kızlar merhaba,
uzun zamandır okuyorum forumlardan burun ameliyatı hakkında ve ben de sonunda Emre Bey'e karar verdim ve İstanbul'a gidip görüştüm (Ankara'da yaşıyorum). Gerçekten çok sıcak ve yoğun bir doktor. 11 Ocak için ameliyat tarihini ayarladık ancak ben tedirgin olmaya başladım çünkü 11 Ocak ameliyat, 1 Şubatta Almanya'da bir fuarda olmam gerek, 26 Martta nişanım ve 4 Haziranda da düğünüm varsizce iyileşebilir miyim? Emre Bey sıkıntı yapma iyileşir dedi ama oturması da 6-8 ay sürer dedi :s o gün tamam dedim olucam ameliyatı bir gaza geldim. ama son birkaç gündür sözlüm ve ailem ya iyileşmezsen, şişliklerin kalır da nişan ve düğünde çok mutsuz olursan.. Şubata da hala toparlamamış olursan fuarda da insanlarla sürekli konuşacak kişi olacaksın ya iyileşemezsen diye bana psikolojik baskı uyguluyorlar
ameliyat olmuş arkadaşların yazılarını da okudum ancak bana gözle görülür iyileşme sürecini yazabilirler mi? çook ihtiyacım var :2: yani acaba 6-8 ay denen iç dokuların iyileşmesi mi?
şimdiden çok teşekkürler..
Mermaid iyleşme süreci tamamen senin bünyenle ilgili birşey cnm.Emre bey derin için ne dedi bilmiyorum ama nişanına kadar ifadenin çoğu oturmuş olur diye tahmin ediyorum.İlk 1 ay botokslu bir ifade gülememe gibi sıkıntılar oluyor herşeyden önce gözlerde bezgin bir bakış ifadesi oluyor ama zamanlada düzeliyor yani benim 1 hafta sonra 2, ayım dolucak ilk bant cıktıktan sonrasıyla hem şişlik olarak hem ifade olarak çok fark var artık ufak ufak gulusum duzelmye basladı kı ben kalın derili 8,10 ay süre verilmiş bir hastayım.ha ameliyat öncesine göre sorarsan evet fark var hala ama Bence sıkıntı yapma düğünde rahat olacağını düşünerek ol kurtul nişanına kadar 2,5 aylık oluyorsun nerden baksan çok sorun olmaz çevrene aldırış etme eğer çok kulak asarsan olamazsın bu amelıyatı :)