Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Mermaid iyleşme süreci tamamen senin bünyenle ilgili birşey cnm.Emre bey derin için ne dedi bilmiyorum ama nişanına kadar ifadenin çoğu oturmuş olur diye tahmin ediyorum.İlk 1 ay botokslu bir ifade gülememe gibi sıkıntılar oluyor herşeyden önce gözlerde bezgin bir bakış ifadesi oluyor ama zamanlada düzeliyor yani benim 1 hafta sonra 2, ayım dolucak ilk bant cıktıktan sonrasıyla hem şişlik olarak hem ifade olarak çok fark var artık ufak ufak gulusum duzelmye basladı kı ben kalın derili 8,10 ay süre verilmiş bir hastayım.ha ameliyat öncesine göre sorarsan evet fark var hala ama Bence sıkıntı yapma düğünde rahat olacağını düşünerek ol kurtul nişanına kadar 2,5 aylık oluyorsun nerden baksan çok sorun olmaz çevrene aldırış etme eğer çok kulak asarsan olamazsın bu amelıyatı :)

haklısın canım kesinlikle taktım ben artık senin var mı 1 aylık fotoğrafın filan, bir sakıncası yoksa bakabilir miyim? nişanı da çok önemsiyorum aslında huff delircem sanırım düşün düşün ya gözümü karartıp gidip yatıcam o masaya ya da bööle saf saf konuşup durucam

Tugba81, çok teşekkür ederim içime su serpiyosunuzzz :89: bana da Emre Bey kalın derilisin 6-8 ay sürer tamamen oturması demişti. kesinlikle haklısın ya bi gaz gidicem olucam ya da olamıycam senin albümünde fotoğrafın yok sanırım değil mi? o kadar merak ediyorum ki..

Cnm ılk oldugumda sarılı morlu koydum sonra kaldırdım.Şu an asimetriklikler vb şeyler var onun için koymuyorum biraz daha düzelince öncesi sonrası vs olarak koyucam.

bende su yamukluklardan bı kurtulayım boy boy pozlarımı koyucam :)

arkadaslar yamukluk dıye yazmısım soranlar oldu onlar sıslık sakın yanlıs anlasılmasın sadece onların ınmesını beklıyorum normal hayata gerı donus ıcın :)

ben hala hastanedeyim ameliyatim cok uzun surdu
burun dudak cene
cok kotuyum - hastayim
basim cok donuyor hala hastaneden cikamayacagim daha
yuzum davul gibi
hastayimncok
dun aksamda karnimdan yag alinan yerden kan gelmeye basladi

burun dudak cene
cok kotuyum - hastayim
yuzum davul gibi
hastayimncok

öncelikle cok gecmis olsun, resimlerine baktim aslinda senin burnunda , dudaginda , cenen de gayet güzelmis... insallah cektign sikintilara deger bir an önce sagligna ve istedign burna vs.. kavusursun

öncelikle cok gecmis olsun, resimlerine baktim aslinda senin burnunda , dudaginda , cenen de gayet güzelmis... insallah cektign sikintilara deger bir an önce sagligna ve istedign burna vs.. kavusursun

canim ben abarttim isteklerimle
cok sey istedim
gozlerimi acamayacak kadar sistim ama doktor emre bey gercektende cok ilgili
yeniyilda bile gelecekmis ziyarete

cok gecmisolsun gevens sana ve ablana , gececekte insallah. kötüyüm dediginde ameliyat kötü gitti sandim. bunlar oluyor malesef bende cok sismistim morarmistim ve heppppppppp öyle kalacagimi düsünmüstüm gercekten psikolojimi etkilemisti basima gelecekleri bilmeme ragmen. Hergün daha iyi hissedeceksinkendini canim moralini yüksek tut

burun dudak cene
cok kotuyum - hastayim
yuzum davul gibi
hastayimncok

Canım çok geçmiş olsun. Her geçen günle çooook daha iyi hissedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…