kizlar yeni bi albüm actim yeni burnum icin resimlere bakabilirsiniz merak ederseniz :)
simdi tam bir ay oldu ve burnum haliyle sis ve bazen gözüme kocaman geliyo sanki eski burnum .. ama fazla takmiyorum cünki bu tarz seylerin gecici oldugunu biliyorum :) siz de nolur kendinizi üzmeyin ve sabredin :)
yalniz benim canimi skan bisey var... benim cildim genellikle pürüzsüzdü hemen hemen hiic sivilce falan cikmazdi.. simdi beni yeni gören sahislar yüzüne nolmus burnun degismis sanki demiyorlar, yüzüne noldu öyle? sivilce dolmus naptn sen diyorlar -.-bir yandan iyi tabii estetik oldugumun farkedilmemesi ama burnum ve cevresi sivilce ve siyah nokta dolu... sivilceler balon balon olmus artk :S bu sabah yine aynaya baktm bide ne görim... dudagimda bile beyaz sivilceler var!! annem ucuklamis falan diyo vücudun yorgun daha diyo ama ben napicami sasirdimpeeling ve hafif cremeler kullaniyorum ise yaramiyor.. hatta buruna yapistirlan bantlardan bile kullandim ama o da pek ise yaramiyor... artk tek ümidim sizsiniz :))
Merhaba Yasemin albumlerine baktim. Oncelikle bunu belirtmek isterim; eski burnua gore guzel olmus. Sakin dusunme eskisiyle alakasi yok. Onden yazdigin gibi biraz sislik var. Ama doktor bey bu konuda ne diyor?
Hergün bir yada iki ameliyat yapan bir doktorun hastalarını bu kadar hatırlaması hatta buruna ne işlem yaptığını bile bilmesi bana pes dedirtti açıkçası!!
Burnumla çok mutluyum!!
"Ya senin burnun estetik mi? Hani hiç öyle durmuyor ama bu kadar da muntazam olamaz doğal bir burun."
Mükemmel simetri hiçbir zaman mümkün değil bunu unutmayın. Yüzünüzün tamamına bakın. Biz bazen hataya düşüp burnumuzun üzerindeki düzgün olmadığını düşündüğümüz tek noktaya kilitleniyoruz. O zamanda moralimiz bozuluyor. Yüzünüzü bir bütün olarak görün derim ben.
kizlar yeni bi albüm actim yeni burnum icin resimlere bakabilirsiniz merak ederseniz :)
canım burnum cok guzel yakısmıs yuzune
sagol hazalcm :) o senin güzelligin
Esocum sende bir sürü güzl ve simartici yorumlar yazmissin o havali resimlerimesanada tesekkür ederim.
ayrica tonik iyi fikir aklima gelmemisti.. önerebilecegin bir tonik var mi acaba?
yasemincik cnm burnun harika gozukuyor, masallahBurnuna ne turlu bi islem yapildi, kemige dokunuldumu yoksa sadece burun ucunumu yaptircaktin cnm?
kızlar merhaba ben bugun bandajımı çıkardım. bantların yapışkanının bir kısmı yüzümde kaldı.
onlardan nasıl kurtulabilirim. acır diye dokunmadım fazla. yıkadım ıslak mendille sildim lifle hafif
sildim pek işe yaradığını söyleyemeyeceğim bu çabalarımınbir el atıverin
birde şuan burnumdaki şişlik ne kadar sürede inmeye başlar.
Arkadaslar bence nacizane tecrübemi paylasayim, burun üstündeki siyah noktalardan en iyi burnu ovalamaya gerek duymadan enzim peeling le temizleyebilirsiniz kurtulabilirsiniz. ben dermalogica nin Daily microfoilant adinda toz peelingi ile fayda gördüm. Yüzünüzü sabunlar gibi yapiyorsunuz, tozu avcunuzda isladiktan sonra kullaniyorsunuz iki dakika. Banttan kalma yapiskanlari bile almisti.
Yada herhangi baska bir markanin enzim peelingi de olabilir önemli olan normal peelingler gibi icinde tanecikler barindirmamasi.
kızlar merhaba ben bugun bandajımı çıkardım. bantların yapışkanının bir kısmı yüzümde kaldı.
onlardan nasıl kurtulabilirim. acır diye dokunmadım fazla. yıkadım ıslak mendille sildim lifle hafif
sildim pek işe yaradığını söyleyemeyeceğim bu çabalarımınbir el atıverin
birde şuan burnumdaki şişlik ne kadar sürede inmeye başlar.
Arkadaslar bence nacizane tecrübemi paylasayim, burun üstündeki siyah noktalardan en iyi burnu ovalamaya gerek duymadan enzim peeling le temizleyebilirsiniz kurtulabilirsiniz. ben dermalogica nin Daily microfoilant adinda toz peelingi ile fayda gördüm. Yüzünüzü sabunlar gibi yapiyorsunuz, tozu avcunuzda isladiktan sonra kullaniyorsunuz iki dakika. Banttan kalma yapiskanlari bile almisti.
Yada herhangi baska bir markanin enzim peelingi de olabilir önemli olan normal peelingler gibi icinde tanecikler barindirmamasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?