- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
Merhaba Selayhus ben Sibel (burcunun ablasi),
Benim burnumda hala cok sis basta cok korkuyordum dokunmaya bile birsey olucak diye. Yasadigim ulkeye geri donunce cok agir grip oldum. Mecburen burnumu sumkurdumde temizledimde daha yeni yeni hastaligim geciyor. Ilk hafta durmadan Emre beyi ariyordum korkudan birsey olucak diye ama artik alistim sanirim o kadarda sakinmiyorum. Sakindikca bozulmasin aman birsey degmesin diye inadina hersey gelip burnuma degiyor :)))
Bugunde aynaya bakarken siyah noktalari temizlemeye calistim bayada basardimda ama sonradan icime korku dustu acaba seklini falan bozarmiyim diye.
Umarim seninde icine sinmistir burnun benimki cok icime sindi. Sanada gecmis olsun canim tekrar kendine iyi bak... Gorusmek uzere hoscakal.
Evet haklisin bende sakindikca aynisi oluyor , birde oglum ufak oldugu icin anlamiyor anlasa bile tam idrak edemiyor malesef ... Bende girip olmustum ve sumkurmek zorunda kaldim yoksa hic nefes alamiyordum ama daha iyiyim simdi .. Ama siyah nokta alacak kadar degil sanirim :)) . Bazen kendi elimi bile carpiyorum yanlislika inanilmaz aci veriyor ..
Ilk baslarda bunun boyle olmasi cok normal ... Insan kaslarina bile degisik bir sekil verdiginde cok degisiyor kaldiki bu burun canim . Ben yavas yavas alismaya basladim yeni goruntume :)
ya arkadaslar sisliktenmi yoksa burun kisaldigi icinmi öyle görünüyor sanki gözlerim görüntü olarak birbirinden uzak , ifadem degisti gibi moralim bozuldubirde ne zaman sonra normal gülebilecegiz böyle donuk ve tuhaf