canim ben atlattim :) bugun 4. Gunum ankaradan geldiim icin hastanede kaliyorum otelden daha iyihaydi hayirlisi o zaman canim simdiden gecmis olsun diyorum :) insallah hersey cok guzel ve gonlunce olur.
Arkadaslar bu arada hastanede olan var mi aranizda tanismak isterim. Su an ameliyatta olan bir arkadas var ama kim bilmiyorum corludan gelmis. ınsallah herkesin operasyonu harika gecer ve tam istedikleri gibi muunuslari olur :)
aaa canım ne güzel atllatmışsın... Ben de emre beyden rica edecem.. Benimde kalcak yerim yok... Acaba bikaçgün daha kalabilirmiyim diye...
Canım sen sadece 2 gün ücret ödemedin dimiii.. Peki diğer kaldığın ekstra günler için ne kadar ödüosun günlük canım...
kalabiliyorsun canım, dur sana yazıyorum şimdi :) ama bir kaçgün yetmiyor Emre Bey yollamıyor valla ben çarşamba da buradayım sanırım :s
Arkadaslar bunlarda uc farkli doktordan yapilmis tasarimlar bana yardim edin lutfen..bak bak iyice beynim karisti bana naisl bir burun yakisir? ve yuzumde tuhaf duran sey burnummu yoksa baska bir ameliyata ihtiyacim varmi?
Arkadaslar bugün tam 3 hafta oldu simdiken bayiliyroum burnuma.. Ellerine saglik dr beyin...
canım senin 4 gün mü nasılsın nasıl geçti
merhaba canımm, evet benim 4. günüm bugün , iyiyim çok şükür tabi şişler ve morlar gittikçe daha iyi olucam inşallah :)
ayy çok pardon sohbetin arasına girmişim şimdi farkettim :)) helbestcim, hoşgeldin, her şey çok güzel olur umarım...mermaid 06 sana da geçmiş olsun cnm...stresli kısmını atlatmışsın...geriye şişlerin inmesi kaldı sadece...:))
ayyy... canım yaaa çok teşekkür ederim.. ok sölerim selamını ama 5'e doğru gelcekmiş emre bey.. işte laptopum yanımdaydı bende geziniorum nette işte...
inşallah sen de en kısa zaman da ve en güzel şekilde atlatırsın...
Arkadaslar bugün tam 3 hafta oldu simdiken bayiliyroum burnuma.. Ellerine saglik dr beyin...
inş canım benim...emre bey nasıl anlatılan kadar varmı sirin güler yüzlü işinin ehli.. bunlara uyuyomu :)
evvett kesinlikle :) az önce yanımdan çıktı sabah akşam uğruyor sağolsun. harika bir insan gerçekten ve her an ne kadar doğru bir karar vermişim diyorum Emre Bey'e ameliyat olmakla. inanılmaz yoğun bir kere herşeyi süratli yetişmek için :) hatta bilgisayarı görünce ooh sen iyileşmişsin yaa dedi ben de aa dedim kk'ne yazıyorum :) o zaman benden herkese selam söyle dedi
cokk harika sende slm syle tatlımm sırada cok hastanız war de.. :)))
tamma tamam sen hiç merak etme :):):)
Bende emre beye akşama doğru kliniğe kontrole gideceğim ama ben gelinceye kadar sen çıkmış olursun ordan çoktan.
valla canım ben hala buradayım... emre bey daha yeni geldi.. ameliyatı uzamış... ve bikaç kontrol var... ondan sonra beni alacak ve baya bi uzun sürecekmiş görüşmemiz... bence görüşürüz.. çünkü ben daha buralardayım... öyle görünüo canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?