Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Gevens çok gecmis olsun ama canım senin burnunda ne varmış ki canım ya çok güzelmiş revizyon falanmi oldun

Gevens çok gecmis olsun ama canım senin burnunda ne varmış ki canım ya çok güzelmiş revizyon falanmi oldun

tesekkurler canim
yok benim ilk ameliyatimdi bu
ameliyat oncesi fotograflarim benim orjinal burnum
ama burun ucu cok yuvarlakti benim ve biraz daha kaldirilmasini istiyordum
o nedenle ameliyat oldum
simdi sisliklerden anlasilmiyor ama sanirim sislikler ionince sivrilesmis olacak burun ucum

Gevens cok gecmis olsun canim, simdiden cok güzel duruyor burnun, kücük ve cok dogal. Seni merakla bekledim, iyi gittine cok sevindim, ve sislikler inince dahada güzel olacak hersey canim.

çook geçmiş olsunn canımm.. şimdiden güzel görünüyorsun, umarım her şey istediğiniz gibi gitmiştirr.. ablan nasıl oldu? onunla muayenehanede karşılaşmıştık. merak ettim durumunuu??

canim iyi o da

hatta onun burnu ve gozleri benim kadar cok sismedi ama suaralar burun deliklerini biraz daha daraltmak istiyor
acaba ameliyattan birkac ay sonra burun deliklerinde sisler indikce daralma oluyor mu ki?

canim iyi o da

hatta onun burnu ve gozleri benim kadar cok sismedi ama suaralar burun deliklerini biraz daha daraltmak istiyor
acaba ameliyattan birkac ay sonra burun deliklerinde sisler indikce daralma oluyor mu ki?

bu konuda hiç bişey duymadım walla canımmm. ama mantık yürütürsem, şu an şiş oldugunuz için burnunuzda gerginn. dolayısıyla burun we delikleri oldugundan daha büyük görünüyordur. bence kuvvtle muhtemel düzelir, operasyon istemezz. zaten ikinizinde okka gibi buruncuklarınız wardı, şişleriniz geçince iyice afet olacaksınızz

canim iyi o da

gecmis olsun gevens, ablanin burnunu emre bey daralt madimi ki? tekrar daraltmak istior..

Son düzenleme:

canım benim çok teşekkür ederim.. malesef olamadı bugün... yarın öğleden sonra inşallah...

canım ya çok üzüldüm inşallah geçer aslında seni çok iyi anlıyorum ben de 2 ay önce emre beye revzyon oldum ve kaburgamdan kıkırdak alındı ama çok ağrım var bir de bir taraftan rahat nefes alamıyorum ben de çok korkuyorum 6 ay sonra sorun çıkarsa diye dayanamam senin ne kadar süre geçtikten sonra sorun ların ortaya çıktı canım

mfemalelion, geçmiş olsun foto varsa eğer gönderebilir misin ? Belki sana öyle geliyor olabilir. Çevrendekiler ne diyor eskisi ve yenisini kıyasladıklarında...

arkadaşlar herkese çok geçmiş olsn umarım herşey istediğinz gibi olur herkese bol şans

mfemalelion canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsn peki emre bey bir daha ücret istedi mi senden ben de ikinci ameliyatımı emre beye oldum ve aradan 58 gün geçti çok ağrım oluyor ben de çok korkuyorum inşllh sonuç güzel olr tekrar geçmiş olsn

Gecmis olsun canım ağrı niye var ki 2ay geçmesine rağmen sebebini doktoruna sordun mu

Kizlar 31 inde ameliyatım var çok korkuyorum ya burada bazı yorumları okuyunca iyice Yusuf Yusuf oluyorum ben olamiycam galiba bu ameliyatı ne cesaretsizmisim ya offf

Kizlar 31 inde ameliyatım var çok korkuyorum ya burada bazı yorumları okuyunca iyice Yusuf Yusuf oluyorum ben olamiycam galiba bu ameliyatı ne cesaretsizmisim ya offf

aynısı bana da oluyor canım yaa, 9şubatta benim günüm:18: napıcaz bilmiyorum wallaa:44:

aynısı bana da oluyor canım yaa, 9şubatta benim günüm:18: napıcaz bilmiyorum wallaa:44:

Valla ya yok düştü yok çoktu saga kaydı sola kaydı biz nasıl basedecegiz bunlarla çok kafam karıştı ya tam Emre beyden memnun olmayan yok deyip teselli olurken o da oldu hiç kalkismasakmi biz bu ise areli pirinç ararken evdeki bulgurdan olmayalim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…