Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar benim 10 gün oluyor tam ,fakat burnum çok afedersiniz accayip derece de sümükleniyor(akışkan yapış yapış akıyor). silemiyorum da korkuyorum. Sümüklü sümüklü geziyorum. Sizin de öyle oluyor muydu ? Ne zaman geçer bu durum?

meslina'cım benımde 9.günüm senden bi gün sonra oldum hatırlamıssındır hastanede tanısmıstık :)
benımde hala o sümüğümsü şey dewam edıyor ara ara duruyo tekrar başlıo:/ nnezaman geçer bennde bilmiorum, sözü tecrubelı arkadaslara bırakıyorum

buarada secgın burnun alçılıykenn bile güzeldiii,şimdi bu hali pek şaşırtmadı benii... :) iyi günlerde kullan minnak burnunu....

Ayy hatırlamaz mıyım güzel yüzlü arkadaşım. Senle de sonra hep asansörde karşılaştık bir türlü konuşamadık çok geçmiş olsun sanada canım.

ewet :S kısmet olmadı canım artık Geleneksel 1.ay kontrollerde karsılasırız buyuk ıhtımal , muhabbetın acısını cıkarırız senınle:) sanada gecmıs olsun canım....

Arkadaslar tsk ederim hepinize.. ilk bakista zanki fazla kücük ve kisa geldi gözüme ama zamanla alisiyorum...
Eski burnum hic güzel degildi gülerkende asiliyordu... Eklemek istedim ama olmuyor...

kızlaar merhaba,
öncelikle ameliyat olmuş - olacak tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum, umarım herkes istediği burnuşuna kavuşur

az önce emre Bey alçı ve tamponlarımı aldı :81: sizler için albümüme fotoğraf ekledim ancak webcamde çektim hala evime gidemedim çünkü o yüzden görüntüler kalitesiz kusura bakmayın. öpüyorum herkesi

nasılsın canım kendini nasıl hissediyosun.. arkadan ısık oldugu için karanlık cıkmıs fotolar.. ama kalıp olarak cok hoş duruyo burnun :)

çirkinnnn :90::90: , maşallahhh sana tatlmm çok güzell şimdidenn

kızlaarrr dua edin bana.... korkuyorum...

Helbest, eğer ki ameliyattan son anda kaçmadıysan şuan ameliyattasın demektir :) Canım benim çok süper olucak sen hiç merak etme. Emre beye güven.

Bu çok önemli yaa arkadaşlar dr.nize güvenin. Benim kafamda zerre kadar soru işareti yoktu. Ameliyata girmeden önce kendimi önce Allaha sonra doktoruma teslim ettim. Yaa nasip diyip bazı şeyleri akışına bırakacaksın. Zaten o dakkaya kadar yeterince araştırdın, bir sürü forum da yorum okudun, yoruldun. Bundan sonrası Allah Kerim.

Helbest, çıkınca yaz, bişeye ihtiyacın olursa bildir şekerim. Herkes için hayırlısı...

kızlar doktorla görüştükten sonra 1 haftada ameliyat olan varmı. artık bir buçuk yılın ardından tam kararlıyım şubat 15 de gideceğim inşallah...benim fazla vaktim yok en fazla 20 günde işe başlamam lazım...

kizlar fotograf koydum albume ama henuz burnum cok cok sis 3 haftayi gecmis oldugu halde
ve burun delikleri onden cok farkli gozukuyor
bakalim bir ay sonrfa nekadar degismis olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…