teşekkür ederim :) bantlar çıkınca daha çok şişiyormuş değil mi?
bantlar cikinca avatar gibi olmustum ben iki kasimin arasi öyle sis büyük genis gözüküyorduki burnumda cabasi.. bu seni sakin korkutmasin.. sonra hizla inmeye basliyor canim
bantlar cikinca avatar gibi olmustum ben iki kasimin arasi öyle sis büyük genis gözüküyorduki burnumda cabasi.. bu seni sakin korkutmasin.. sonra hizla inmeye basliyor canim
emeraude senın burnus da mukemmel yaa gercekten hatta en basarılı burunlardan bırı olmus dıyebılırım tam anlamıyla kusursuz bı burunn emre beyı tebrık edıyrm cıdden..
feverand çok gecmıs olsun canım burnun harıka gozukuo yaa daha çok erken olmasına karsın çok şirin bişey olcagı belli şimdıdden sımanı ınanılmaz degıstırmıs gorunce cok mutlu oldumm gule gule kullan burnunu canım.
fevarand sallamışsın forumu:)) 832 tane yorum yaptım fotolarının altına ne kadar beğendiğimle ilgilikızlar merhababundan 15güün önce ameliyatt oldum dinlendim toparlandım geldım bende burdaki paylaşımlarla cesaretlenip bu yola girdim birçok arkadasımın koydugu fotograflarla gaza geldım.. sıra bende artık.. albüm yaptım kızlar bakabilirsiniz.. umarım bende yardımcı olabilirim size bu konuda.
kucak dolusu sevgiler
emeraude, üst burun koymuştum zaten senin burnunun adını..Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba..girememedim bi süre kk'ya bu süre içerisinde ameliyat olmuş herkese çok çok geçmiş olsun diyorum..umarım mutludur herkes yeni görüntüsünden..
Bana gelince bugün taaaaam 5 ay doldu :) ilk zamanlar burnum benim değilmiş hissi vardı şimdi sanki doğuştan böyleymiş gibi hissediyorum aynaya bakınca.En önemlisi de keşke yaptırmasaydım demiyorum..
VE 5. ay resimlerini yükledim albüme.Hala alt tarafı baya bi şiş ve sert..ama tabiki inceliyo burun zamanla.elimle dokundukça hissedebiyorum gelişmeyi..bakın bakalım durum nasıl:)
merhaba sevv, aslında ben revizyon ameliyatıyla ilgili yorum yapmaktan hep kaçındım.. o konuda hissiyatınızı anlayamam gerçekten.. eminim çok çok zor bir durumdur..sevgili arkadaşım yazdığımız iletileri öncelikle iyi bir şekilde okuyup ve sonra ona göre yorum yapmanız gerekmiyor mu?
iyi geceler kızlar;;;;;;
dün Emre beyle görüşmem vardı,, oraya gittik emliyat olmuş arkadaşları görünce çok tırsttım ne yalan sölim yüzü gözü mor şiş ayy çok tırsttım valla eşimde yanımda beni dürtüyor bak görüyormusun canlı canlı mezara giriyorlar falan diyoray çok güldüm ona yapma vazgeç falan diyor bende diyorum ona en fazla 10 gün mor gezerim sonra sonuca bak diyorum..ay çok heyecanlıyım doktor beyle görüştük biz size haber vericez dedik.. Bakalım şuan karar verme aşamasındayım,, :44:
feverand beni de eklersen sevinirim.çok merak ettim burnunu:)
Siz ilk gorusmede doktor beyle neler konustunuz? size neler anlatti? Burnunuz hakkinda yorum yaptimi muayene ettimi acaba?
Feverand canim harika olmus burnunmasallah , nasil bir güzellik cikmis ortaya öyle citir olmussun tam
Feverand canim harika olmus burnunmasallah , nasil bir güzellik cikmis ortaya öyle citir olmussun tam
Siz ilk gorusmede doktor beyle neler konustunuz? size neler anlatti? Burnunuz hakkinda yorum yaptimi muayene ettimi acaba?
canım ilk görüşmede kendi hakkında bilgi veriyor neler yapabilceğini söylüyor muayene etmiyor..kendini işini v.s falan konuşuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?