• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canim ben atlattim :) bugun 4. Gunum ankaradan geldiim icin hastanede kaliyorum otelden daha iyi ;) haydi hayirlisi o zaman canim simdiden gecmis olsun diyorum :) insallah hersey cok guzel ve gonlunce olur.
:43:
Arkadaslar bu arada hastanede olan var mi aranizda tanismak isterim. Su an ameliyatta olan bir arkadas var ama kim bilmiyorum corludan gelmis. ınsallah herkesin operasyonu harika gecer ve tam istedikleri gibi muunuslari olur :)

aaa canım ne güzel atllatmışsın... Ben de emre beyden rica edecem.. Benimde kalcak yerim yok... Acaba bikaçgün daha kalabilirmiyim diye...
Canım sen sadece 2 gün ücret ödemedin dimiii.. Peki diğer kaldığın ekstra günler için ne kadar ödüosun günlük canım...

aaa canım ne güzel atllatmışsın... Ben de emre beyden rica edecem.. Benimde kalcak yerim yok... Acaba bikaçgün daha kalabilirmiyim diye...
Canım sen sadece 2 gün ücret ödemedin dimiii.. Peki diğer kaldığın ekstra günler için ne kadar ödüosun günlük canım...

kalabiliyorsun canım, dur sana yazıyorum şimdi :) ama bir kaçgün yetmiyor Emre Bey yollamıyor valla ben çarşamba da buradayım sanırım :s

Arkadaslar bunlarda uc farkli doktordan yapilmis tasarimlar bana yardim edin lutfen..bak bak iyice beynim karisti bana naisl bir burun yakisir? ve yuzumde tuhaf duran sey burnummu yoksa baska bir ameliyata ihtiyacim varmi?

başka bir ameliyat için birşey dememiz doğru olmayabilir yüzünüzü tam anlamıyla bilmiyoruz sonuçta...en doğru kararı siz verebilirsiniz ya da uzman bir göz...sadece şunu diyebilirim fotoğraflardan yola çıkarak profiliniz için ilk burunu daha çok beğendim ben...

Son düzenleme:
ayy çok pardon sohbetin arasına girmişim şimdi farkettim :)) helbestcim, hoşgeldin, her şey çok güzel olur umarım...mermaid 06 sana da geçmiş olsun cnm...stresli kısmını atlatmışsın...geriye şişlerin inmesi kaldı sadece...:))

Arkadaslar bugün tam 3 hafta oldu simdiken bayiliyroum burnuma.. Ellerine saglik dr beyin...

Eklentiler

• $nase neu v.webp
    $nase neu v.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $nase neu sei.webp
    $nase neu sei.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 48
ayy çok pardon sohbetin arasına girmişim şimdi farkettim :)) helbestcim, hoşgeldin, her şey çok güzel olur umarım...mermaid 06 sana da geçmiş olsun cnm...stresli kısmını atlatmışsın...geriye şişlerin inmesi kaldı sadece...:))

unicorn merhaba,
evet çok şükür atlattım zor kısmını :) inşallah darısı şişlik ve morluklara :)

ayyy... canım yaaa çok teşekkür ederim.. ok sölerim selamını ama 5'e doğru gelcekmiş emre bey.. işte laptopum yanımdaydı bende geziniorum nette işte...
inşallah sen de en kısa zaman da ve en güzel şekilde atlatırsın...

Bende emre beye akşama doğru kliniğe kontrole gideceğim ama ben gelinceye kadar sen çıkmış olursun ordan çoktan.

Arkadaslar bugün tam 3 hafta oldu simdiken bayiliyroum burnuma.. Ellerine saglik dr beyin...

Ben seni sanki tanıdım gibi, daha ben ameliyat olmamıştım son görüşmeler için gelmiştim muayenehaneye sen de tamponları çıkarmaya gelmiştin. Biraz konuşmuştuk. Yanında eşin de vardı ve yurt dışından mı gelmiştin öyle bişey hatırlıyorum. ( benzetmişte olabilirim kusura bakma şimdiden. Zaten arkadaşlar ameliyat sonrası herkes şişliklerden ve morluklardan ötürü birbirine o kadar çok benziyorki accayip komik gözüküyoruz:))) Burnun bantlıyken bile çok güzel gözüküyordu zaten. Harikaaaa olmuşşş. Güle güle kullan canım.Benimde 10 gün falan oldu daha bantlı biraz şişim insin ve bandaj çıksın bende foto gönderecem.

inş canım benim...emre bey nasıl anlatılan kadar varmı sirin güler yüzlü işinin ehli.. bunlara uyuyomu :)

evvett kesinlikle :) az önce yanımdan çıktı sabah akşam uğruyor sağolsun. harika bir insan gerçekten ve her an ne kadar doğru bir karar vermişim diyorum Emre Bey'e ameliyat olmakla. inanılmaz yoğun bir kere herşeyi süratli yetişmek için :) hatta bilgisayarı görünce ooh sen iyileşmişsin yaa dedi ben de aa dedim kk'ne yazıyorum :) o zaman benden herkese selam söyle dedi :21:

evvett kesinlikle :) az önce yanımdan çıktı sabah akşam uğruyor sağolsun. harika bir insan gerçekten ve her an ne kadar doğru bir karar vermişim diyorum Emre Bey'e ameliyat olmakla. inanılmaz yoğun bir kere herşeyi süratli yetişmek için :) hatta bilgisayarı görünce ooh sen iyileşmişsin yaa dedi ben de aa dedim kk'ne yazıyorum :) o zaman benden herkese selam söyle dedi :21:

cokk harika sende slm syle tatlımm sırada cok hastanız war de.. :)))

Hastanede şuan dinlenmekte olan hanımlar canınızın istediği bişey var mı? Benim evim çok yakın bir ihtiyacınız bir isteğiniz varsa valla gelirim elimden ne geliyorsa yardımcı olurum. Halinizi ameliyat olmuş biri olarak çok iyi anlıyorum. :5::5:

Bende emre beye akşama doğru kliniğe kontrole gideceğim ama ben gelinceye kadar sen çıkmış olursun ordan çoktan.

valla canım ben hala buradayım... emre bey daha yeni geldi.. ameliyatı uzamış... ve bikaç kontrol var... ondan sonra beni alacak ve baya bi uzun sürecekmiş görüşmemiz... bence görüşürüz.. çünkü ben daha buralardayım... öyle görünüo canım...

valla canım ben hala buradayım... emre bey daha yeni geldi.. ameliyatı uzamış... ve bikaç kontrol var... ondan sonra beni alacak ve baya bi uzun sürecekmiş görüşmemiz... bence görüşürüz.. çünkü ben daha buralardayım... öyle görünüo canım...

Süper;) ben seni tanırım resmini gördüm ne de olsa.Gelir söylerim yanına. Ben akşam 20.30 da hatta daha önce orda olurum. görüşürüz inşallah.

Back