Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canım valla çok zor karar verip de ameliyat olmak zaten bu ameliyat genellikle estetik kaygılardan yapıldığı için destek sıfır bir de kötü olursa düşünemiyorum o psikolojiyi geri dönüşü de zor bir de kazadan mesela birinin kolunu çarpmasından falan ne kadar kollayabilirsin ki bilemiyorum ömür boyunca bir karar verip içim rahat etse offfffffff

şiş ve kaba dediğiniz burunlar henüz son halini almamış burunlar. zaten sahipleri için de(biri de benim) her ne kadar 'sabır sabır' denilse de ara ara moral bozucu olabiliyorlar. buraya da fotolar 'bakın burnum bu' diye değil, 'bakın burnumun şimdiki hali bu' diye, tecrübe edilsin diye konuyorlar. ay ay değişim geçiriyorlar. siz bunu kaba bir burun olarak nitelendirir de moralinizi bozarsanız hem yanlış olur, hem de karşı taraf için moral verici olmaz.

bence sadece estetik için yaptırıyorsan we çok kötü bir burnun warsa hiç elletme burnunu canım. ama insanın kafasına bi takıldımı düşünmeden edemiyo sonuçta geri dönüşü olmayacak bir ameliyat, we dediğin gibi dikkatli olmak lazım. ama sakınan göze çöp batar diyede bişey war. ne kadar korkaran o kadar başına gelir bence

evet doğal olarak darbeden sakınmak gerekiyor, ben bugün boğazlı kazağımı dalgınlıkla biraz dikkatsizce çıkardım ama onda bile canım yandı

iyanlış anlaşıldıysam özür dilerim tek amacım yardım almak

Son düzenleme:
şiş olanların da psikolojılerini anlıyorum ayrıca bu forumdan edindiğim bilgileri de hiçbir yerden edinemedim o yüzden herkese teşekkürler tramola ihşallah senin ve tüm arkadaşların burnu istedıiğiniz gibi olur bizim için de hayırlısı olur

hım, kırılın diye değil, daha çok görüp de moral bozukluğu yapmayın diye dedim. öyle olunca her iki taraf da -art niyet olmasa da- olumsuz etkileniyor çünkü.

benim de kötü bir niyetim yoktuu üzüldüümm ben bu ameliyat için iş görüşmelerimi erteledim hep. forumdan konuştugum çok arkadaşa da söyledim şişlerden, daha doğrusu geç ineceğinden korktuğumuu. kıssma bisee tramolaa kötü bişi demedikk ayrıca giyme öyle boğazlı kazaklar falan içim bi hoş oldu burdann :96:

ay yaaa ömürsünüz ne diyim ben sadece şişlere bakıp daha olmadığınız ameliyat için panik ve moral bozukluğu yapmayın diyorum:) siz yapınca biz de morali bir inen bir çıkan insanlar olarak bu dönemde düşüyoruz, çok doğal:) olur da kalın derili falan çıkarsanız maazallah şöyle düşünün "ben yıllarca bu koca burnumla yaşadım, birkaç ay bu şekilde seve seve sabrederim" böyle deyince zaten kafada bitiyor. ha dışarıdan biri şiş olduğunu anlar mı, bence 1. aydan sonra kimse anlamaz, ancak sizi tanıyanlar.
evet boğazlı kazaktan uzak durmak lazım yoksa insan unutabiliyo haşin davranabiliyo kendine bir anda giyinirken çıkarırken

bizde böyle kah cesaretlenip kah çöküyoruz işte :86: tam 1ay sonra ben de güzel burunlular kervanına katılıcam, sizden biri olucam kikiki

Arkadaşlar bu şişliklerin inme süresi nedir hakketen? Benim ilk ameliyatta 3-4 haftada inmişti.

Gsd benim burnum 2 haftalik ve sis olmasin ragmen kücük... Hatda ilk bakista fazla kücük mü diye düsündüm ama insan alisir zamanla.... Arkadaslar bi cevap alsam lütfen.. 2 hafta oldu benim ve üstdeki dislerim halen gözükmüyor ve gülünce yanaklarim titriyor nekadar sürer bu 4 hafta dediniz herkesdemi öyle? tskler....

Herkesin derisine göre değişiklik gösterir canım ben kalın derili bir hasta olarak 8 haftamdayım ama ameliyat öncesi gibi hala gülemiyorum.Tamamen şişlerine bağlı mesela bugün uykuyu abartmısım uyku sersemi yastığıda düşürmüşüm sabah uyandığımda dişlerim ameliyat olduğum 3 hafta gibiydi çok az görünüyordu gülerken.Ama normal derili arkadaşlar 5,6 hafta itibariyle birçok mimik ve gülüşüne dönmüş.Kalın deriliysen biraz zaman alabiliyor bilgin olsun diye yazdım (ama senin sorduğun bant sonrası botoks lu gibi ifade ona bağlı gülememe dişlerin tamamen kapalı olması esnerken kasılma durumuysa 4 hafta itibariyle ciddi düzelmeler gözle görülür derecede oluyor) benım gıbı kalınsanda her sabah bakalım gamzemiz bugun bellimi diye bakıosun aynaya :):26:

Benim 4.5 ay oldu bugün. Üst dişlerimin yarısı görünüyor. Eskiden tamamı görünürdü hatta biraz da diş etim görünürdü. Ama sanki iyiye gidiyor gibi. Yanaklarım da güldüğümde hala top top havaya kalkıyor. O da geçsin diye bekliyorum.

Son düzenleme:
benimde 40.günüm olacak yarin bende henüz tam gülemiyorum hem üst dudagim icine dogru gidiyor hem disler gözükmüyor hemde burnum geriliyor ama normal bunlar 2-3 ay sürer diye biliyorum ben..

bu iri ve kalin derili burunlardan biride benim
sonucta emre beyde sihirbaz degil kizlar temelde ne varsa onun üzerinde degisiklikler yapiyor yontuyor kesiyor biciyor... ama cok büyük bir burun ne kadar kücültülebilir.

mesela puff ve demothy arkadaslarimizin burunlari ameliyat olmadanda kücük burunlardi kemer alindi ve fistik gibi minnacik burunlar ortaya cikti...
egerki burnunuz ameliyattan önce benimki gibi genis etli ve kalin kemikli ise hicbir doktor size puff veya demothy burnu yapamaz...
disardan bakildiginda size hala kaba iri gelen burunlar sahiplerine güzel gözüküyorlar cünkü onlar o burunlarinin eski hallerini biliyorlar ve sonuclar bu yüzden tatmin edici oluyor....

egerki burnunuzda zaten fazla bir sorun yoksa ve cevrenizde ne gerek var deniyorsa korkmayin bizimki gibi durmaz iciniz rahat olsun...:82::82:

geçen gün bana da bi arkadaş senin burnun niye bu kadar şişti yazmış selayhusum
ben de arada hava basıyorum

ben de burdan ameliyat öncesi msj atarak bisürü kişiyle görüştüm yardım aldım hatta bazılarıyla sürekli görüşüyorum artık ve memnuniyetle elimden geldiğince yardımcı olmak isterim herkese ama
burdan sesleniyorum lütfen makul sorular soralım ve forumda defalarca cevabı yazılmış veya sinir bozucu soruları sormayalım :)

slm..
ben yeni üye oldum buraya..
acaba biri bana kulak ameliyatinda yardimci olabilirmi??
istanbula gitmeyi düsünüyorum..ama hangi doktora güvenecegime karar veremedim. aklimda dr.hasan findik var. acaba hic hakkinda iiyi yada kötü seyler duydunuzmu??
cvp icin tsk

Selayhus yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim herkesin eminim ameliyattan önce bu tip endişeleri olmuştur kolay bir operasyon değil sonucta

Sorduklarımı ameliyatı atlatmış biri olarak sınır bozucu olarak nitelendirebilirsiniz bana göre değil topuğu haftalardır okuyorum ama ameliyatın uzun dönemdeki sıkıntıları ve sisliklerle ilgili açıklayıcı bilgiler göremedim ayrıca benimle aynı endişeleri duyan ameliyat olmamış birçok kisi var foruma da bilgi almak ve birbirimize yardımcı olmak için giriyoruz eğer ameliyat olursam bende yaşadıklarımı ve olumlu olumsuz düşüncelerimi burada paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…