Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kizlar vallah benim 5 ayim doldu fotoda koydum fikir sahibi olasiniz diye benimkisi ama revizion yani unutmayin ben halen cok memmnunum

canıım çok ama çokk güzel olmuş maşallah :)
bugün ben ne çok nazar boncuğu kullandım ya :) ama hakediyosunuz korkarım ben nazardan
harikasınız kızlarrr :81:

canım ben senınle emre beyın ofısınde tanısan ve senı goren bırı olarak yenı burnun ınanılmaz dogal olmus o kadar yakısmıs kı ınanılmaz degıstırmıs senı Emre Bey mukemmel bı ıs cıkarmıs guzellıgıne guzellık katmıs cook yakısmıs tatlım:)

bizlerle paylastigin icin tesekkürler. iyikide emre beye olmussun canim, cok süper güzel bir deyisim.

doktor arayışı içerisindeyken burada görülen tek bir kare resmin bile ne kadar önemli olduğunu biliyorum.buraya resim koyan arkadaşlar karar vermemde çok yardımcı oldu.benim resimlerimde başkalarına fikir olsun:)
bu arada çok teşekkür ederim malteser

canım çok teşekkür ederim:) asıl senin okadar güzel bir burnun varki herkesi imrendirecek cinsten.yakından görme fırsatım olduğu için çok şanslıyım sanırım:)))

slm... Forumda iki haftadır geziniyorum. Yakup Avşar , Emre İlhan ve Naci Çelik ile ilgili olumlu düşünceler içerisindeyim. Ancak herkese açık olan albümlerde yeterince fotoğraf göremedim.Fotoğraflarınızı görebilmem için , lütfen beni arkadaş olarak ekler misiniz?

eso az önce albümüne baktım ve burnunu gerçekten çok beğendim. O kadar doğal olmuş ve yüzüne o kadar gitmiş ki...

Pınarr:)) şimdi inceleyebildim fotolarını.. süper değişim ne diyeyim, ağzım açık kaldı walla:) çok güzel bi şekilde düzelmiş.. 1. ameliyat sonucu çok şaşırtıcı ama yaw :26: üzücü yani.. Neyse sen şimdi o 1 yılın acısını çıkar güzel yüzün güzel bir buruna kavuşmuş.. çok sevindim adına

karar verme aşaması çok zor. Olmak istediğime kesin karar verdim. Ama doktor seçmek daha da zor. Yüzyüze görüşmeden bi karar verilemez tabii ki . En iyisi yüzyüze görüşmek herhalde. Ama en azından seçeneklerimi burada oluşturabildim. O güzel :)

bir aylik fotograflari ekledim hazir yilbasi tatilinden yararlanip birazcik gezdim..
su andaki hali bile mutlu ediyor beni kalin derili ve sis olmama ragmen..

bir aylik fotograflari ekledim hazir yilbasi tatilinden yararlanip birazcik gezdim..
su andaki hali bile mutlu ediyor beni kalin derili ve sis olmama ragmen..

Selayhus merhaba canim cok merak ettim fotograflarini daha dogrusu burnusunu :) beni de ekler misin rica etsem arkadas listene ben de bakabilir miyim? 11 ocakta benim de ameliyatim var :)

Selayhus beni de eklersen fotoğraflarını görmek isterim.. Bende 3. ameliyatımı olacağım..

ekledim bakabilirsin ....
sende uzun zamandan beri topigi takip ediyorsun sanirsam daha öncede rast gelmistim kullanici ismine..
emre beye 3. ameliyat olmus arkadaslarda var ve cok güzel buruna kavusan .. fikir edinme acisindan onlara da bak istersen

merhaba arkadaşlar... ben mümkün olduğunca takip etmeye açlışıorum ama burdan ameliyat olmuş arkadaşlara bi sorum var. belki doktora sormuşsunuzdur; acaba burun estetik ameliyatından sonra, işte bir yılda oturması gerekiyo ya en fazla tabi, ondan sonraki süreçte, yani uzun dönemde; yapılan yeni burun şekliinin zamanla değişme ihtimali varmı? böyle bişey olablir mi acaba.. çok merak ediyorummm
hani bazı kimseler aman elletme burnunu, yok ne gereği var işte orjinal burun gibi olamaz diolar ya? acaba nedenki? neden orjinal burun gibi olamaz? siz bunu da sordunuz mu doktora? yani estetik yaptırdıktan sonraki problem veya sorunlar ne olabilir ki iyileşme dönemimden sonraki???

kızlar 6. haftam bitti. fikir olsun diye 3. 5. ve 6. haftadan 4 tane foto koydum. bir kalın derili olarak (bunu derken hep kızılderili diyesim geliyor:) henüz gayet şişim, sağ tarafım daha şiş, yan profil fotolarındaki sağ ve sol farkını belli olsun diye ikisinden de özellikle koydum.

bilgisayarımla ilgili sorun yaşadığım için msn'den veya mail ile foto gönderemediğim arkadaşlar kusura bakmayın zor günler geçiriyorum teknolojik olarak, ancak fırsat bulabildim.

bu arada pınar, seni muayenehanede kontrolde görmüştüm, ilk ameliyatından sonra çok yakışan bir burnun olmuş, adına çok sevindim canım:) selayhus, bol su içip şişlerimizi indirelim hadi:)

hemen bakiyorum resimlerine bende koydum dün bakalim sen ne kadar sissin kizildereli arkadasim :

Son düzenleme:

Merhaba Bende görebilirmiyim?

ben de msj attım sana ama mesaj kutun doluymu:) beni de kabul eder misnn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…