Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gevens çok gecmis olsun ama canım senin burnunda ne varmış ki canım ya çok güzelmiş revizyon falanmi oldun
merhaba kizlar
ben sonunda geri geldim
çook geçmiş olsunn canımm.. şimdiden güzel görünüyorsun, umarım her şey istediğiniz gibi gitmiştirr.. ablan nasıl oldu? onunla muayenehanede karşılaşmıştık. merak ettim durumunuu??
canim iyi o da
hatta onun burnu ve gozleri benim kadar cok sismedi ama suaralar burun deliklerini biraz daha daraltmak istiyor
acaba ameliyattan birkac ay sonra burun deliklerinde sisler indikce daralma oluyor mu ki?
canim iyi o da
hatta onun burnu ve gozleri benim kadar cok sismedi ama suaralar burun deliklerini biraz daha daraltmak istiyor
acaba ameliyattan birkac ay sonra burun deliklerinde sisler indikce daralma oluyor mu ki?
kızlaarrr dua edin bana.... korkuyorum...
her şey yolunda gitmiştir umarım canımm, iyi haberlerini bekliyoruzz:97:
Helbest, eğer ki ameliyattan son anda kaçmadıysan şuan ameliyattasın demektir :) Canım benim çok süper olucak sen hiç merak etme. Emre beye güven.
Bu çok önemli yaa arkadaşlar dr.nize güvenin. Benim kafamda zerre kadar soru işareti yoktu. Ameliyata girmeden önce kendimi önce Allaha sonra doktoruma teslim ettim. Yaa nasip diyip bazı şeyleri akışına bırakacaksın. Zaten o dakkaya kadar yeterince araştırdın, bir sürü forum da yorum okudun, yoruldun. Bundan sonrası Allah Kerim.
Helbest, çıkınca yaz, bişeye ihtiyacın olursa bildir şekerim. Herkes için hayırlısı...
merhaba kizlar
ben sonunda geri geldim
canım ya çok üzüldüm inşallah geçer aslında seni çok iyi anlıyorum ben de 2 ay önce emre beye revzyon oldum ve kaburgamdan kıkırdak alındı ama çok ağrım var bir de bir taraftan rahat nefes alamıyorum ben de çok korkuyorum 6 ay sonra sorun çıkarsa diye dayanamam senin ne kadar süre geçtikten sonra sorun ların ortaya çıktı canımHerkese Merhabalar; ben herhalde Emre Beyin en talıhsız hastasıyım.En basarısız gecen ameliyatta benımkı olmustur herhalde.revızyon amelıyatımı yaptı ama ben yapmadan oncekı burnumu arar oldum.Defalarca gorustuk Emre Beyle suan ıstemedıgım hatta keske olmasaydım eskı halı daha ıyıydı dedıgım bı burunla bı sure daha yasamak zorundayım ve o kadar uzgunum o kadar muzdarıbım kı anlatamam.Anlasılmak ıcın geldim bu platforma daha once baska bı uyelik ısmımle paylasmıstım ameliyat oldugumu sımdı nedense o uyelik bır turlu kullanılamıyor hata verıyor ysnısını aldım bugun.Bundan sonra sızlerleyım takıp edıcem hep burayı.İçimdekileri atamıyorum yeter yoruldum daha ıyısı olacagını beklerken karsılastıgım sey benı aynalara kusturdu.Lutfen cok ıyı karar verın ameliyat olmadan once ne ıstedıgınızı nasıl ıstedıgınızı doktorunuza danısın.Ben sahsen memnun kalmayanlardanım belkı talıhsızlık belkı sans belkıde baska bişey ama sonuc benım ıcın uzucu,sıkıldım burnumla ilgili sıkıntı yasamaktan :84:
canım ya çok üzüldüm inşallah geçer aslında seni çok iyi anlıyorum ben de 2 ay önce emre beye revzyon oldum ve kaburgamdan kıkırdak alındı ama çok ağrım var bir de bir taraftan rahat nefes alamıyorum ben de çok korkuyorum 6 ay sonra sorun çıkarsa diye dayanamam senin ne kadar süre geçtikten sonra sorun ların ortaya çıktı canım
Kizlar 31 inde ameliyatım var çok korkuyorum ya burada bazı yorumları okuyunca iyice Yusuf Yusuf oluyorum ben olamiycam galiba bu ameliyatı ne cesaretsizmisim ya offf
aynısı bana da oluyor canım yaa, 9şubatta benim günüm:18: napıcaz bilmiyorum wallaa:44: