• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

teşekkür ederim :) bantlar çıkınca daha çok şişiyormuş değil mi?

bantlar cikinca avatar gibi olmustum ben iki kasimin arasi öyle sis büyük genis gözüküyorduki burnumda cabasi.. bu seni sakin korkutmasin.. sonra hizla inmeye basliyor canim

bantlar cikinca avatar gibi olmustum ben iki kasimin arasi öyle sis büyük genis gözüküyorduki burnumda cabasi.. bu seni sakin korkutmasin.. sonra hizla inmeye basliyor canim

bandajlar çıktıktan sonra daha da şişmeye başladım. Özellikle burun ucu ve burun kökü sınırlarını zorluyor. tıp buna bir çare bulamamış mı yahu :84: bunun bir ilacı çözümü yok mu :59:

selayhus'A katılıyorum canım aynen sakın ürkme hemen kendini duşa at:D

feverand çok gecmıs olsun canım burnun harıka gozukuo yaa daha çok erken olmasına karsın çok şirin bişey olcagı belli şimdıdden sımanı ınanılmaz degıstırmıs gorunce cok mutlu oldumm gule gule kullan burnunu canım.:nazar:

emeraude senın burnus da mukemmel yaa gercekten hatta en basarılı burunlardan bırı olmus dıyebılırım tam anlamıyla kusursuz bı burunn emre beyı tebrık edıyrm cıdden..

feverand çok gecmıs olsun canım burnun harıka gozukuo yaa daha çok erken olmasına karsın çok şirin bişey olcagı belli şimdıdden sımanı ınanılmaz degıstırmıs gorunce cok mutlu oldumm gule gule kullan burnunu canım.:nazar:

canım teşşekür ederim, begenmene sevındım bende inşallahh seninde şirin bi burnun olucak:) engüzelinden....

kızlar merhaba:1: bundan 15güün önce ameliyatt oldum dinlendim toparlandım geldım:64: bende burdaki paylaşımlarla cesaretlenip bu yola girdim birçok arkadasımın koydugu fotograflarla;)gaza geldım.. sıra bende artık.. albüm yaptım kızlar bakabilirsiniz.. umarım bende yardımcı olabilirim size bu konuda.
kucak dolusu sevgiler:16:
fevarand sallamışsın forumu:)) 832 tane yorum yaptım fotolarının altına ne kadar beğendiğimle ilgili

Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba..girememedim bi süre kk'ya bu süre içerisinde ameliyat olmuş herkese çok çok geçmiş olsun diyorum..umarım mutludur herkes yeni görüntüsünden..
Bana gelince bugün taaaaam 5 ay doldu :) ilk zamanlar burnum benim değilmiş hissi vardı şimdi sanki doğuştan böyleymiş gibi hissediyorum aynaya bakınca.En önemlisi de keşke yaptırmasaydım demiyorum..
VE 5. ay resimlerini yükledim albüme.Hala alt tarafı baya bi şiş ve sert..ama tabiki inceliyo burun zamanla.elimle dokundukça hissedebiyorum gelişmeyi..bakın bakalım durum nasıl:)
emeraude, üst burun koymuştum zaten senin burnunun adını..;) daha da bi üst burun olmuş

sevgili arkadaşım yazdığımız iletileri öncelikle iyi bir şekilde okuyup ve sonra ona göre yorum yapmanız gerekmiyor mu?
merhaba sevv, aslında ben revizyon ameliyatıyla ilgili yorum yapmaktan hep kaçındım.. o konuda hissiyatınızı anlayamam gerçekten.. eminim çok çok zor bir durumdur..
yanlış ifade ettiysem veya seni kırdıysam üzgünüm.. Dr.Emre Bey'le öyle bi konuşma geçince ve o önemli bir konu olduğunu söyleyince bilgi amaçlı yazdım sadece, sana veya başkasına özel bir şey değildi

iyi geceler kızlar;;;;;;
dün Emre beyle görüşmem vardı,, oraya gittik emliyat olmuş arkadaşları görünce çok tırsttım ne yalan sölim yüzü gözü mor şiş ayy çok tırsttım valla eşimde yanımda beni dürtüyor bak görüyormusun canlı canlı mezara giriyorlar falan diyor:9: ay çok güldüm ona yapma vazgeç falan diyor:9: bende diyorum ona en fazla 10 gün mor gezerim sonra sonuca bak diyorum..ay çok heyecanlıyım doktor beyle görüştük biz size haber vericez dedik.. Bakalım şuan karar verme aşamasındayım,, :44:

iyi geceler kızlar;;;;;;
dün Emre beyle görüşmem vardı,, oraya gittik emliyat olmuş arkadaşları görünce çok tırsttım ne yalan sölim yüzü gözü mor şiş ayy çok tırsttım valla eşimde yanımda beni dürtüyor bak görüyormusun canlı canlı mezara giriyorlar falan diyor:9: ay çok güldüm ona yapma vazgeç falan diyor:9: bende diyorum ona en fazla 10 gün mor gezerim sonra sonuca bak diyorum..ay çok heyecanlıyım doktor beyle görüştük biz size haber vericez dedik.. Bakalım şuan karar verme aşamasındayım,, :44:

Siz ilk gorusmede doktor beyle neler konustunuz? size neler anlatti? Burnunuz hakkinda yorum yaptimi muayene ettimi acaba?

merhaba sevv, aslında ben revizyon ameliyatıyla ilgili yorum yapmaktan hep kaçındım.. o konuda hissiyatınızı anlayamam gerçekten.. eminim çok çok zor bir durumdur..
yanlış ifade ettiysem veya seni kırdıysam üzgünüm.. Dr.Emre Bey'le öyle bi konuşma geçince ve o önemli bir konu olduğunu söyleyince bilgi amaçlı yazdım sadece, sana veya başkasına özel bir şey değildi[/QUOTE]
evet bu açıklamayı yaptığın için teşekkür ederim açıkçası şu sözün beni çok üzdü 'dr için adil bir değerlendirme yapılmamış..................'yani şimdide söylüyorum bnm yaşadığım olay çok kötü bir olay Allah kimseye yaşatmasın halen bile korkularım var ben kendi adıma söleyeyim biz burda acılarımızı korkularımızı veya mutluluklarımızı paylaşmaya çalışıyoruz drun yaptığı işle alakalı bir söz kullanmadım eminim acılarını yaşayan arkadaşlarımız da böyle bir şey demek istememişlerdir birbirimizi daha çok anlayarak iletilerimiz yazarsak daha ii olur yine de yazdığın bu açıklama için tşkkr ederim

Siz ilk gorusmede doktor beyle neler konustunuz? size neler anlatti? Burnunuz hakkinda yorum yaptimi muayene ettimi acaba?

canım ben kendı adıma cevap vereyim ilk görüşme de kendi işinden neler yapabilecegınden bahsedıo kısa bi görüşme oluyo ama bilmıyorum ilk görüşmede muayene olanlar da vardır belki ben ikinci görüşmede muayene oldum tasarım yaptık ne istedigim/istemedıgımi sordu vs. böyleddi yani=))

Feverand canim harika olmus burnunmasallah , nasil bir güzellik cikmis ortaya öyle citir olmussun tam :16:

canım çok teşekkür ederim gercekten ilk haftalar şişmeler morarmalar sebebiyle cok agladım ( halbuki üstünden 10gün geçti daha insan , hızlıca toparlanıo hiç gecmıcek sanıo) şimdi ise böyle yorumlar almak beni kendime getirio cok mutlu oluyorum. darısı ameliyatı bekleyen kaderdaşlarımızın başına:)
:65:

canım ilk görüşmede kendi hakkında bilgi veriyor neler yapabilceğini söylüyor muayene etmiyor..kendini işini v.s falan konuşuyor...

Tsk ederim kizlar, Feverand sana arkadaslik teklifi gonderdim :)

Bende ilk gorusmeye gittim, banada Emre bey daha cok kendinden bahsetti. Demekki ikinci gorusmede sira benim burnuma ve beklentilerime geliyor :))

Bu arada ameliyat olan herkese gecmis olsun dileklerimi gonderiyorum. Hepinizin burnu umarim istediginiz gibi olmustur :)

Back