldu ayrıca ben kendi dr için asla yorum yapmadım ve yapmam da çünkü bunu yapmak için daha çok erken bu arada benm ilk ameliyatım bnm başıma hayatımda gelen en korkunç olay oldu bnm için çünkü ben hiç bir estetik müdahale istememiştim sadece burn iiçi etler alınacaktı ki bunu da zaten estetik olmadığı için kurum karşıladı ama ameliyat çıkışım ve sonrası tam bir kabus oldu bnm için neye uğradığımı şaşırdım bir türlü iyileşmiyodu burnum aylar sonra öğrendiimki kıkırdaklarım alınmış işte çok kötü kandırıldım o kadar güzel bir burnum vardı ki anlatamam yaşadıklarımı ama sonra ne oldu hiç alışık olmadığım bir görünüm bunu anlamak çok zor çünkü zaten sorunsuz bir yüzüm vardı böle bir şansızlık yaşayan anlar ancak eğer ben herhangi bir estetik için birinci ameliyatımı geçirmiş olsaydım en azından sonuçları da düşünür ve istemediğim şeylere hazırlıklı olabilirdim şimdi arkadaşım bilmem korkumu anladın mı şimdi sadece iyileşmek istiyorum ve taa uzaklardan ailemle birlikte emre ilhana güvenip orada ameliyat oldum şimdi hiç pişman değilim sadece birinci ameliyatın etkisiyle tabiki bir korku yaşıyorum hiç burnmm da sorun yokken bir yılım kendini drluğunu bilmeyen bir şahıs yüzünden heder oldu bu korkuları yaşamak çok normal ve korkularımızı paylaşmak da normal olmalı burda o ameliyatı yaşamış çok arkadaşımız var onlar daha tecrübeli ve bu yorumlara uygun cevaplar verebilirler bence bunun drun yaptığı işle bir alakası yok bizler dr kötü iş yaptı demiyoruz çünkü birşeyin sonucunu görmeden bu çok başarılı veya başarısz bunu yazmak çok yersz olur ama tanıdığım kadarıyla emre bey çok ii bir insan anlayışlı hastasını hiç yalnız bırakmayan ve herşeyden önce işinin arkasıda olan bir insan onu tanıdığım içn çok mutluyum ve inşllh 6 ay sonra bu mutluluğum sağlığımla,istediğim sonucu almakla kat kat katlanır herkese çok geçmiş olsun inşallah herkes istediği sonuca ulaşıp mutlu olur umarım hiç kimse de bnm yaşadığım talihsz olayı yaşamaz Allah kimseyi doktorum diye geçinip halbuki kasap olan şahıslarla karşılaştırmasın

sonunda başardım canım sağol teknık bilgi için:))) albüm tamamdır

vallahi selayhus aynen öyle.. insan o ilk 3 gün gecmıcek sanıyo ama hepsi geride kaldı:)) tşk ederim iyi dileklerin için, artık sabır taşı olma vaktı geldı benımde..

canım çok geçmiş olsun..hele bir 1 aylık olsun bak nasıl rahatlıcaksın..iyi günlerde mutlulukla kullan burnuşunu

emeraude'cım sağol cok tşkler:)) senin fotolar yakıyoo ne cabuk gecmıs ayların:) darısı bizim başımıza canımbenım güzelgüzel kokla burnuşunla:)

kizlar sol tarafimda cökme gibi bisey var sag capraz profilden bakilinca keskin bir kavis olustu kötü duruyor, elimlede yokladigimda hissediyorum inikligi, sislikten olmasini ümit ediyorum albüm yaptim yorumlarinizi bekliyorum, sizler yasadinizmi böyle bisey ?
(konu actim henüz yayinlamadi )

Moonshine canım ben resimlerine baktım..o kadar küçük bir ayrıntı ki bahsettiğin..bence çok hassassın ..:)) burun otururken..kemikler kıkırdaklar kaynarken olabilir bunlar..bu şeklide kusur aranırsa herkesi burnunda neler neler bulunur..

insallah dedigin gibi olur canim, dokundugumda sert geldigi icin kemiktir diye düsünüyorum insallah sislik ve oturmadan kaynaklaniyordur

canim beni uzun zamandan beri görmeyenler degisikligi anlamaya calisiyorlar :) öyle diyeyim sana .. buda benim hosuma gidiyor ama daha baslardayiz sanirim insallah cabucak gecer bu süre haftaya 2 ay olacak..

Moonshine resimlerine baktim ve hicbirsey anliyamadim canim ve sen bendende bir hafta sonra ameliyat oldun . Cökme baslangici terimi nerden aklina geldi bilmiyorum ama ben emre bey kadar saglam burun yapan kimseyi görmedim duymadim.. ve dedigim gibi böyle birseyi görmek icin cok erken bir süre..

bak benim kendi kullandigim bir yöntemi anlatayim sana , belki icini rahatlatir..
olaki burnumuzda istemeyiz ama bir terslik oldu buna 6 ay 1 seneden önce zaten müdahele edilemez ve böyle birsey cikacak olursa bu süre icinde kendimizi yer bitiririz .. biliyorum söylemesi zor olacak ama fazla takinti haline getirme burnunu zamana birak ve inmesini (asimetrik sisliklerin) gecmesini bekle.., zaten doktorunda bunu söylemistir canim sana

ilk negatif olmayan resimdeki asimetri herkeste olan ve zamanla düzelen birsey diye düsünüyorum..
asimetri sismeler bendede var ama bunu asla bir tarafi cöküntü olarak düsünmedim..

kızlaar selam,
feverand, moonshine, eso fotolarınıza baktım mükemmel görünüyorsunuz :) maşallah çook güzelsiniz yaa, Allah burunlarınızı da sizleri de korusun benim de bugün 12. günüm toparlıyorum artık ama çok burnumu çekiyorum tik oldu yaa bu hareketi yapmamam gerekiyor değil mi?

burnumda bantlar var hala, bu bantlar 14 gün mü kalacaktı yoksa alçı ile beraber mi 14 gün kalıyordu? Emre Bey'i arııcaktım ama ameliyattadır şimdi akşamı bekliicem artık :18:

bi deee bantlarınızı siz kendiniz mi çıkarmıştınız yoksa Emre Bey mi çıkarmıştı? ben Ankaradayım kendim çıkarmaya korkuyorumm:18:
huff bi de hapşurup duruyorum nezle oluyorum galiba, her hapşurduğumda burnumu tutuyorum yerinde mi diye eheh şaka gibi yaa

ben kendim çıkarmıştım korkma:) çok kirlenmişti bantlar zaten ama gününü hatırlamıorum tam geçmiş olsun.

baska bir terim aklima gelmedi cünki öyle oldugunu düsündüm elimlede kontrol edince. Diger taraf sislik degil daha cok kemige benzedigi icin orasi sislik degilse burdaki iniklikte ne olabilir diye düsündüm. Zaten iddiam cöküklük basladi degil acaba baslangicimi diye yasamis ve yasayan herkesten fikir almakti canim.
Suana kadar anladigimda herkeste az cok olmus seyler icim rahatladi, doktorumda söyledi zaten asimetrilikler olacak diye ona hazirdim yada hazir oldugumu saniyordum ilk kesfettigimde karsi tarafin kemiksi olmasi sislik olmadigini düsündürdü bana o yüzden yanildim. Umarim öyledir zaman bunu gösterir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…