Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

burnum 6. ayini doldurdu cok mutluyum gun gectikce guzellesiyor.gorenler estetik oldugunu anlamiyorlar bile.Emre beyi tercih ederek sanirim hayatimda ilk defa dogru bir sey yaptim :)

Burun estetigi cok onemli bi konu cunku yuzdeki en onemli uzularimizdan birisi bu yuzden dr secimide cok onemli bence. Bayag bi arastirdim ben we emre beyin alaninda cok iyi olduguna karar werdim burdaki pek cok arkadasinda resmini gordum saolsunlar albumlerini kapali yapmayanlar 4 Aralikda ameliyat oldum emre beye we 21. gunum olcak 2 gun sonra suan sis burnum ama cok menmunum sisligide gayet orantili. eger dr konusunda kararsizsaniz kesinlikle emre ilhani oneriorum cunku ne istediginizi anlatinca aynisini yapio. Ayrica burnunu takinti haline getirmis olanlara tawsiyem kesinlikle ameliyat olmalaridir. yan profilden konusabilmenin we resim cekinmenin keyfi anlatilamaz

kızlar merak ettiğim bir şey var,ameliyat olunan gün genel olarak durum nasıl oluyo?başdönmesi gözde kararma falan...

benm baş dönmem olmadı ama telefonla konuşunca burnum kanıyodu biraz.ağrım olmamıştı sadece ilk çıktığımda üşümüştüm burnum biraz sızlamıştı yarım saat filan geçti sonra ama tek başına kalkmamak gerekiyo ayağa dönebilir sanırım.ben ameliyattan çıkınca laptopu alıp önüme buraya girip durumumu yazabilmiştim mesela rahattım yani
sadece serumun iğnesi acıtmıştı elimi rahatsız etmişti :/

kızlar elbette bence burda herkes birbirinin sorularına cevap verir ve destek olur, fakat lütfen 10 sayfa önce cevabı verilmiş bir soruyu veya doktorun ofisini alarak cevabını alabileceğiniz bir soruyu tekrar tekrar sorarak konuyu okunması daha da zor bir hale getirmeyelim. yoksa kısırdöngü olacak.bilgiye ulaşmak için mesai gerekiyorsa harcamaktan çekinmeyin. sorularınız cevabı dışında okuyup göreceğiniz ek bilgilerin de zararı değil faydası olur.sevgiler

ladylone ve lahıska mutlu olmanınaza sonuçlardan memnun olmanıza çok sevındım arkadaslar burnuslarınızı gule gule kullanın inşallahh.. ayrıca arkadas olarak ekledım sızı profıllerınızde foto var mı bılmıorum ama gormek ısterım arkadaslık teklıfımı kabul edersenız sevırım..:81:

arkadaşlar biliyorum biraz komik olacak ama ben sir ağda yaptırıyordum bıyık bolgeme ameliyat yuzunden farklı yollar denıyorum eskısı gıbı sır agda yaptırabılmek ıcın ne kadar gecmesı lazım ameliyat uzerınden bı bılgısı olan var mı :18:

canım çok teşekkür ederim yanıtın için ayrıcada umarım burnun süper olur :)

Selam arkadaslar,
Ablam adina birsey sormak istiyorum. Kendisi 23 kasim 2010 tarihinde emre beye ameliyat oldu. Merak ettigi bir konu var. Burun ustundeki siyah noktalari SIKMASINDA bir sakinca varmi, buruna zarar verirmi?

Selam arkadaslar,
Ablam adina birsey sormak istiyorum. Kendisi 23 kasim 2010 tarihinde emre beye ameliyat oldu. Merak ettigi bir konu var. Burun ustundeki siyah noktalari SIKMASINDA bir sakinca varmi, buruna zarar verirmi?

Zarari varmi bilmiyorumda burcucum ablanla hastanede karsilastik benden 1 hafta önce ameliyat olmustu... benim burnum hala tas gibi asiri sekilde sis... nasil ablan rahat rahat sIKabilecek canim ???... ben üzerindeki soyulan derileri tirnagimla hafif hafi cikartirken bile tereddütte kaliyorum..
Gecmis olsun dileklerimi iletirsin ablana ayrica.

Merhaba Selayhus ben Sibel (burcunun ablasi),
Benim burnumda hala cok sis basta cok korkuyordum dokunmaya bile birsey olucak diye. Yasadigim ulkeye geri donunce cok agir grip oldum. Mecburen burnumu sumkurdumde temizledimde daha yeni yeni hastaligim geciyor. Ilk hafta durmadan Emre beyi ariyordum korkudan birsey olucak diye ama artik alistim sanirim o kadarda sakinmiyorum. Sakindikca bozulmasin aman birsey degmesin diye inadina hersey gelip burnuma degiyor :)))

Bugunde aynaya bakarken siyah noktalari temizlemeye calistim bayada basardimda ama sonradan icime korku dustu acaba seklini falan bozarmiyim diye.
Umarim seninde icine sinmistir burnun benimki cok icime sindi. Sanada gecmis olsun canim tekrar kendine iyi bak... Gorusmek uzere hoscakal.

ya arkadaslar sisliktenmi yoksa burun kisaldigi icinmi öyle görünüyor sanki gözlerim görüntü olarak birbirinden uzak , ifadem degisti gibi moralim bozuldu birde ne zaman sonra normal gülebilecegiz böyle donuk ve tuhaf

ben emre beye ameliyat olmadım ama ameliyat olduğumda ilk 1 ay boyunca yüzümde çok kötü bir plastik ifade vardı ama kayboldu sonra hepsi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…