Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kizlar siz bu okyanus suyu spreyine nekadar oduyorsunuz?

Ben de 28 TL mi 28.5 TL mi ne ödüyorum. Benim burnumda tıkanıklık devam ettiği için hala kullanıyorum. Günde en az 3 kez. Bir de öyle az sıkmıyorum. Şu ana kadar 500-800 TL arası para harcamışımdır. İnşallah 6. aydan sonra kullanmak zorunda kalmam.

Moonshine canim burnun harika olmus!! bayildim!! masallah

Gevens sanada gecmis olsun cnm, ins en kisa surede toparlanirsin

Bi ben olamadim su ameliyati yaw uff

kizlarr merhabalar ameliyat olmuslara gecmiss olsun diliyorum...benim ameliyatimdan neredeyse 5 ayy gecti ve cok cok mutluyum iyiki olmmusum diyorumm...bazen soranlar var simdi olsa yine yaptirirmisin diyolar evet tabiki diyorum...iki ay sonrada dügünüm var hadi hayirlisi...bende ama hala bi tarafi daha sis kemik gibi duruyo sert bi sislik heralde onun inmesini bekliyorum ama bakalimm..inmesse bile cok mutluyum ...darisi ameliyat olmak isteyenlerin basinaa

gevens cok gecmis olsun canim büyük cesaret üc islem birden yaptirmak umarim carcabuk iyilesirsinn ya .. morelinii yüksek tut eminim emre bey yine muhtesem bi is cikarmisdir... bu arada emre bey nezaman almanyaya gelcek ya kac aydir onu bekliyorumm :))

kızlar içinizde fatmagülün şuçu ne yi izleyen oldu mu.
ordaki sarışın kızın burun şekli çok hoşuma gitti ama ismini bilmiyorum ya

Herkese çok geçmiş olsun.
Moonshine burnun çok güzel olmuş. 20. günün fotolarını gördüm, çabucak toparlanmışsın.

Gvens bende istiyorum çene ve burun ameliyatı. Aslında vazgeçiyorum 2. ameliyatım olucak fakat burdaki burunları görünce yine çoşuyorum. Sen şimdi böyle olunca yine korktum. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin seninde güzel resimlerini bekliyoruz.

moonshinecim yeni resim koymussunda hic söylemiyorsun bak :82:

arkadaslardan okuyunca bende bi bakim dedim, gercekten süper cok hosuma gitti burnun, kiskandim ogüzel yüze anca öyle güzel bir burun yakisir

Founda , Malteser cok tesekkür ederim begenmenize cok sevindim. 20 günlükken aksamlari sislik iniyordu oldukca ama bugünlerde sabah aksam sis pek inmiyor o resimdeki gibi. Tuzlu yemeye basladim yine kismaya calissamda kaciyor arada sanirim ondan kaynaklaniyor. Zaten ilk unutup tuzlu aycekirdegi yemistim bir kase sisis o sismedir gidiyor üfff

moonshinecim yeni resim koymussunda hic söylemiyorsun bak :82:

arkadaslardan okuyunca bende bi bakim dedim, gercekten süper cok hosuma gitti burnun, kiskandim ogüzel yüze anca öyle güzel bir burun yakisir

söylemeyi unutmusum canim daha iyiside seninolsun güzelim, sende sislikler ne durumda ?? ayrica iltifatinada tesekkür ederim canim

nedense öncekinden daha sis, herhalde sonradan yine sisiyor
artik yüksekde yatmiyorum bol su icmeyide unutuyorum. sen iyi cekirdek yiyebiliyorsun ben ön dislerimden zaten yiyemiyordum. yemeklerde normal tuz devam ama cekirdek halen daha yemiyorum. kahve desen devam. onun icin daha cookk beklerim.

Yok canim aycekirdegine tövbe ettim kazaydi zaten, ön disler benimde agriyor yandakilerle idare ettim :))) kahve bende bir yada iki iciyorum günde . Yasitigimda biraz indirdim iki yastik yüksekliginde yatiyorum.
Deniz suyunu sormussun canim DM yada aldi de bulabilirsin ama kücük siselerde 2-3 euro civari

moonshinecim sagol canim, dr.un verdigi ama sanki burnumun icindeki sisleri daha iyi indirdi gibime geldi sanki tuz orani burun yikama sulari oluyorya onlar gibi belkide yaniliyorumdurda. bide üsütmüsüm, tam oldu yani.

Moonshine burunlarımız az biraz benziyor. Senin ameliyatın ne kadar sürdü? Ne kadar ödedin? Birde Emre Bey'in tekniği herhalde seninkini de burun ucunu keserek mi yaptı?

50 gün önce olduğum revizyon ameliyatımın sonucunu sizlerle paylaşmak istedim, çünkü sizler karar vermemde en büyük etkendiniz.Yazdığınız yorumlar, eklediğiniz resimler sayesinde bende Emre bey'i tanıdım.
Bundan 1,5 sene önce başarısız geçen ilk ameliyatım sonucunda estetik olduğu belli,uzun, doğal olmayan,aşırı kalkık bir burnum olmuştu.İlk andan beri içime sinmemişti ama burnum inecek,zamanla küçülcek diye sürekli kendimi teselli ediyordum.Zaman geçtikçe değişen hiç bir şey olmadığını farkettikçe yeni bir doktor aramaya karar verdim ve Emre bey'den ilk randevuyu aldım.İlk görüşmede doğru doktoru bulduğumu anladım.Kendini tamamen yaptığı işe adamış, hastasına çok fazla vakit ayıran ilgili bir doktor.Ameliyattan önce kendisiyle 6 görüşme yaptık.Ben kendisinden doğal, estetik olduğu kesinlikle belli olmayan, hafif kalkık ve ufak bir burun istedim ve sonuç olarak Emre bey sayesinde, şimdilik çok şiş ve yeni olmasına rağmen çok doğal bir burnum oldu.Kendisine burdan bir kez daha teşekkür ederim..
Albüme öncesi ve sonrası resimlerimi ekledim, herkese açık.Ben sizler sayesinde doktorumu buldum.Umarım benim resimlerimde revizyon ameliyatı düşünen diğer arkadaşlara bir örnek olur.Sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.

ne kadar sevindim bilemezsin senin adina canim, üzüntü ve sabrinin sonunda güzel bir burnusa sahip oldun sonunda Emre beyi secmekle en dogru karari vermissin canim tebrikler

resimlerine baktim harika olmus cok cok yakismis masallah güle güle kullan, doktorumuzu da ayrica tebrik etmek gerek ...

Son düzenleme:
Moonshine burunlarımız az biraz benziyor. Senin ameliyatın ne kadar sürdü? Ne kadar ödedin? Birde Emre Bey'in tekniği herhalde seninkini de burun ucunu keserek mi yaptı?

canim eski halimi yeni halimi benziyor ? 4 saat sürdü ama kulak estetigide vardi. nasil yaptigini bilmiyorum öncesinde böyle biseyden bahsetmedi sonrada bogazimdanrahatsizdim zor konusuyordum pek konusamadima cikcasi ameliyat sonrasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…