Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Insallah hersey istedigin gibi olur canim ,, merak etme emin ellerdesin ... Ve cabucak iyilesirsin , bizide haberdar etmeyi unutma ..

Insallah hersey istedigin gibi olur canim ,, merak etme emin ellerdesin ... Ve cabucak iyilesirsin , bizide haberdar etmeyi unutma ..

canım çok teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur memnun kalırım. çok araya giren aklımı çelen var ama ben verdim kararımı :) pazartesi günü gidicem inşallah.
senin de çok güzel bir burnun olmuş maşallah . ben de şişlerimin çabuk inmesi için dua ediyorum bol bol :)

kızlar bgn Feverandın ameliyatı var şu an hastanede umarım süper geçer beklentilerininde ötesinde bir burnu olurrrr

Aa bende dusunmustum ameliyat olmuyormu acaba diye .. Burda sonradan yazisini gormeyince ... Insallah hersey istedigi gibi olur ...

canim ben abarttim isteklerimle
cok sey istedim
gozlerimi acamayacak kadar sistim ama doktor emre bey gercektende cok ilgili
yeniyilda bile gelecekmis ziyarete

gevens nasıl acaba cok merak ediyorum
umarım cok iyidir
hem burnu hem tatili istediği gibi geciyordur inş.

Bende Gevensi cok merak ediyorum, umarim cok iyidir ve hersey yolundadir. Bu arada ameliyat olan arkadaslar, gercektende burunlariniz bir birinden güzel. Harika, ellerine saglik Emre beyin

Feverand insallah ameliyatin cok güzel gecer, dualarimiz seninle ...

kizlar bu sislikler zamanla inecekti degilmi benimki gittikce sisiyor üff. Ama icteki sislikler icin bir care buldum sanirim türkiyede varmi bilmiyorum ama ödem atmasi icin draje yada kapsüller marketlerde vs satiliyor.
almanyadakiler icin Entwässerungs dragee Drogeriemarkt larda bulabilirsiniz yada büyük marketlerde. ilk gün kullanimda burun icinde sislik vardi nefes almami zorlastiran sabaha yariyariya inmisti. 2 haftalik bir kür. yalniz disina faydasi olmadi.

nasıl birşey canım ooo...hiç duymadım..bende 1 senedir emre beyi takip ediyorum inşallah nasip olursa 1 aya kalmaz gidip görüşüp ameliyat olacağım...şişliklere neler iyi geliyo arkadarlar herkes bildiğini yazarsa çok sevinirim...

Arkadaslar 2 hafta oldu amelyatim nasil gectigini yarin yazacagim yeni geldim izinden ama bi sorum olucakti halen daha gülemiyorum nezaman güldünüz veya gülümsediniz?? tskler...
Gevensle ve abladiyle hastanede tanistim annemle beraber cooooook sekerler, cok güldüm onlara yaaa yasak olmadina ragmen...

cok cok gecmıs olsun secgın merak beklıyoruz seni umarım hersey yolundadır ıı dınlenmeler cnmmm

çok geçmiş olsun secgin.. şuan yapamadığın herşeyi (gülmek, ağzını açarak yemek yemek vs..) 1. ayından sonra rahatlıkla yapabiliyosun.. yani yaklaşık 2 haftan kalmış.. yanaklarını tutarak gülüyosundur muhtemelen.. o el alışkanlığı yapabiliyo bi süre ama geçiyo gidiyo o da bir-iki haftada.. merak etme

mrb kızlar.. yeni ameliyat olan tüm arkadaslara gecmiş olsun diyorum.. bu aralar burnumda acayip bi sızı var.. dikkat ettimde soğuk havalarda atkıyla kapatmayınca bi kaç gun ağrıyı çekiyorum.. sizde de varmı böyle bi ağrı.. soğuktan olabileceğini söylemişlerdi.. sıcak tutunca 1-2 gunde geciyo ama bende atkıya gelemiyorum hic hemen bunalıyorum :) bu arada 11 ay oldu .. 2 şubatta tam 1 senem doluyo

Tsk ederimeso, su an taplerimi cikartim burnum simdiken hosuma gidiyor ama dudagim sis oldugu icin ve yüz ifadelerimi yapamadigim icin tuaf gösüküyorum sizde demi öyleydi?
Puff tskler... Cok sükür iyi gecti hersey... Dr. bey cok gezdigime ragmen iyi diye kizdi bana zaten
Almanyalardan gitmisim istanbula gelde gezme...

TRAMOLA bende emre ilhana olucam resimlerine bakabilirmiyim.

:kızlar bana yardım edin ne olur ya konu açmak istedim 2 gündür açamıyorum ben de 31 ocak günü ihşallah emre ilhana ameliyat olucam ama acayip endişeliyim ve korkuyorum ilk görüşmeye gittiğimde emre bey geç kaldı bir sürü de bekleyen vardı oyüzden çok ayrıntılı konuşamadık o yüzden dr hakkında birşey diyemiycem sitede yaptığı burunlara baktım birçoğunu özellikle demothy puff ve eso (çoğu nick aklıma gelmiyor çok var) nun burunlarını çok beğendim ama bazıları büyük ve kaba gözüktü gözüme moralim bozuldu (yanlış anlamayın ne olur kimseyi üzmek istemem,zaten benim görüşüm ameliyat olanlar memnun yani.)şişlikten olabilir diyeceksiniz ama puffun demothyin esonun burnunun da şiş hallerini gördüm yine de çok farklılar benim burnumda çok rahatsız edici bir görüntü yok çevremdekilerin hepsi de yaptırma diyor ama ben kafaya taktım işte bir kere,daha emre beyle ikinci görüşmeyi yapmadık ameliyat gününü de sömestra denk geldiği için ve benimde o tarihler arasında olmam gerektiği ve doluluk olduğu için ilk görüşmede aldım,acaba 2. görüşmede bu endişelerim gider mi,bir de yapma burun doğal burnumuz gibi kullanılır mı yani mesela tamam ilk 6 ay 1 sene dikkat etmek gerekiyor biliyorum ama ömür boyu kolluyacakmıyız yani benim bir oğlum var boğuşurken hatta öperken bile kaç kere burnum çarpıyo acıdığıa oluyor atıyorum bir iki sene sonra bile bunlara dikkat mi etmek gerekiyor ne kadar zaman geçse de kendi burnumuz gibi dayanıklı olmazmı,hiç elletmesem mi burnumu,biliyorum çok soru sordum ama bu forumdan başka kimseden fikir alamam tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun ne olur:18::18:

gsd ben de senin gibiyim. 9 şubata ameliyat günü aldım ama henüz Emre bey le detaylı konuşamadık. senin de dediğin gibi bazı burunlar çok şiş, çok büyük görünüyor. ben de korkmuştum onları görünce ama bu olay deri ile alakalı oldugu için normal derili örnekleri görünce (eso, kelebek etkisi, puff..) için rahatladı biraz. tabi dikkat etmek konusunda tecrübeli değilim bişey diyemicem, ama kuzenlerimden bildigim kadarırıyla çok ağır darbeler almamak lazım tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatırlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…