• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Merhaba Selayhus ben Sibel (burcunun ablasi),
Benim burnumda hala cok sis basta cok korkuyordum dokunmaya bile birsey olucak diye. Yasadigim ulkeye geri donunce cok agir grip oldum. Mecburen burnumu sumkurdumde temizledimde daha yeni yeni hastaligim geciyor. Ilk hafta durmadan Emre beyi ariyordum korkudan birsey olucak diye ama artik alistim sanirim o kadarda sakinmiyorum. Sakindikca bozulmasin aman birsey degmesin diye inadina hersey gelip burnuma degiyor :)))

Bugunde aynaya bakarken siyah noktalari temizlemeye calistim bayada basardimda ama sonradan icime korku dustu acaba seklini falan bozarmiyim diye.
Umarim seninde icine sinmistir burnun benimki cok icime sindi. Sanada gecmis olsun canim tekrar kendine iyi bak... Gorusmek uzere hoscakal.

Evet haklisin bende sakindikca aynisi oluyor , birde oglum ufak oldugu icin anlamiyor anlasa bile tam idrak edemiyor malesef ... Bende girip olmustum ve sumkurmek zorunda kaldim yoksa hic nefes alamiyordum ama daha iyiyim simdi .. Ama siyah nokta alacak kadar degil sanirim :)) . Bazen kendi elimi bile carpiyorum yanlislika inanilmaz aci veriyor ..
Ilk baslarda bunun boyle olmasi cok normal ... Insan kaslarina bile degisik bir sekil verdiginde cok degisiyor kaldiki bu burun canim . Ben yavas yavas alismaya basladim yeni goruntume :)

ya arkadaslar sisliktenmi yoksa burun kisaldigi icinmi öyle görünüyor sanki gözlerim görüntü olarak birbirinden uzak , ifadem degisti gibi moralim bozuldu :( birde ne zaman sonra normal gülebilecegiz böyle donuk ve tuhaf

karman corman cevap yazmisim telden girmistim sorry :)
ifaden düzeliyor merak etme yani benimki düzelmeye basladi

icime su serptiniz kizlar sagolun valla, hafif cekik gibi duran gözlerim simdi sanki böyle üzgün bir ifade veriyor yüzüme. cok önceleri gülüsünü kaybedenler gibi bir baslik vardi onu bulamadim gören varmi :60:

icime su serptiniz kizlar sagolun valla, hafif cekik gibi duran gözlerim simdi sanki böyle üzgün bir ifade veriyor yüzüme. cok önceleri gülüsünü kaybedenler gibi bir baslik vardi onu bulamadim gören varmi :60:

iltifat olsun diye söylemiyorum ama burnun şimdiden bile yüzünle çok uyumlu ve güzel duruyor hiçbirşey kaybetmiş gibi durmuyorsun üzme kendini :)

ben dediğim gibi 1 ay boyunca düzgün gülemedim, botox teyze gibi ifade alıyordu gözümde ayrık ayrık gibiydi. bir de alın bölgem çok şişti zaten, doktor bana özellikle gözlerin ayrık durabilir bir süreliğine sonra geçer takma kafana demişti, ki geçti de...

burnun ve yüzün çok güzel, gerçekten maviş maviş gözlerinle çok hoşsun, yakıyorsun bence :)

merhaba kızlar. ben 3 gün önce ameliyat oldum ve burun kanatlarım daraltıldı. ondan emre bey bana kesinlikle gülmemem gerektiğimi söyledi ama bazen duruma hakim olamayıp gülüyorum. acaba ne gibi sakıncalar olabilir. dikişler falan çıkabilirmi? ne zaman rahatlıkla gülebileceğım? gülünce burnum yanıyo :((( cevaplarınızı bekliyorum ve ilerde resim de ekleyeceğim

kurapiye , verite sagolun kizlar vallahi o sizlerin güzelliginiz ben demekki giden burnumun boslugunu yabanciliyorum :60: insallah 1 aya kadar bende hem alismis olurum hemde dediginiz gibi eski dogal ifademe geri dönerim. iyiki KK var yoksa sizlerden ögrenmesem bunalima girerdim resmen o kadar cok sey yasiyorki insan ameliyattan sonra maddi manevi. hepsinin gecici oldugunu bilmek cok rahatlatici :kkk:

kizlar bugun acibadem hastanesine yattim
daha 5 dakika once kan aldilar ve ben onun acisini bile hala hissetmekteyim
o nedenle abla kardes ikimizde korkmus durumdayiz
ve ablam ile beni ayni odaya yatirmadiklari icin refekatcimde yok tamamen yalnizim
korkuyoruuuummmmm

kurapiye , verite sagolun kizlar vallahi o sizlerin güzelliginiz ben demekki giden burnumun boslugunu yabanciliyorum :60: insallah 1 aya kadar bende hem alismis olurum hemde dediginiz gibi eski dogal ifademe geri dönerim. iyiki KK var yoksa sizlerden ögrenmesem bunalima girerdim resmen o kadar cok sey yasiyorki insan ameliyattan sonra maddi manevi. hepsinin gecici oldugunu bilmek cok rahatlatici :kkk:

böyle yandan yandan poz ver düzelir moralin :D

merhaba kızlar. ben 3 gün önce ameliyat oldum ve burun kanatlarım daraltıldı. ondan emre bey bana kesinlikle gülmemem gerektiğimi söyledi ama bazen duruma hakim olamayıp gülüyorum. acaba ne gibi sakıncalar olabilir. dikişler falan çıkabilirmi? ne zaman rahatlıkla gülebileceğım? gülünce burnum yanıyo :((( cevaplarınızı bekliyorum ve ilerde resim de ekleyeceğim

çok geçmiş olsun. benim de kanatlarım daraltıldı ve gülünce canım yanıyordu evet. doktorun dediği gibi gülmemeye gayret et ama kendini tutamazsan da böyle ağzını açarak o gülüşü ağza vermeye çalış, mimiklerinle burnun ve gözlerinle tüm yüzünü katarak değil de hani filmlerdeki kötü karakterlerin yapmacık gülmesi gibi :) insan kendini birazcık tuhaf hissediyor ama bir süre sabır. zaten geçiyor zamanla. ben taburcu olup eve geldiğimde bahçede sitenin kedisi deli gibi miyavlayarak koşup üstüme atlamıştı, çok güldüm kendimi tutamayıp ama o akşam resmen sızım sızım sızladı burnum, senin de belirttiğin gibi yandı. yani hapşırırken esnerken nasıl ağza devrediyoruz, gülerken de bunu yapabilirsen rahat edersin:) tekrar geçmiş olsun..

gevens güzelim rahat ol herpsi gecicek ve cok mutlu olacagini düsün , herseyi akisina birak ve dua et. bizimde dualarimiz sizinle ikinizede simdiden gecmis olsun. ayrica hemsireler cok yardimsever cekinme bir ihtiyacin oldugunda

gevens güzelim rahat ol herpsi gecicek ve cok mutlu olacagini düsün , herseyi akisina birak ve dua et. bizimde dualarimiz sizinle ikinizede simdiden gecmis olsun. ayrica hemsireler cok yardimsever cekinme bir ihtiyacin oldugunda

canim neredeyse cocuk gibi aturup aglayacagim
biliyorum herseyi goer alarak geldim ama hasta yatagina yatinca birkere telas basliyor birden
dualaruni eksek etme canim

Yasemincik cok gecmis olsun benimde kanatlarda daraltma oldu ve bende güldüm malesef diyorum cünkü aciyordu her seferinde ama insan gülmekten kendini alamiyor bazi durumlarda .... dikislere etki edecegini düsünmüyorum ama cok zonk zonk zonkluyor burnun sanki bütün damarlar burnunda atiyormus gibi oluyor... Resimlerini sabirsizlikla bekliyoruz canim..

Gevens korkmani gerektirecek hicbirsey olmuyor canim zaten ameliyat olup bitiyor ve senin haberin olmuyor.. Insallah istedigin gibi olur hersey ablanada sanada cok gecmis olsun

çok geçmiş olsun. benim de kanatlarım daraltıldı ve gülünce canım yanıyordu evet. doktorun dediği gibi gülmemeye gayret et ama kendini tutamazsan da böyle ağzını açarak o gülüşü ağza vermeye çalış, mimiklerinle burnun ve gözlerinle tüm yüzünü katarak değil de hani filmlerdeki kötü karakterlerin yapmacık gülmesi gibi :) insan kendini birazcık tuhaf hissediyor ama bir süre sabır. zaten geçiyor zamanla. ben taburcu olup eve geldiğimde bahçede sitenin kedisi deli gibi miyavlayarak koşup üstüme atlamıştı, çok güldüm kendimi tutamayıp ama o akşam resmen sızım sızım sızladı burnum, senin de belirttiğin gibi yandı. yani hapşırırken esnerken nasıl ağza devrediyoruz, gülerken de bunu yapabilirsen rahat edersin:) tekrar geçmiş olsun..

çok sağol tramolacım tavsiyelerine uyacam artık :) yinede çok gülüyorum ben ya inşallah burnumun iyileşmesini etkilemez. peki dikişler ve tamponlar çekilince çok ağrıdımı ? inşallah herşey istediğmiz gibi olur :)

Yasemincik cok gecmis olsun benimde kanatlarda daraltma oldu ve bende güldüm malesef diyorum cünkü aciyordu her seferinde ama insan gülmekten kendini alamiyor bazi durumlarda .... dikislere etki edecegini düsünmüyorum ama cok zonk zonk zonkluyor burnun sanki bütün damarlar burnunda atiyormus gibi oluyor... Resimlerini sabirsizlikla bekliyoruz canim..

Gevens korkmani gerektirecek hicbirsey olmuyor canim zaten ameliyat olup bitiyor ve senin haberin olmuyor.. Insallah istedigin gibi olur hersey ablanada sanada cok gecmis olsun

evet aynen öyle oluyor selayhuscum. her gülüşten sonra ağlayasım geliyor vallah şimdi herşey boşuna gitti düşüncesiyle. bu hafta bi kaç resim eklicem söz :) sağlıcakla kalin arkadaşlar

evet aynen öyle oluyor selayhuscum. her gülüşten sonra ağlayasım geliyor vallah şimdi herşey boşuna gitti düşüncesiyle. bu hafta bi kaç resim eklicem söz :) sağlıcakla kalin arkadaşlar

Back