Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kizlar sislikleri azaltan ilaclar varmis eczanede haberiniz varmi ismi ne bunlarin acaba

canim ben aldim bitane arkadasin doktoru bu durumlarda tavsiye ediyormus, 4-5 gün kullaniliyor. kullandiktan 1 saat sonra falan nefes alisimi kolaylastirmisti ama gecici oldu kalici bir etkisi olmadi distaki sisligimede bir yarari olmadi malesef. özel ameliyat sonrasi sislikler icinmis hatta özellikle burun ici yaziyordu. ismini istersen özelden yazabilirim.

Pınar Emre bey yine şahane bir burun yapmış. Maşallah!!! Ameliyat olmakla çok iyi etmişsin. Beni sizin güzel burunlarınız kesinlikle yoldan çıkartıcak :92: Bende olucam rahatlıycam.
Benimde burnumda ilk ameliyattan düzelmeyen bir eğrilik var? Acaba onu nasıl düzellti? Kıkırdak falan alması gerekti mi??

teşekkür ederim canım.sen azda olsa yaşadıığım sıkıntıları biliyorsun.sonucunda bu kadar doğal görünen bir burnum olduğu için mutluyum:))
senin resimlerinide gördüm az evvel tahmin ettiğimden de güzel bir burun oldu.Maşallah

teşekkür ederim founda.Emre bey benim burnumdaki kıkırdakları değerlendirdi.Sanırım içerde yeteri kadar kıkırdak vardı.çünkü ameliyat öncesinde kulağından veya kaburgandan kıkkırdak almam gerekebilir demişti.Bende tamam demiştim, ama gerek kalmamış.Umarım sende de gerek kalmaz.
Ameliyat olmayı gerçekten istiyorsan hiç düşünme biran önce ol kurtul derim.Emre bey bu konuda bana göre en iyisi:)

seayhuscum, 10eur ya nereden buldun?, ben ne nette nede eczanede o ücrete bulamadim, bana yazabilirsen sevinirim. (postakutun dolmus cnm.)

kusura bakma canim yazini simdi gördüm
ben STERIMAR nasenspray kullaniyorum buraya geldigimde eczaneye türkiyeden aldigimi göstermistim bunu verdiler 9.90 di canim fiyati.. umarim sende bulabilirsin orada ....

Pınarcım burnun çook güzel olmuş ve çok da yakışmış maşallah

pınarcım resımlerıne baktım çok guzel ya sonunda mutlu olmana sevındım emre beyın ellerıne saglık gercekten. zaten çok guzelsın şimdı ıkı kat guzel olmussun ya darısı benım basıma canım..

canım benim çok saolsende doktorunu seçip biran önce ol kurtul:)hem seninki kat kat güzel olur benim burnumdan nede olsa ilk ameliyat olacak.

bizlerle paylastigin icin tesekkürler. iyikide emre beye olmussun canim, cok süper güzel bir deyisim.

Son düzenleme:
kızlar bende emre beyin yolcusuyum sanırımm acelya ve kelebek etkisinin fotolrını görmüştüm cok güzel küçük toplu burun yapıyor..

kizlar vallah benim 5 ayim doldu fotoda koydum fikir sahibi olasiniz diye benimkisi ama revizion yani unutmayin ben halen cok memmnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…