Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

gevensbence olayın zor kısmını atlamssın kararı verıp hastaneye yatmıssın gerısı emre beye kalmıs rahat ol ve şimdıden yenı burunusuna hayal etmeye basla hersey guzel olucak:)

çok teşekkür ederim kurapiye cvbın için.Rahat olmak lazım sanırım ben iğneden bile irkilen bi insanım ,o masaya nasıl yatıcam bilmyorumm:/

ya arkadaslar sisliktenmi yoksa burun kisaldigi icinmi öyle görünüyor sanki gözlerim görüntü olarak birbirinden uzak , ifadem degisti gibi moralim bozuldu birde ne zaman sonra normal gülebilecegiz böyle donuk ve tuhaf

Benim dört ayı geçti hala ifadem düzelmedi. Tabii ki ilk haftalardaki gibi değil ama hala gülerken dişlerimin yarısı görünüyor. Bir de yanaklarım şişirilmiş gibi yukarı çıkıyor. Zamanla düzelecek diye bekliyorum. Burnumun kalkıklığı iniyor çok şükür. Bayağı bir indi daha da iner inşallah. Gülüş ve yanaklar dışında bir de kanatlar daralınca ve burun deliğimdeki kapanma sorunu hallolduğunda nefesim tam olarak açılınca gerçek bir super nose olacak inşallah :)

icime su serptiniz kizlar sagolun valla, hafif cekik gibi duran gözlerim simdi sanki böyle üzgün bir ifade veriyor yüzüme. cok önceleri gülüsünü kaybedenler gibi bir baslik vardi onu bulamadim gören varmi

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/368746-ameliyat-sonrasi-gulusunuz-bozuldu.html

Son düzenleme:

Canım ameliyatın ne zaman? Ben bayağı yoğun çalışıyorum ama işten sonra gelebilirim. Salı 23:00'ten sonra, Çarşamba 22:00'den sonra, Perşembe 18:00'den sonra gelebilirim. Kaç numaralı odada kalıyorsun?

arkadaslar ameliyattan sonra biyik alma ile ilgili biyik ustu ozel tuy dokucu krem kullaniyorum ben ilk aldigimda acaba cogaltirmi kalinmi cikar tuyler diye cok kararsiz kalmistim tuy dokucu kremelr normal jilet gibi cunku fakat bu krem inanilmaz cikti 2 ayda bir suruyorum 3 dk sonra temizliyorum 2 ay tek tuy yok ozel biyik icin uretilmis ismide hair off turkiyede varmi bilmiyorum ama ameliyattan sonra kolaylik olucagini dusundum siz bilirsiniz yinede ameliyat olan tum arkadaslara gecmis olsun lutfen resimelrinizi eklermisiniz ben kurabiye disinda kismeyi goremeidm fikir acisindan ..

canım bılgı verdıgın ıcın cok sagol ben bu konuda bıraz sorun yasıyorum bıyıklarımın uzadıgı kadar saclarım uzasaydı sımdı rapunzel olmustum arastırcam ama ıstanbul da yoktur bu ılac keske olsa :2:

kızlar merhaba,
uzun zamandır okuyorum forumlardan burun ameliyatı hakkında ve ben de sonunda Emre Bey'e karar verdim ve İstanbul'a gidip görüştüm (Ankara'da yaşıyorum). Gerçekten çok sıcak ve yoğun bir doktor. 11 Ocak için ameliyat tarihini ayarladık ancak ben tedirgin olmaya başladım çünkü 11 Ocak ameliyat, 1 Şubatta Almanya'da bir fuarda olmam gerek, 26 Martta nişanım ve 4 Haziranda da düğünüm var sizce iyileşebilir miyim? Emre Bey sıkıntı yapma iyileşir dedi ama oturması da 6-8 ay sürer dedi :s o gün tamam dedim olucam ameliyatı bir gaza geldim. ama son birkaç gündür sözlüm ve ailem ya iyileşmezsen, şişliklerin kalır da nişan ve düğünde çok mutsuz olursan.. Şubata da hala toparlamamış olursan fuarda da insanlarla sürekli konuşacak kişi olacaksın ya iyileşemezsen diye bana psikolojik baskı uyguluyorlar ameliyat olmuş arkadaşların yazılarını da okudum ancak bana gözle görülür iyileşme sürecini yazabilirler mi? çook ihtiyacım var :2: yani acaba 6-8 ay denen iç dokuların iyileşmesi mi?

şimdiden çok teşekkürler..

ah bebeğim seni çok iyi anlıyorum ama burnunun şeklinden rahatsız isen öyle önemli bir günde ameliyatsz olmaz. düşünsene fotoğraf çektirmen sıkıntılı. ilerde bir zaman ameliyet olduğunda düğün fotolarına nasıl bakıcaksın.. ve zaten 2 ayda falan baya bir yüzün toparlar.hele düğüne birşeyın kalmaz

gunaydın kızlar foto olayına bende katılıyorum ama gercekten ınsanın gulusu olsun herseyı yapmacık oluyo ben1.5 ay olmasına ragmen hala toparlanamadım herhalde bunye ıle alakalı ama buna en dogru kararı verecek olan sensın bu surec zarfında asımetrık sısmeler oluyo yanı gozle gorulunce burnunun bı tarafı sıs bı tarafı ınık bı halde ınsallah kendın ıcın en dogru kararı verırsın :)

inciii86 merhaba, haklısın kesinlikle ben de en güzel günüm güzel olsun anılarımla fotoğraflarımla diyorum istiyorum.. burnumda öyle büyük bir sıkıntım yok sol profilde bir eğrilik var, gülünce burnum düşüyormuş gibi oluyo :) tek korktuğum şey ise nişanımda (hadi düğün haziranda da) şiş şiş dolaşıp poz vermek. en kötüsü deee somurta somurta gezmek. o yüzden de ameliyat olanların deneyimlerini alayım dedim.. çok kararsızım ve korkuyorum

merhaba PSA85, cevabın için çok teşekkürler. işte ben bu sebeple kararsızım burnum çok sorunlu değil diyorum ama ameliyatın da kolayı zoru yokmuş sonuçta kırılacak kemik vs.. keşke iyileşme sürecini hızlandıracak bişiler olsaydı :) çevrem de herkes olma olma çok pişman olursun diyor.. biliyorum beni düşündükleri için ama bana batıyo hani biraz baskın söyleseler vazgeçicem diye korkuyorum sanırım

canım aslında bence bı kere kafaya koydun mu bu ameliyatı ve de bırde artık ınsanlarla konusurken sadece burunlarına bakmaya yanı kafana takmaya basladın mı yaptırmazsan ıcınde kalır ama bence senın ıcın zaman cok krıtık nısanı onemsemeyeceksen cektırecegın fotoları onemlı olan dugun dıyorsan bekleme derım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…