canım ya çok üzüldüm inşallah geçer aslında seni çok iyi anlıyorum ben de 2 ay önce emre beye revzyon oldum ve kaburgamdan kıkırdak alındı ama çok ağrım var bir de bir taraftan rahat nefes alamıyorum ben de çok korkuyorum 6 ay sonra sorun çıkarsa diye dayanamam senin ne kadar süre geçtikten sonra sorun ların ortaya çıktı canım
Valla ya yok düştü yok çoktu saga kaydı sola kaydı biz nasıl basedecegiz bunlarla çok kafam karıştı ya tam Emre beyden memnun olmayan yok deyip teselli olurken o da oldu hiç kalkismasakmi biz bu ise areli pirinç ararken evdeki bulgurdan olmayalim:26:
Valla ya yok düştü yok çoktu saga kaydı sola kaydı biz nasıl basedecegiz bunlarla çok kafam karıştı ya tam Emre beyden memnun olmayan yok deyip teselli olurken o da oldu hiç kalkismasakmi biz bu ise areli pirinç ararken evdeki bulgurdan olmayalim:26:
Herkese merhabalar kızlar,yaza dügünüm var ve bende bir an önce ameliyat olmak istiyorum,öncelikle tecrübeli arkadaşlardan ameliyat ücretini ögrenebilirsem çok sevinirim??vee en kısa zamanda olmak istiyorum ki şişliklerden kurtulabileyim dügüne kadar görüşme talebi ve sonrası ne kadar sürede gerçekleşiyo yani çok uzunca bi ameliyat tarihi veriliyor mu?kızlar lütfen cevapp verin .
semburcum merhaba tatlım,
benim de düğünüm var 4 Haziranda, hatta 26 Martta da nişanım var. geçen hafta ameliyat oldum ben de ayın 11'inde. ne sormak istersen sorabilirsin canım. memnuniyetle cevaplarım :)
4. ay fotoları ekledim arkadaşlar.. albümü herkese açık bi şekilde yapamıyoruz artık forum kuralları sebebiyle.. oyüzden merak edenler varsa, teklif atarlarsa eklerim
4. ay fotoları ekledim arkadaşlar.. albümü herkese açık bi şekilde yapamıyoruz artık forum kuralları sebebiyle.. oyüzden merak edenler varsa, teklif atarlarsa eklerim
esracım resimlerine baktım müthiş canım maşallah Allahım hiç bir terslikle karşılaştırmasın..bu ne büyük bir degişimdir özgüven patlaması yaşıyo gibisin bu süper bişi,çok şekersinde hele dudaklar lokum lokum
esocum sana iltifat etmemek elde değil ..çok güzel bir değişim olmuşşş
Hazalcım çok tşk:) Hem senin, hem bugünlerde özelden msj atan ama hala korkuları olan, hem de forumu okuyan diğer arkadaşlar için -bi kaç sayfa geride de bahsetmişsiniz- herkesin endişe duyduğu sorularla ilgili bi kaç şey yazayım dedim.. Hepimizin korkuları hemen hemen aynı ve hepsinin de mantıklı bi açıklaması var aslında.. Yazdığım şeyler zaten Emre Bey'in söylediği, ondan öğrendiğim şeyler..
Öncelikle arkadaşlar ameliyatımızın kaçıncı ameliyat olduğu çok önemliymiş.. Yani daha yeni ameliyat olacak birinin, kendini revizyon ameliyatı olan bir hastayla kıyaslamaması gerekiyor.. Bi kaç ay önce sizin gibi çook endişe edip çok korkan ama şimdi tüm o korkuların boşa çıktığını gören biri olduğum için yazmak istedim.. Zira hepimiz, canımız acıyacak mı, ya sonradan pişman olursak, ya yamulursa, eski halimi ararsam diye korkuyoruz.. çok da haklısınız endişe duymaktan, yüzünüzün en önemli bölgesini teslim edeceksiniz sonuçta bu doktora..
İşte zaten tam da bu yüzden eğer ilk ameliyatınızda doğru eli, bu işi en iyi, en sağlam yapan doktorlardan birini seçerseniz 2. 3. ameliyata gerek kalmıyor. Ve yine ilk ameliyatta (bunu söylediğimde ya olur mu öyle şey illa acımış ağrımıştır diyenler oluyor ama yok öyle bişey) kesinlikle zerre ağrımadı ya da acımadı canım.. inanması zor biliyorum ama A-CI-MI-YOR!! :)
Bu arada şöyle düşünebilirsiniz; burnunuz şuan problemli, şeklinde ve siz farketseniz veya etmeseniz de o şekil bozukluğundan kaynaklı nefes almakta probleminiz de var muhtemelen.. zaten problemli olan bir burnun, ameliyat sonrasında eski halinden daha kötü olabileceği ihtimalini de silin kafanızdan.. öyle bir ihtimal yok çünkü.. size sahip olduğunuzdan daha kötü bir burnu veremez doktorunuz.. Şuanki durumunuzdan emin olun hem güzellik hem de fonksiyonel anlamda çok daha iyi bir burnunuz olacak.
Revizyon ameliyatı ilk ameliyattan biraz daha farklıymış tabii arkadaşlar, yani revizyon hastaları daha önce bu durumu yaşadıkları için psikolojileri daha hassas oluyor.. Daha önce ameliyat olup mutsuz olan hastaları memnun etmek tahmin edersiniz ki ilk ameliyata göre daha zor bir durum.. çünkü teknik anlamda da daha zor bir operasyon geçiriyorlar, kaburga veya kulaktan kıkırdak alınıyor vs. tüm bu zor işlemden sonra iyileşme sürecinde yaşanacak bi takım zorluğun olması da çok çok normalmiş.. ki bu ağrım var diyen arkadaşlar eski hallerini düşündüklerinde, yani o düzelmeden önce ve düzeldikten sonraki hallerini karşılaştırınca ortaya çıkan başarıyı yazmak yerine sadece ağrısını yazıyorsa bu hem kendi hem de doktoru için çok adil bir değerlendirme değil aslında.. çünkü iyileşme sürecinde bir sıkıntı yaşanıyorsa bu kısa süre sonra geçiyor, ama ameliyat hakkında bilgi almak isteyen biri onu görünce aslında muhtemelen hiç yaşamayacağı bir şey için üzülüp sıkıntı yapıyor..
Burda o kadar çok örnek gördüm ki kızlar, ilk zamanlarda iyileşmesini bekleyemeden burada yorum yapıyoruz ama bilmiyoruz ki kimler bizden ne şekilde etkileniyor.. Eşitsizlik var diyen arkadaşlar oluyor mesela, zaten yüzün iki tarafı, ameliyat öncesinde de ameliyat sonrasında eşit olamaz ki:) illa ki küçük farklılıklar vardır ve operasyon geçirmiş geçirmemiş tüm insanlarda böyledir..
Çok yazdım yeter
görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?