kizlar siz bu okyanus suyu spreyine nekadar oduyorsunuz?
kizlar siz bu okyanus suyu spreyine nekadar oduyorsunuz?
Gecmis olsun gevens ...
Cabucak iyilesirsin insallah
Spray turkiyede 28 liraya satiliyordu
Ben yurt disina geri dondugumde 10 eur ya aldim
moonshinecim yeni resim koymussunda hic söylemiyorsun bak :82:
arkadaslardan okuyunca bende bi bakim dedim, gercekten süper cok hosuma gitti burnun, kiskandimogüzel yüze anca öyle güzel bir burun yakisir
50 gün önce olduğum revizyon ameliyatımın sonucunu sizlerle paylaşmak istedim, çünkü sizler karar vermemde en büyük etkendiniz.Yazdığınız yorumlar, eklediğiniz resimler sayesinde bende Emre bey'i tanıdım.
Bundan 1,5 sene önce başarısız geçen ilk ameliyatım sonucunda estetik olduğu belli,uzun, doğal olmayan,aşırı kalkık bir burnum olmuştu.İlk andan beri içime sinmemişti ama burnum inecek,zamanla küçülcek diye sürekli kendimi teselli ediyordum.Zaman geçtikçe değişen hiç bir şey olmadığını farkettikçe yeni bir doktor aramaya karar verdim ve Emre bey'den ilk randevuyu aldım.İlk görüşmede doğru doktoru bulduğumu anladım.Kendini tamamen yaptığı işe adamış, hastasına çok fazla vakit ayıran ilgili bir doktor.Ameliyattan önce kendisiyle 6 görüşme yaptık.Ben kendisinden doğal, estetik olduğu kesinlikle belli olmayan, hafif kalkık ve ufak bir burun istedim ve sonuç olarak Emre bey sayesinde, şimdilik çok şiş ve yeni olmasına rağmen çok doğal bir burnum oldu.Kendisine burdan bir kez daha teşekkür ederim..
Albüme öncesi ve sonrası resimlerimi ekledim, herkese açık.Ben sizler sayesinde doktorumu buldum.Umarım benim resimlerimde revizyon ameliyatı düşünen diğer arkadaşlara bir örnek olur.Sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.
Moonshine burunlarımız az biraz benziyor. Senin ameliyatın ne kadar sürdü? Ne kadar ödedin? Birde Emre Bey'in tekniği herhalde seninkini de burun ucunu keserek mi yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?