huffffff kıslar ben çok heyecanlıyımmm, salı günü ameliyat tarihimmm :18:
amaaa bardağa bir de dolu kısmından bakıyorum haftaya bügün de ameliyat bitmiş vaziyette odamda inşallah gevşek gevşek yatıyor olucam
Insallah hersey istedigin gibi olur canim ,, merak etme emin ellerdesin ... Ve cabucak iyilesirsin , bizide haberdar etmeyi unutma ..
canim ben abarttim isteklerimle
cok sey istedim
gozlerimi acamayacak kadar sistim ama doktor emre bey gercektende cok ilgili
yeniyilda bile gelecekmis ziyarete
Insallah hersey istedigin gibi olur canim ,, merak etme emin ellerdesin ... Ve cabucak iyilesirsin , bizide haberdar etmeyi unutma ..
Feverand insallah ameliyatin cok güzel gecer, dualarimiz seninle ...
kizlar bu sislikler zamanla inecekti degilmi benimki gittikce sisiyor üff. Ama icteki sislikler icin bir care buldum sanirim türkiyede varmi bilmiyorum ama ödem atmasi icin draje yada kapsüller marketlerde vs satiliyor.
almanyadakiler icin Entwässerungs dragee Drogeriemarkt larda bulabilirsiniz yada büyük marketlerde. ilk gün kullanimda burun icinde sislik vardi nefes almami zorlastiran sabaha yariyariya inmisti. 2 haftalik bir kür. yalniz disina faydasi olmadi.
selayhus arkadaşlık talebi gönderdim mümkünse ben de resimlerine bakmak istiyorum
Arkadaslar 2 hafta oldu amelyatim nasil gectigini yarin yazacagim yeni geldim izinden ama bi sorum olucakti halen daha gülemiyorum nezaman güldünüz veya gülümsediniz?? tskler...
Gevensle ve abladiyle hastanede tanistim annemle beraber cooooook sekerler, cok güldüm onlara yaaa yasak olmadina ragmen...
kızlar 6. haftam bitti. fikir olsun diye 3. 5. ve 6. haftadan 4 tane foto koydum. bir kalın derili olarak (bunu derken hep kızılderili diyesim geliyor:) henüz gayet şişim, sağ tarafım daha şiş, yan profil fotolarındaki sağ ve sol farkını belli olsun diye ikisinden de özellikle koydum.
bilgisayarımla ilgili sorun yaşadığım için msn'den veya mail ile foto gönderemediğim arkadaşlar kusura bakmayınzor günler geçiriyorum teknolojik olarak, ancak fırsat bulabildim.
bu arada pınar, seni muayenehanede kontrolde görmüştüm, ilk ameliyatından sonra çok yakışan bir burnun olmuş, adına çok sevindim canım:) selayhus, bol su içip şişlerimizi indirelim hadi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?