Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tonik sürdüm, peeling yapmaya çalıştım, temizleme jeliyle yıkadım sabah yine yıkadım ama acıyo biraz sanırım ben de korkuyorum temizleyemedim. soyuluyo üstteki deri mi ilaç mı bilmiyorum ne o tamamen bi soyulsa en azından o görüntü belki biraz hafifler ama..
eveett bantsızım artık çoookkk teşekkür ederim, inşallah iner hemencik :)
yok tonik sürdüm, peeling yapmaya çalıştım, temizleme jeliyle yıkadım sabah yine yıkadım ama acıyo biraz sanırım ben de korkuyorum temizleyemedim. soyuluyo üstteki deri mi ilaç mı bilmiyorum ne o tamamen bi soyulsa en azından o görüntü belki biraz hafifler ama..
ameliyat olacak arkadaslarim, ben de Emre Bey'e ameliyat olmus biri olarak deneyimlerimi sizlerle paylasmak isterim..
Emre Bey'i ilk once buradan Emre Bey'e ameliyat olmus arkadaslarin yazilarindan buldum daha sonra da bir arkadasimin arkadasi ameliyat olmus ve cok memnun oldugunu duyunca kime oldun vs derken onun da Emre Bey'e ameliyat oldugunu ogrendim ve tamam artik doktor aramak yok dedim, ilk ve son gorustugum doktor da kendisi oldu.. sadece bir kez gorusmeye gittim ertesi ayina 11 Ocak tarihine de ameliyat tarihini ayarladik ve baska da gorusme yapmadik 10una kadar cunku is yogunlugundan gidemedim.. 10 Ocakta annecigimle bareber atladik Istanbula gittik vee Emre Bey ile tekrar gorustuk. ( bu arada annem zorumla geldi hatta o gun gorusmeyi yapariz ama geri de doneriz asla izin vermem olmayacaksin demisti kiii cunku kesinlikle ameliyat olmami istemiyordu ne annem ne babam, ama Emre Bey'i gorup taniyinca sanirim o da cok rahatladi).. o gece hastaneye yattim tahlillerim yapildi ve ertesi gun 11 gibi de ameliyata alindim. Cesaret ignesi vs olmadim. zaten gozumu kapattim - actim odamdayim. bayanlar olarak adet sancisi cekiyoruz hemen hemen hepimiz degil mi arkadaslar? inanin ameliyat agrisi (aslinda agri demek istemiyorum cunku agri denecek kadar rahatsiz edici birsey degil) adet sancisinin yaninda hicbirsey degil. benim agrim soyle oldu cook hafif bir zonklama o da cok kisa surdu ki ben agrim var bile demedim asinda zonklama da degil de kunt bir agri diyelim, ilac filan da almadim hic. yani benim agrim sizim olmadi diyebilirim. ilk gece uyuyamadim onun sebebi de sanirim ameliyatta da uykumu yeterince almis olmamdi :) hastane koridorunda bir annemle bir arkadasimla yurudum oyle ilk gece. benim morluklarim ameliyattan 4-5 sat sonra filan basladi, ertesi gunu arrti tabii sistim de balon baligi gibi :) sonra ikinci gun annem beni yikadi :) ama yuzume degdiremedim suyu korktum once saclarimi yikadik sonra vucudumu, nasil rahatladim. elimden ayna dusmedi benim hic kizlar siz de benim gibiyseniz size tavsiyem kapakli bir ayna kullanmayin ve hafif olsun mumkunse, nitekim ben elimdeki kapakli aynayi ikinci gunun gecesi dustan cikinca aldim elime ooyle burnumu inceliyodum sen aynanin kapagi elimden kay caaaatttt diye burnuma intabi ben hemen Emre Bey'i aradim sagolsun oyle sakin ve guven verici konusuyo ki acisini unuttum uyudum :) 5. gun pazara geliyordu Emre Bey hastaneye geldi alci ve tamponlari cikarmaya ben biraz korktum, o zaman yarin cikaralim dedi ertesi gun cikardik :) sonra ben de gezmeye veee coookkkk ozledigim minestronemi icmeyeee :)
derken hergun baya bi toparladiginizi fark ediyorsunuz.
8. gunum carsamba gunu Emre Bey bantimi degistirdi ve dikislerimi aldi biz de donduk artik ankaraya evimize :) cok sukur hicbir sikinti ile karsilasmadim masallah![]()
dun aksam da Emre Bey'i aradim bandaj ne zaman cikacakti diye sormak icin ben sormadan once bi neden hic aramiyosun dedi bana ( beni hergun ara ve durumun hakkinda bilgilendir demisti), ee dedim sikintim yok ki neden bosuna sizi rahatsiz edeyim :) ben sormadan kendisi hemen bugun cikar bantlari dedi ben yarin olmaz mi filan dedim yok dedi cikar bugun ama ben yine korktum :) ama bugun isten geldim girdim dusa bi gaz islandi bir guzel ve kolayca da cikardim ama bir derdim var bu bantin yapiskanlari nasil gidecek fikri olan var mii??ben dusta hafifce bir peeling, temizleme jeli vs uyguladim, dustan ciktim kremler vs temizlemeye calistim bayaa bi ugrastim artik acidi ama gecmedi, siz nasil temizlemistiniz?
Benimkini kendisi çıkarmıştı alkollü bir bezle silmişti. Bi sor kendisine istersen belki eczanede falan bulabilirsin canım. Bu arada burnun 15. güne ragmen çok iyi gözüküyor. Maşallah.
cnm özel msj da gönderdim ama posta kutun doluymuş cvp yazdığın için çok teşekkür ederim yazdıklarını okuyunca ne kadar rahatladığımı anlatamam ki çok gergindim bu arada yeni fotolarını gördüm henüz çok yeni olmasına rağmen süper görünüyor olumlu anlamda ifadeni değiştirmiş darısı başıma ihşallah ben de senin gibi buradan mutluluğumu paylaşırım en kısa zamanda![]()
benim burun derim hala soyuluyor canim ...2 ay olacak nerdeyse ...aliskanlik edinmisim artik devamli soyuyorum bende otururken falan hafif tirnagimi üzerinde gezdirince geliyor..
emre bey bantı çıkardıktan sonra alkollü bezle siliyor canım.
ben de soymaya çalışıyorum gittikçe oh diyorum desene daha çooook soyulacak :)
Ben ameliyattan onceki aksam antalya tatilimden gelir gelmez gittim hastaneye. Tabi ondan once 10 gun hergun denizdeydim kapkara oldum. Bandajlarim ciktiginda altinda yanik derim soyulmustu cok fena bir goruntu vardi cimbizla o derileri söküp temizledim peeling hemen kullanamadim 20. Gunden sonra dogru duzgun yikanmaya basladim :)
aaa hoşgeldin cherry uzun zamandır görunmuosun nasılsın? munuşun nasıl oldu
merhaba arkadaşlar hepimizin inşallah çok çok güzel çok beğeneceğimiz burunları olur.bu benim şu an ki burnum 1 ay sonra emre beye ameliyatım var. sizce bu burun kalkık kavisli küçük bir burun olur mu?Eki Görüntüle 133190
merhaba arkadaşlar hepimizin inşallah çok çok güzel çok beğeneceğimiz burunları olur.bu benim şu an ki burnum 1 ay sonra emre beye ameliyatım var. sizce bu burun kalkık kavisli küçük bir burun olur mu?Eki Görüntüle 133190
Ne heybetli burunlar küçüldü kavislendi senin ki mi olmayacak şekerim![]()