• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canım neden oncekı burnundan çok fark yok anlayamdım ve neden senın şişiklerın çok aylar daha devam edecek derın falan mı kalındı? bıde yanı sen memnunmusun ameılyatından yoksa degılmısın sankı bıraz keyfsız konusyrsun gıbı:25:

sis oldugu icin önceki burniumdan fark yok yazdim cünki önceki burnumda ucu daha dolgun yayik oldugundan profilden kavisli gibi gözüküyordu ve genisti eh simdi daraldi ama sis oldugu icin daha pek belli olmuyor deyisiklik (en azindan baskasi icin) ben elleyince sis olsada hissediyorum :) ucuda zaten kendinden kalkikti, ucu cok kalin derili oldugu icin bir seneyi bulurmus öncedende bilgilendirildigim icin beklemekteyim onun icin sana cevabim keyfsiz gelmis olabilir cnm.. öndceki yorumlarimda yazmistim memnunlugumu aksi halde olsaydi tabiki belirtirdim sizlere. sakin yanlis anlasilmasin su anda memnunum ve sabirsiz oldugum halde sabirla bekleyecegim dr.uma güvenerek . :nazar:

Eki Görüntüle 113609 Eki Görüntüle 113610 Eki Görüntüle 113613 Eki Görüntüle 113614

arkadaslar ben 4ay önce ameliyat oldum. fotoğraflarımı ekledim yeni ve eski hallerini görmek istersiniz ameliyatı düşünenler, ben de çok baktım sitelere internet aracılığıyla buldum Emre Beyi ve çok tavsiye ediyorum. benim burnum göründüğü gibi kırığım vardı ayrıca yamuktu ve de nefes alma problemim de vardı tabii. şu an burnumdan her bakımdan çok memnunum. hiç bir şekilde nefes alma problemim yok, görünüşü de çok hoşuma gidiyo. bunlar dışında sormak istedikleriniz olursa yanıtlarım =)

nekadar süper bir burun cok hosuma gitti :nazar::nazar::nazar:

Ya kizlar bende yakinda ameliyat olacagim Emre beye ama bi endisem var, ben dis kliniginde disciassistanligi yapiyorum daha dogrusu suan staj goruyorum. Ameliyattan sonra basimda surekli assaga dogru olacak hastalari hasta koltugunda muayene ederken. Bu etkilermi acaba, daha cok sis olmasini veya iyilesme surecini? :77:

ilk zamanlarda tam olarak bilemiyecegim ama sanirim 2-3hafta basimi öne eyince burnum basinc yapiyor siser gibi oluyordu (bende)

kizlar yeni resmler ekledim cok zorlandim ama sonunda basardim :P ben bu yeni kkya alisamadim :D

Filizim, zaten kaşın gözün çok güzel::D bi de burnunu küçültüp küçültüp geliyosun sdşlkas:DD: walla her ay daha da çekiyo, güzelleşiyo, küçülüyo bariz bi şekilde belli oluyo fotolardan.. :nazar: :54:

Eki Görüntüle 113609 Eki Görüntüle 113610 Eki Görüntüle 113613 Eki Görüntüle 113614

arkadaslar ben 4ay önce ameliyat oldum. fotoğraflarımı ekledim yeni ve eski hallerini görmek istersiniz ameliyatı düşünenler, ben de çok baktım sitelere internet aracılığıyla buldum Emre Beyi ve çok tavsiye ediyorum. benim burnum göründüğü gibi kırığım vardı ayrıca yamuktu ve de nefes alma problemim de vardı tabii. şu an burnumdan her bakımdan çok memnunum. hiç bir şekilde nefes alma problemim yok, görünüşü de çok hoşuma gidiyo. bunlar dışında sormak istedikleriniz olursa yanıtlarım =)

Woouwww..süppperrrrr değişim.. ucu özellikle ve uzunluğu da harika düzelmiş..walla seviniyorum böyle benimle aynı dertten muzdarip arkadaşların güzel sonuçlarını görünce:) çok çok başarılı olmuş gerçekten, çok beğendim

tbs degisim süper olmus yeni burnunla mutluluklar sana ve darisi benim basima :)

1filiz canim senin burnunda ufacik kalmis ne güzel yaa masallah

Acelyam senin resimlerde süper cikmis percemli senin yeni halinmi ?? cok yakismis ve degisim müthis insallah bende bu zamanlari görecegim..

Kizlar daha önce sordum ama yine sorayim araya karisti ilk baslarda yani benim 11 günüm burnum tikali nezle gibi konusuyorum , konusurken ka$ arasi altindaki kemige dogru basinc oluyormus gibi bu sizdede varmiydi ve ne kadar sürüyor ???
Birde geceleri burnum degilde genizde kuruluk oluyor acaba hala agzim acik uyudugumdanmiki ??

tbs veCherry21. ıkınızınde burnu cok hos ama saka gıbı cokta dogal ya. ben estetık dıyınce hep yapmacık olacak dıe korkardım.unlulerın nedense estetıgım dıe bagırıyor ya.ama burdakıler cok dogal cok hos .chery 21 özellıkle sen ıyıkı yaptırmıssın kesınlıkle verdıgın en guzel kararlardan bırı.tbs sende yasın kuculmus sempatık bır siman olusmus kısaca supersınız.

tbs yenı burnun hayırlı olsun gercekten aradkı degısım wovvv dedırttecek kadar var yanı , eskı burnun baya zor bı burunmus ole gozuku ama baya basarılı bı sonuç çıkmıs ortaya.buarda sankı aacelyanın burnuyla bırbırıne bezıo gıbı geldı bana bılmıorum dıger arkadaslar dıkkat ettı mı ama zaten ıkınızıde çok yakısmıs.. yalnız ben onden goruntusunu de çok merak etım burdakı arkadlar bılır ben hep burunların onden gounumuyle daha çok ılgılenıyrm eger senın ıcın sakıncası yoksa bır kaç foto da onden eklersen çok yardımcı olmus olursun canım..

E_61 bu konuda en dogru cevabi doktordan alirsin canim bence bunu emre beye sormalisin.

Kizlar ilk baslarda sizin konusmanizda nezle gibimiydi??? 10. gün burnum tikali ve nezle gibi zorlaniyorum konusurken bu ne kadar böyle sürüyor sizde ne kadar sürmüstü ???

Cok gecmis olsun canim, neguzel oldun atlattin:nazar:
Doktora mail attim ama henuz bi cevap alamadim.. Ameliyat gunu yaklastikca korkularim dahada cok artiyo, etrafimdan destek olanda yok:59: hepsi gereksiz buluyo..

Sizde bakarmisiniz kizlar, konu acmistim orda resimlerim var..Sizcede benmi abartiyorum:50:

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/400898-boyle-burunla-estetik-olurmuydunuz-resimli.html

ilk zamanlarda tam olarak bilemiyecegim ama sanirim 2-3hafta basimi öne eyince burnum basinc yapiyor siser gibi oluyordu (bende)

Yani bende mantiken dusununce oyle olacagini dusunuyorum.. Istanbulda 2hafta kalacam, sonra tekrar staja baslicam.. bakalim hayirlisi, doktora mail attim. bakalim ne diycek..

tbs degisim süper olmus yeni burnunla mutluluklar sana ve darisi benim basima :)

1filiz canim senin burnunda ufacik kalmis ne güzel yaa masallah

Acelyam senin resimlerde süper cikmis percemli senin yeni halinmi ?? cok yakismis ve degisim müthis insallah bende bu zamanlari görecegim..

Kizlar daha önce sordum ama yine sorayim araya karisti ilk baslarda yani benim 11 günüm burnum tikali nezle gibi konusuyorum , konusurken ka$ arasi altindaki kemige dogru basinc oluyormus gibi bu sizdede varmiydi ve ne kadar sürüyor ???
Birde geceleri burnum degilde genizde kuruluk oluyor acaba hala agzim acik uyudugumdanmiki ??
Selayhuscum, nezle hissi bende de vardı, çoğu kişide de oluyor, ilk günlerde sürekli hapşırıyodum hatta..ama ne zaman geçtiğini tam hatırlayamıyorum:( genizde kuruluk, gece uyanıp uyanıp su içme ihtiyacı da ağızdan nefes almaktan kaynaklanıyo, yani bende öyleydi en azından.. ama sen neden hala ağzın açık uyuyosun? burundan almaya alışamadın belki? ya da açılmasına daha var bilemiyorum..
Basınç olayına gelirsek, aşırı mimik ya da fazla hareket ettiğimde oluyodu.. çok çok fazla güldüğümde zonkluyomuş gibi olmuştu mesela, yani ağrı değil de kalbin burnundan atıyomuş gibi..oyüzden zorlamamak lazım hareket anlamında..

Sizde bakarmisiniz kizlar, konu acmistim orda resimlerim var..Sizcede benmi abartiyorum:50:

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/400898-boyle-burunla-estetik-olurmuydunuz-resimli.html [/B][/QUOTE]

acıkcası benım burnum hos kemık falan yok tek sorunum burun ucu asagıya dogru yaptırıcam dıyınce herkez kızıyor ıyı dıe ama ben taktım kafaya cunku benı rahatsız edıyor.burnun cok kemıklı cok kotu deıl ama hosta deıl .emınım daha hos olursun bende sırf burun ucu daha cok ortaya cıkacak dıe resım cekılırken gulmuyorum.bence ımkanın varsa yaptır.

Selayhuscum, nezle hissi bende de vardı, çoğu kişide de oluyor, ilk günlerde sürekli hapşırıyodum hatta..ama ne zaman geçtiğini tam hatırlayamıyorum:( genizde kuruluk, gece uyanıp uyanıp su içme ihtiyacı da ağızdan nefes almaktan kaynaklanıyo, yani bende öyleydi en azından.. ama sen neden hala ağzın açık uyuyosun? burundan almaya alışamadın belki? ya da açılmasına daha var bilemiyorum..
Basınç olayına gelirsek, aşırı mimik ya da fazla hareket ettiğimde oluyodu.. çok çok fazla güldüğümde zonkluyomuş gibi olmuştu mesela, yani ağrı değil de kalbin burnundan atıyomuş gibi..oyüzden zorlamamak lazım hareket anlamında..

ameliyattan sonra oldu nefessiz kalacagim diye korkuyorum hem burundan hem agizdan aliyorum sanirsam..
evet o zonklama cok oluyor sanirim cok gülüyorum ondan ....emre beyede tarif etmistim sanki burnumun üstünde damarlar var hepsi birden atiyorlar demistim .. oda yorgunluktan asiri yüklenmeden demisti bana.. bundan sonra birazcik gülmemem gerekiyor sanirim :)
sagol esocum..

sis oldugu icin önceki burniumdan fark yok yazdim cünki önceki burnumda ucu daha dolgun yayik oldugundan profilden kavisli gibi gözüküyordu ve genisti eh simdi daraldi ama sis oldugu icin daha pek belli olmuyor deyisiklik (en azindan baskasi icin) ben elleyince sis olsada hissediyorum :) ucuda zaten kendinden kalkikti, ucu cok kalin derili oldugu icin bir seneyi bulurmus öncedende bilgilendirildigim icin beklemekteyim onun icin sana cevabim keyfsiz gelmis olabilir cnm.. öndceki yorumlarimda yazmistim memnunlugumu aksi halde olsaydi tabiki belirtirdim sizlere. sakin yanlis anlasilmasin su anda memnunum ve sabirsiz oldugum halde sabirla bekleyecegim dr.uma güvenerek . :nazar:

hmm anladım canım bıraz dah azman gecsın ole gostereck burun kendını demekkı umarım bekleyısın sonunda çok guzel bı burnun olurr ve darısı bızlerın basına tabıkı..

acıkcası benım burnum hos kemık falan yok tek sorunum burun ucu asagıya dogru yaptırıcam dıyınce herkez kızıyor ıyı dıe ama ben taktım kafaya cunku benı rahatsız edıyor.burnun cok kemıklı cok kotu deıl ama hosta deıl .emınım daha hos olursun bende sırf burun ucu daha cok ortaya cıkacak dıe resım cekılırken gulmuyorum.bence ımkanın varsa yaptır.

Bende resim cekilirken ayni sorunu yasiyorum, genelde gulmuyorumda.. Nebilim herkez bana o cileye katlanmaya degermi kotu burnun yok falan diyince benimde canim sIkIliyo..Herkez caydirmaya calisiyor ama nebilim icim rahat degil benimde boyle

Bende resim cekilirken ayni sorunu yasiyorum, genelde gulmuyorumda.. Nebilim herkez bana o cileye katlanmaya degermi kotu burnun yok falan diyince benimde canim sIkIliyo..Herkez caydirmaya calisiyor ama nebilim icim rahat degil benimde boyle

o ne gerek var diye vazgeçirmeye çalışanların hepsi ameliyat olunca morarıyo. beni de canla başla çevremdeki herkes vazgeçirmeye hatta korkutmaya çalıştı.abimin ilk sözü çok çirkin olacak ,çok pişman olacaksın oldu , herkes kurbanlık koyun gibi yatırcaklar tak tuk burnunu kırcaklar ,en zor ameliyat burun ameliyatı gibi saçmalıklarla elinden geleni yaptı moralimi bozup vazgeçirmek için.
ama sallamadım şimdi hepsi ne güzel oldu diyolar ya da çekemeyenler morarıyo hiç yorum yapmıyo :)
öenmli olan senin ne istediğin hazır değilsen yaptırma ama istiyosan da bekleme :D

Eğer aynaya baktığında var olan görüntüden rahatsızlık duyuyorsan ve mutlu değilsen düşünme derim.Çünkü ilerde kabullenme diye birşey olmuyor.Ben ilk 19 yaşımda yaptırıcam dedim.Ailem olmaz dedi ne gerek var dedi onlarınki ya bişe olursa endişesiydi anestezi nede olsa korkusuydu maddi olarak bağımlıydım yaptıramadım.Bekliyim dedim 24de karar verdim aman delimisin ağrısına sızısına değmez mis gibi kaşı gözü yerinde kızsın çok güzelsin ne gerek var dediler.Son karar verdiğimde uzunca bir zaman dr araştırdım olan kişilerle irtibat kurdum paramı ayarlayıp en yakın arkadaşıma bile söylemeden yattım oldum.Yaşımda 29 oldu bu arada yani eğer bi defa istioırum yaptırıyım dediysen burnununla barışamadınsada sadece ertelersin yaşını bilmiyorum ama geciktirmeninde bir mantığı yok bence Arkadaşım ilk gördüğünde deli cesareti var sende dedi dünde cesaretim olsa bende yaptırırm dedi.Ben olan arkadaşların hiçbirinin başkası için olduğunu düşünmüyorum buradaki hemen hemen herkes kendi için oluyor bu amelıyatı onun için bence sen bu soruyu kendine sor ben bu ameliyatı gerçekten olmak istiyormuyum ve çok mutlu olacakmıyım diye

Back